Nationaal Huidcentrum zkn
Bel mij terug
Stel een vraag
 

Algemeen

De specialist in liposuctie met huidverstrakking
Wanneer je een liposuctiebehandeling laat uitvoeren dan zal de huid zich in de meeste gevallen weer herstellen. Soms is de huid echter te veel verslapt of ontstaat er door het wegnemen van vet wat huidoverschot. Gelukkig biedt de BodyTite uitkomst.

 

De behandeling met BodyTite
Tijdens de liposuctiebehandeling kan er gebruik worden gemaakt van de BodyTite. De BodyTite is een speciaal handstuk dat de huid tijdens de behandeling van binnenuit verwarmt. Deze verwarming zorgt ervoor dat de huid zich samentrekt en zo strakker wordt. De warmte ontstaat door radiogolven en wordt uiteraard gecontroleerd afgegeven. De temperatuur loopt nooit verder op dan 38 graden. De BodyTitebehandeling verloopt verder zoals een normale liposuctie of liposculptuur behandeling.

Behandeling

De liposuctie behandeling
De liposuctie behandeling kan in de meeste gevallen in één dag plaatsvinden. Een intakegesprek wijst uit of dit ook in uw geval mogelijk is. Doordat Nationaal Huidcentrum gebruik maakt van de nieuwste technieken kunnen u behandelen onder plaatselijke verdoving. Het grote voordeel hiervan is dat u tijdens de behandeling op kunt staan, zodat de arts direct ziet of de verdeling van het vet klopt.

 

De behandeldag
Nadat we foto’s van uw lichaam hebben gemaakt, tekenen we de contouren af op uw lijf. De arts verdooft uw huid op een aantal plaatsen, maakt kleine sneetjes in de huid en brengt via een dunne canule vocht in. Vervolgens wordt, al of niet met gebruik van de Bodytite, het vet weggezogen. De verfijnde techniek maakt gebruik van een infiltratievloeistof de vetcellen losweekt waardoor deze beter verwijderd kunnen worden. Aan het einde van de behandeling verbinden we uw huid. Bovendien krijgt u een elastisch pak aan dat u 4 weken moet dragen.

 

Hoe lang duurt de behandeling?
Wij kunnen geen standaard tijdsduur voor uw behandeling noemen. De behandeltijd is afhankelijk van het aantal te behandelen locaties en de grootte daarvan. Wij bekijken elke liposuctiebehandeling dan ook op individueel niveau en nodigen u van harte tijd voor een intakegesprek voor meer informatie over uw specifieke situatie. Tevens ontvangt u van ons duidelijke voor-en na-instructies.

 

Na de behandeling
U kunt vrijwel direct na de behandeling naar huis. U moet zich daarbij wel laten vervoeren, want zelf rijden mag niet. Het herstel na de ingreep verloopt in de regel snel, omdat de behandeling onder lokale verdoving plaatsvindt en er geen nasleep is van de narcose. U kunt uw dagelijkse bezigheden vlug weer oppakken. Na ongeveer 6 maanden, afhankelijk van de behandelde locatie(s), is meestal het volledige resultaat van de behandeling bereikt.

Ben ik geschikt?

Is mijn situatie geschikt voor een liposuctie behandeling?
Liposuctie is geschikt voor het verwijderen van plaatselijke, ongewenste vetophopingen op plaatsen zoals de kin, armen, buik, billen, heupen en bovenbenen. De behandeling is niet geschikt voor zeer zwaarlijvigen en geen alternatief voor afvallen. Liposuctie is wel geschikt wanneer u al tijden bezig bent met gewichtsverlies, maar u die laatste pondjes aan uw armen er niet vanaf krijgt of een strakke taille nog niet wil lukken.

 

Vraag een adviesgesprek aan

 

Welke locaties kunnen wij behandelen?
Mannen of vrouwen die af willen rekenen met plaatselijke vetophopingen hebben baat bij liposuctie. Het is een veilige en permanente behandeling om overtollige vetcellen te verwijderen die met diëten en sporten niet verdwijnen.

Wij kunnen voor u de volgende locaties behandelen:

  • Buik, heupen, maag, taille of rug
  • Benen, dijen, knieen en billen
  • Armen
  • Kin
  • Borsten

Liposuctie behandeling bij lipoedeem
Het is mogelijk om liposuctie uit te voeren bij lipoedeem. Tijdens deze behandeling worden onderhuidse vetcellen permanent verwijderd. Deze specialistische methode vereist de juiste begeleiding en nazorg. Nationaal Huidcentrum is dé specialist op het gebied van lipoedeem. U kunt bij ons terecht voor meerdere soorten behandelingen, allemaal onder een dak.

Lees meer over lipoedeem

 

Dag van de behandeling
De duur van een behandeling is afhankelijk van het aantal te behandelen locaties en de grootte hiervan. De behandeling wordt over het algemeen niet als vervelend ervaren. Wij bereiden ons goed en professioneel voor op uw komst. Na de afspraak mag u niet zelf naar huis rijden. Gedurende uw verblijf krijgt u een eigen kamer toegewezen waar tevens uw begeleider kan verblijven tijdens de behandeling.

Adviesgesprek

Voordat er een liposuctie behandeling kan plaatsvinden, is het van groot belang dat u voor een adviesgesprek langskomt. Wij informeren u graag over de mogelijkheden tijdens een persoonlijk en vrijblijvend consult met onze patiëntcoördinator en de arts. In dit gesprek onderzoeken wij of een liposuctie liposculpture behandeling aan uw wensen voldoet. Vervolgens nemen wij de hele behandeling stap-voor-stap met u door. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

 

Waarom een adviesgesprek
Nationaal Huidcentrum behandelt alleen op basis van een intakegesprek. Het is namelijk van groot belang dat we de behandeling geheel kunnen afstemmen op uw persoonlijke wensen. Wij maken tijdens het adviesgesprek goede afspraken, zodat u de kliniek aan het einde van de rit in volle tevredenheid verlaat.

 

Informatie over de liposuctie behandeling
Wij voeren de nieuwste technieken uit op het gebied van liposuctie. Het grootste voordeel van onze werkwijze is dat wij u kunnen behandelen onder plaatselijke verdoving. Dit stelt ons in staat om ad hoc te werken. Tijdens deze zogenaamde ‘tumescentmethode’ kan de arts u vragen op te staan tijdens de behandeling zodat de verdeling van het vet direct goed te zien is.

 

Tijdens de behandeling
Eerst worden er foto’s gemaakt en de gewenste contouren afgetekend op het lichaam. Na op bepaalde plaatsen de huid verdoofd te hebben, maakt de arts kleine sneetjes en brengt via een dunne canule vocht in. Vervolgens wordt, al of niet met gebruik van de Bodytite, het vet weggezogen. Hierbij maken we gebruik van een verfijnde techniek, waarbij een infiltratievloeistof de vetcellen losweekt waardoor deze beter verwijderd kunnen worden. We controleren uw lichaam altijd ter plaatse op symmetrie. Tot slot verbinden we uw huid met verband en u krijgt een elastisch pak dat u 4 weken moet dragen.

Foto's

Voor -en na foto’s


Voor Nationaal Huidcentrum Liposuctie met bodytite
Na Nationaal Huidcentrum Liposuctie met bodytite
Voor Nationaal Huidcentrum Liposuctie met bodytite
Na Nationaal Huidcentrum Liposuctie met bodytite
Voor Nationaal Huidcentrum Liposuctie met bodytite
Na Nationaal Huidcentrum Liposuctie met bodytite
Voor Nationaal Huidcentrum Liposuctie met bodytite
Na Nationaal Huidcentrum Liposuctie met bodytite
Voor Nationaal Huidcentrum Liposuctie met bodytite
Na Nationaal Huidcentrum Liposuctie met bodytite
Voor Nationaal Huidcentrum Liposuctie met bodytite
Na Nationaal Huidcentrum Liposuctie met bodytite
Nationaal Huidcentrum Liposuctie met bodytite Nationaal Huidcentrum Liposuctie met bodytite Nationaal Huidcentrum Liposuctie met bodytite Nationaal Huidcentrum Liposuctie met bodytite Nationaal Huidcentrum Liposuctie met bodytite Nationaal Huidcentrum Liposuctie met bodytite

Impressievideo