Actie Laserontharing

Met de zomer in aantocht gaan we ons weer luchtiger kleden. Hoe fijn is het als je op een zonnige dag spontaan je bikini of zwembroek aan kunt doen en naar het strand kunt gaan. Of je nieuwe zomeroutfit aan kunt trekken, om daarna heerlijk op een terrasje te zitten. En dat alles zonder na te hoeven denken over het scheren van je bikinilijn, oksels of benen. Dat wil toch iedereen?

 

Ongewenste haargroei

Veel mensen hebben last van ongewenste haargroei. Dit komt vaak voor rondom de bikinilijn, op de bovenlip, armen, benen of rug. Als je deze haren wegscheert, epileert of harst kan dit zorgen voor een geïrriteerde huid en ingegroeide haartjes. Dat maakt het er niet beter op en je kunt je hier behoorlijk onzeker door voelen. Maar er is iets aan te doen.

Kies voor laserontharing

We zien in onze kliniek dat steeds meer mensen kiezen voor laserontharing. Want het steeds bezig zijn met ontharen, en de tijd en kosten die dit met zich meebrengt, worden als vervelend ervaren. En dan hebben we het nog niet over de huidirritatie.

Een aantal weetjes over laserontharing:

  • Bij Nationaal Huidcentrum werken wij met hoogwaardige apparatuur, namelijk de Duetto EVO MT ontharingslaser.
  • Wanneer je start met de laserbehandelingen zul je al snel merken dat je tussendoor minder vaak hoeft te scheren. Je hebt dus direct profijt van je behandelingen.
  • Je hebt gemiddeld 6 tot 8 laserbehandelingen nodig om het beste resultaat te behalen. Er zit 6 tot 8 weken hersteltijd tussen de behandelingen.
  • Ondanks dat wij met zeer hoogwaardige apparatuur werken, kunnen we nooit garanderen dat het haar voor 100% wegblijft. Met laserontharing zien we dat onze cliënten zo’n 70% tot 90% verminderde haargroei hebben op de gebieden die wij behandelen.
  • Het kan zijn dat er een aantal haartjes niet herkend worden door de laser. Vaak zijn dit dunne, zachte en lichte haartjes.
  • In de volksmond wordt laserontharing vaak permanente ontharing genoemd. Helaas kan permanente ontharing nooit worden gegarandeerd. Onder invloed van hormonen en wijzigingen in de gezondheid, kunnen haren opnieuw terug komen.
  • De meest geschikte haren voor lasertherapie zijn stugge en zwart gekleurde haren op een niet actief gebruinde huid. Deze haren zijn voor de cliënt vaak de meest storende, maar worden het beste herkend door het laserlicht.
  • Tussen de behandelingen door en na je laatste behandeling vragen we je voorzichtig te zijn met de zon en/of zonnebank. Minimaal 4 weken voor- en na de behandeling moet je je huid extra beschermen met een hoge zonnefactor.

Wil je meer weten over laserontharing en of jouw haren daar geschikt voor zijn?

Op de website van Nationaal Huidcentrum vind je alle informatie over de bewezen effectiviteit van laserontharing en de diverse behandelingen. Heb je nog andere vragen of wil je een afspraak maken, kom dan gerust langs voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek met een van onze huidtherapeuten. Het is belangrijk dat je tijdens de intake je haren niet geschoren hebt. De huidtherapeut moet ze namelijk goed kunnen zien.

Actie Laserontharing:

Meer informatie en boeken:
https://nationaalhuidcentrum.nl/tarieven
Je vindt laserontharen onder het kopje Huid & Haar.

Deze Lente Actie actie geldt voor nieuwe cliënten en voor cliënten die al bij ons bezig zijn met laserontharing en een nieuwe locatie willen behandelen.