Informatie aanvragen
Ik heb een vraag
Terugbelverzoek
 

Algemeen

Baardtransplantatie voor vollere gezichtsbeharing
Met onder andere de opkomst van hipsters, is een baardtransplantatie erg populair geworden. Een baard of snor zijn niet alleen een mooie omlijsting van het gezicht voor stoere jongeren, voor veel mannen kan het de gezichtscontouren versterken. Een baardtransplantatie met de FUE methode biedt een snelle en pijnloze oplossing voor een vollere en natuurlijke baard.

 

Wat is een FUE baardtransplantatie?

De baardtransplantatie is een techniek gebaseerd op de FUE haartransplantatie behandeling. Dit houdt in dat wij de haartransplantatie met een minimale huidbeschadiging kunnen uitvoeren. Dit maakt de behandeling helemaal geschikt voor een snor- en baardtransplantatie.

 

Bij de behandeling worden de haren één voor één, zoals deze zijn gevormd in het haarzakje herplaatst. Deze zogenoemde grafts worden met een klein naaldje millimeter uit het donorgebied getransplanteerd naar de dunnere of kale plekken in jouw gezicht.

 

Voor wie is een baardtransplantatie geschikt?
Of je geschikt bent voor een snor- en baardtransplantatie beoordelen wij op basis van een adviesgesprek. De grafts worden weggehaald vanuit vollere plekken in de baard, hoofd of borst en teruggezet in de dunner behaarde delen in het gezicht.

 

Behalve dat jouw baardgroei toeneemt volgens de cyclus van het haar, zie je verder geen sporen van de baardtransplantatie in het gezicht. Ook niet wanneer je de baard afscheert of millimetert.

 

De voordelen van een baardtransplantatie

 

  1. De behandeling is veilig en vrijwel pijnloos
  2. Geen littekens na de behandeling
  3. Snel genezen door de minuscule wondjes
  4. Geen haarverlies
  5. Je behoudt het donorgebied

Behandeling

De FUE baardtransplantatie in een dag

In de meeste gevallen kan de FUE baardtransplantatie in een dag plaatsvinden. Wij kunnen met deze behandeling ook een snor-en/of bakkebaardentransplantatie uitvoeren. Of dit mogelijk is, blijkt uit het consult dat wij altijd voorafgaand aan de behandeling met jou hebben. De FUE haartransplantatie is vrijwel pijnloos.

 

Tijdens de behandeling word je door middel van lokale anesthesie verdoofd. De prikjes voor de verdoving kunnen een beetje gevoelig zijn. Zodra de verdoving goed is ingewerkt, start de haartransplantatie. Je voelt tijdens de behandeling vrijwel geen pijn.

 

Waar je voorafgaand rekening mee kunt houden

Instructies waar je rekening mee kunt houden ontvangt je voorafgaand aan de behandeldag. Zo ben je goed voorbereid. Het wordt bijvoorbeeld vaak als prettig ervaren wanneer iemand je komt ophalen aan het einde van de behandeldag. Deze en andere tips krijg je vanzelfsprekend van ons.

 

Hoe lang duurt de behandeling?

Een behandeling duurt doorgaans een hele dag. Na de haartransplantatie kun je plaatsnemen in één van onze rustkamers en wat energie opdoen na deze indrukwekkende dag.

 

Wat kun je van de behandeling verwachten?
In praktisch alle gevallen valt de spanning direct nadat de eerste grafts uit het donorgebied worden gehaald van onze klanten af. De behandeling is vrijwel pijnloos en meestal is het gezellig in de behandelruimte. Na de behandeling is het even wachten tot de haren beginnen te groeien. Hierna ervaar je een vollere baard en/of snor.

Ben ik geschikt?

Hoe werkt de baardtransplantatie?
Met een FUE baardtransplantatie kunnen wij de haartransplantatie met een minimale schade aan de huid kunnen uitvoeren. Een reden voor een snor-en baardtransplantatie is omdat deze behandeling jou een permanente oplossing biedt. Bij de behandeling worden de haren in hun natuurlijke vorm, zoals deze zijn gevormd in het haarzakje, verplaatst. Deze zogenoemde grafts worden met een klein naaldje uit het donorgebied getransplanteerd naar de dunnere of kale plekken in jouw baard of snor.

 

Vollere gezichtsbeharing
Een baardtransplantatie is geschikt wanneer de beharing op jouw gezicht volledig of gedeeltelijk ontbreekt. Dit kan voorkomen door bestraling, littekenvorming of wanneer op een specifieke plek van nature haar ontbreekt. Houd er wel rekening mee dat voor het creëren van een volledige baard erg veel (2000 tot 3000) grafts nodig kunnen zijn. Ook wanneer de dikte van de beharing niet naar wens is, biedt een baardtransplantatie een goede oplossing. Met de behandeling bereik je een vollere gezichtsbeharing, met een blijvend en natuurlijk resultaat.

 

Wat is het verschil tussen FUT, FUE en een haarstamceltransplantatie?

Welke behandeling het meest geschikt is voor jouw situatie beoordelen wij op basis van een adviesgesprek.
De behandeling is nagenoeg pijnloos. De baardtransplantatie kan met een minimale schade aan de huid worden uitgevoerd met de FUE methode. Dit in tegenstelling tot de zogenaamde FUT-methode, waarbij ineens een reep huid met haren wordt weggenomen en getransplanteerd. Een snor-of baardtransplantatie duurt meestal één halve dag.

Adviesgesprek

Voorafgaand aan een snor- of baardtransplantatie vindt er een adviesgesprek plaats. Op de eerste plaats om te beoordelen of je in aanmerking komt voor de behandeling. Wij inventariseren jouw wensen en zetten deze om in een realistische aanpak voor jouw haartransplantatie.

 

Het belang van een adviesgesprek
Nationaal Huidcentrum werkt op basis van een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek. Bij  een haartransplantatie is het van groot belang dat al jouw wensen worden meegenomen, zodat het eindresultaat er te allen tijde realistisch uitziet. Door gezamenlijk goede afspraken te maken, zul je tevreden de kliniek verlaten.

 

Informatie over de behandeling

De behandeling verloopt nagenoeg pijnloos en ook na de haartransplantatie zul je weinig last ervaren.

 

Wanneer kun je een snor-en baardtransplantatie ondergaan?

Een snor-en baardtransplantatie is geschikt voor iedereen die een vollere en natuurlijke baard wenst. Ook bakkebaarden kunnen wij behandelen.

 

Advies over haartransplantatie kosten

De kosten van een haartransplantatie zijn afhankelijk van het aantal factoren. Deze bespreken we graag tijdens het adviesgesprek. Op verzoek is een proefbehandeling al mogelijk vanaf € 695, – euro. Bezoek ons voor een intakegesprek zodat wij jou een passend voorstel kunnen doen.

 

Dag van de behandeling

Wij kunnen ons voorstellen dat je tegen de behandeling opziet. Echter, een haartransplantatie is vrijwel pijnloos. Je bent gewoon bij bewustzijn en de meeste cliënten kletsen gezellig met onze behandelaars. Ook na de behandeling kun je snel weer de dagelijkse draad oppakken.

Foto's

Voor -en na foto’s


Voor Nationaal Huidcentrum Baard
Na Nationaal Huidcentrum Baard
Voor Nationaal Huidcentrum Baard
Na Nationaal Huidcentrum Baard
Nationaal Huidcentrum Baard Nationaal Huidcentrum Baard

Tarieven

Kosten baardtransplantatie inzichtelijk
De kosten van een baardtransplantatie zijn afhankelijk van het aantal haarzakjes dat wordt verplaatst. Een baardtransplantatie is een zeer arbeidsintensieve behandeling waardoor de prijzen afwijken van een “gewone” transplantatie. Tijdens het intakegesprek bespreken we daarom jouw wensen, op basis daarvan maken we een passende aanpak en prijsafspraak.

Hieronder vind je prijzen van snor- en baardtransplantaties.

 

 

Model- en last minute korting

Wij zijn altijd geïnteresseerd in mannen en vrouwen die voor- en na foto’s beschikbaar stellen. Zo kunnen wij jouw ervaring op onze website delen en anderen helpen. Dit tegen een aantrekkelijke korting. Daarnaast is het mogelijk om je op te geven voor een last minute behandeling. Mocht er onverhoopt een haartransplantatie uitvallen dan word je gebeld en bieden wij een gereduceerd tarief.

 

Gratis en vrijblijvend intakegesprek

 

Vergoeding van een haartransplantatie
In enkele gevallen, bijvoorbeeld bij een aangeboren kale plek, kom je bij een haartransplantatie in aanmerking voor een vergoeding. Om hier zeker van te zijn, adviseren wij je om contact op te nemen met jouw zorgverzekering.

Behandeling
Vanaf prijs
50 grafts
€ 800
100 grafts
€ 995
200 grafts
€ 1.150
300 grafts
€ 1.500
400 grafts
€ 2.000
500 grafts
€ 2.500