Informatie aanvragen
Ik heb een vraag
Terugbelverzoek
 

Algemeen

De (bakke-)baardtransplantatie is populair. Een baardtransplantatie met de FUE haarstamcelmethode is de meest geschikte oplossing voor een vollere baard. Omdat wij de haartransplantatie uitvoeren met minimale huidbeschadiging, zie je vrijwel geen sporen van de baardtransplantatie in het gezicht, ook niet als je de baard afscheert of millimetert.

 

Of je geschikt bent voor een snor- en baardtransplantatie beoordelen wij op basis van een adviesgesprek.

 

De voordelen van een baardtransplantatie

  1. De behandeling is veilig en vrijwel pijnloos
  2. Geen zichtbare littekens
  3. Snelle genezing door de minuscule wondjes
  4. Geen haarverlies
  5. Je behoudt het donorgebied
  6. Poliklinische behandeling, dezelfde dag naar huis

Behandeling

Bij de behandeling worden zogenoemde grafts (haartje met haarzakje) met een klein naaldje uit het donorgebied (meestal de achter- of zijkant van het hoofd) getransplanteerd naar de kale plekken in het gezicht.

 

In de meeste gevallen kan de baardtransplantatie in één dag plaatsvinden. Tijdens de behandeling word je lokaal verdoofd, deze prikjes kunnen een beetje gevoelig zijn. Zodra de verdoving goed is ingewerkt, start de haartransplantatie. Je voelt tijdens de behandeling vrijwel geen pijn.

Ben ik geschikt?

Een baardtransplantatie is geschikt wanneer de beharing op jouw gezicht gedeeltelijk ontbreekt, bijvoorbeeld door bestraling, littekenvorming of een natuurlijke kale plek.

Adviesgesprek

Voorafgaand aan een snor- of baardtransplantatie vindt er altijd een gratis en vrijblijvend intakegesprek plaats om te beoordelen of je in aanmerking komt voor de behandeling. In dit gesprek inventariseren jouw wensen en zetten we ze om in een realistische aanpak.

Foto's

Voor-en-na-foto’s


Voor Nationaal Huidcentrum Baard
Na Nationaal Huidcentrum Baard
Voor Nationaal Huidcentrum Baard
Na Nationaal Huidcentrum Baard
Nationaal Huidcentrum Baard Nationaal Huidcentrum Baard

Tarieven

De kosten van een baardtransplantatie zijn afhankelijk van het aantal haarzakjes dat wordt verplaatst. Een baardtransplantatie is een zeer arbeidsintensieve behandeling waardoor de prijzen kunnen afwijken van een “gewone” haartransplantatie.
 

Vergoeding van een haartransplantatie

In enkele gevallen kom je in aanmerking voor een vergoeding, bijvoorbeeld bij een aangeboren kale plek, een (chronische) ziekte of ongeval. Dit dien je met een bewijs van een arts bij je verzekeraar aan te tonen. Wij adviseren je contact op te nemen met de zorgverzekeraar om jouw situatie te bespreken.

Download hier onze gemiddelde tarieven en de mogelijkheid tot gespreide betaling.

Behandeling
Prijs
50 grafts
€ 800
100 grafts
€ 995
200 grafts
€ 1.532
300 grafts
€ 1.915