Haartransplantatie snor en/of (bakke-)baard


Algemeen

De (bakke-)baardtransplantatie is populair. Een baardtransplantatie met de FUE haarstamcelmethode is de meest geschikte oplossing voor een vollere baard. Omdat wij de haartransplantatie uitvoeren met minimale huidbeschadiging, zie je vrijwel geen sporen van de baardtransplantatie in het gezicht, ook niet als je de baard afscheert of millimetert.

 

Of je geschikt bent voor een snor- en baardtransplantatie beoordelen wij op basis van een adviesgesprek.

 

De voordelen van een baardtransplantatie

  1. De behandeling is veilig en vrijwel pijnloos
  2. Geen zichtbare littekens
  3. Snelle genezing door de minuscule wondjes
  4. Geen haarverlies
  5. Je behoudt het donorgebied
  6. Poliklinische behandeling, dezelfde dag naar huis

Behandeling

Bij de behandeling worden zogenoemde grafts (haartje met haarzakje) met een klein naaldje uit het donorgebied (meestal de achter- of zijkant van het hoofd) getransplanteerd naar de kale plekken in het gezicht.

 

In de meeste gevallen kan de baardtransplantatie in één dag plaatsvinden. Tijdens de behandeling word je lokaal verdoofd, deze prikjes kunnen een beetje gevoelig zijn. Zodra de verdoving goed is ingewerkt, start de haartransplantatie. Je voelt tijdens de behandeling vrijwel geen pijn.

 

baardtransplantatie

Ben ik geschikt?

Een baardtransplantatie is geschikt wanneer de beharing op jouw gezicht gedeeltelijk ontbreekt, bijvoorbeeld door bestraling, littekenvorming of een natuurlijke kale plek.

Adviesgesprek

Voorafgaand aan een snor- of baardtransplantatie vindt er altijd een gratis en vrijblijvend intakegesprek plaats om te beoordelen of je in aanmerking komt voor de behandeling. In dit gesprek inventariseren jouw wensen en zetten we ze om in een realistische aanpak.

 

baardtransplantatie

Foto's

Meer voor-en-na-foto’s zie je in het intakegesprek.


Voor Nationaal Huidcentrum Haartransplantatie snor en/of (bakke-)baard
Na Nationaal Huidcentrum Haartransplantatie snor en/of (bakke-)baard
Voor Nationaal Huidcentrum Haartransplantatie snor en/of (bakke-)baard
Na Nationaal Huidcentrum Haartransplantatie snor en/of (bakke-)baard
Nationaal Huidcentrum Haartransplantatie snor en/of (bakke-)baard Nationaal Huidcentrum Haartransplantatie snor en/of (bakke-)baard

Tarieven

Het tarief van een baardtransplantatie is afhankelijk van het aantal haarzakjes dat wordt verplaatst. Een baardtransplantatie is een zeer arbeidsintensieve behandeling waardoor de prijzen kunnen afwijken van een “gewone” haartransplantatie.

 

Haartransplantatie kosten

Wij beseffen dat de kosten van een haartransplantatie niet voor iedereen zijn op te brengen. Mocht je (een deel van de) haartransplantatie willen laten uitvoeren door een getalenteerde specialist in opleiding, dan kunnen wij je 40% korting aanbieden. Natuurlijk vindt de haartransplantatie altijd plaats onder toezicht van onze expert. Geïnteresseerd? Neem contact op en vraag naar de voorwaarden.

 

Plan nu een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek of bel naar 088 425 1000.

 

baardtransplantatie

Vergoeding van een haartransplantatie

In enkele gevallen kom je in aanmerking voor een vergoeding, bijvoorbeeld bij een aangeboren kale plek, een (chronische) ziekte of ongeval. Dit dien je met een bewijs van een arts bij je verzekeraar aan te tonen. Wij adviseren je contact op te nemen met de zorgverzekeraar om jouw situatie te bespreken.

Download hier onze gemiddelde tarieven en de mogelijkheid tot gespreide betaling.


800,00
995,00
1532,00
1915,00