Informatie aanvragen
Ik heb een vraag
Terugbelverzoek
 

Algemeen

Hoe werkt de CoolWave lipo behandeling
Door groeiende belangstelling krijgen niet-invasieve behandelingen als alternatief voor liposuctie steeds meer aandacht. Hiervoor zijn inmiddels een aantal technieken ontwikkeld. De meest innovatieve behandeling is CoolWave lipo, een behandeling waarbij cryo-therapie gecombineerd wordt met acoustic wave therapie met als doel lokale vetcellen te vernietigen en cellulite te verbeteren. De behandelmethode is ontwikkeld door wetenschappers verbonden aan de Harvard University en het Massachusetts General Hospital in Boston. De behandeling is goedgekeurd en gecertificeerd door de Amerikaanse Food and Drug administration (FDA).

 

Het woord ‘Cryo’ is afgeleid van het Griekse woord ‘Kryos’ wat extreme koeling betekent.
Vetcellen zijn zeer gevoelig voor de effecten van lage temperaturen.
Door vetcellen met cryo te behandelen beschadigen de cellen en worden ze door het lichaam afgebroken en afgevoerd.
Om de vetcellen af te koelen tot het punt waar ze beschadigen wordt gebruik gemaakt van een speciaal handstuk dat op de huid wordt geplaatst.
Alle overige weefsel zoals de spieren, de vaten en de huid zijn niet gevoelig voor temperatuurwisselingen en blijven dus in tact. Dit maakt de behandeling heel veilig.

Behandeling

Acoustic wave therapie wordt al 10-tallen jaren gebruikt binnen de geneeskunde. Zo worden bijvoorbeeld nierstenen maar ook aandoeningen aan de spieren en pezen behandeld met deze techniek.

 

Tijdens de behandeling wordt de doorbloeding in het huid verbeterd door middel van akoestische golven. Door de betere doorbloeding wordt de structuur van de huid gezonder en beter. Daarnaast worden de bindweefsels die cellulite veroorzaken door de akoestische golven gerekt waardoor deze zachter worden en de huid niet meer omlaag trekken.

 

Heb je last van diepe cellulite? Dan is een CelluTite behandeling vaak een betere oplossing. Deze behandeling kan ook gecombineerd worden met CoolWave lipo. De combinatie van cryo-therapie en acoustic wave therapie in één behandeling toont aan dat de omvang van het behandelde gebied afneemt en de structuur van de huid verbetert. Is er sprake van cellulite dan zal dit zichtbaar verminderen. Voor een optimaal resultaat moet de behandeling 3 tot 6 maar soms tot 10 keer uitgevoerd worden. Daarna kan er pas van een uiteindelijk resultaat gesproken worden, maar je ziet na de eerste behandelingen al duidelijk verschil.

 

Het voordeel van deze behandeling is dat je na de behandeling direct je dagelijkse bezigheden weer op kunt pakken.
Je hoeft geen drukkleding te dragen en er is geen sprake van een herstelperiode.

Foto's

Voor -en na foto’s


Voor Nationaal Huidcentrum CoolWave Lipo
Na Nationaal Huidcentrum CoolWave Lipo
Voor Nationaal Huidcentrum CoolWave Lipo
Na Nationaal Huidcentrum CoolWave Lipo
Nationaal Huidcentrum CoolWave Lipo Nationaal Huidcentrum CoolWave Lipo

Tarieven

Voor een optimaal resultaat zijn er meerdere behandeling nodig. Vaak tussen de 3 en 6 behandelingen maar het kan ook voorkomen dat er 10 behandelingen nodig zijn. Daarom bieden wij de behandeling aan in een pakket van 3 behandelingen.

Behandeling
Prijs
Behandeling Prijs 3 behandelingen van 1 locatie (1 uur)
€ vanaf € 995,-
Volgende behandeling per locatie
€ vanaf € 265,-