Informatie aanvragen
Ik heb een vraag
Terugbelverzoek
 

Algemeen

Door cryolipolyse behandelingen met CoolWave lipo halen wij kleine vetophopingen voor je weg! CoolWave lipo, een behandeling waarbij cryo-therapie gecombineerd wordt met acoustic wave therapie, verwijdert lokale vetcellen en verbetert cellulite. De behandelmethode is ontwikkeld door wetenschappers verbonden aan de Harvard University en het Massachusetts General Hospital in Boston. De behandeling is goedgekeurd en gecertificeerd door de Amerikaanse Food and Drug administration (FDA).

 

Het woord ‘Cryo’ is afgeleid van het Griekse woord ‘Kryos’ wat extreme koeling betekent. Vetcellen zijn zeer gevoelig voor de effecten van lage temperaturen. Door vetcellen met cryo te behandelen beschadigen de cellen en worden ze door het lichaam afgebroken en afgevoerd. Om de vetcellen af te koelen tot het punt waar ze beschadigen wordt gebruik gemaakt van een speciaal handstuk dat op de huid wordt geplaatst. Alle overige weefsel zoals de spieren, de vaten en de huid zijn niet gevoelig voor temperatuurwisselingen en blijven dus in tact. Dit maakt de behandeling heel veilig.

Behandeling

Acoustic wave therapie
Acoustic wave therapie wordt al 10-tallen jaren gebruikt binnen de geneeskunde. Zo worden bijvoorbeeld nierstenen maar ook aandoeningen aan de spieren en pezen behandeld met deze techniek. Tijdens de behandeling wordt de doorbloeding in het huid verbeterd door middel van akoestische golven. Door de betere doorbloeding wordt de structuur van de huid gezonder en beter. Daarnaast worden de bindweefsels die cellulite veroorzaken door de akoestische golven gerekt waardoor deze zachter worden en de huid niet meer omlaag trekken.

 

Wat kan je van de behandeling verwachten?
De combinatie van cryo-therapie en acoustic wave therapie in één behandeling toont aan dat de omvang van het behandelde gebied afneemt, de structuur van de huid verbetert en cellulite zichtbaar vermindert. Voor een optimaal resultaat moet de behandeling 3 tot 6 maar soms tot 10 keer uitgevoerd worden, maar je ziet na de eerste behandelingen al duidelijk verschil. Het voordeel van deze behandeling is dat je na de behandeling direct je dagelijkse bezigheden weer op kunt pakken. Je hoeft geen drukkleding te dragen en er is geen sprake van een herstelperiode.

Adviesgesprek

Voor uitgebreide informatie over een CoolWave lipo behandeling bij Nationaal Huidcentrum kun je het beste een afspraak maken voor een vrijblijvend consult. Onze patientcoördinator adviseert je graag over onze behandelmogelijkheden.

 

Bel 088 425 1000 voor het maken van een afspraak voor gratis en vrijblijvend advies of klik hier.

Tarieven

Voor een optimaal resultaat zijn er meerdere behandeling nodig. Vaak tussen de 3 en 6 behandelingen maar het kan ook voorkomen dat er 10 behandelingen nodig zijn. Daarom bieden wij de behandeling aan in een pakket van 3 behandelingen.

Behandeling
Prijs
3 behandelingen (1 uur)
€ 995,-
Volgende behandeling
€ 265,-