Informatie aanvragen
Ik heb een vraag
Terugbelverzoek
 

Algemeen

Er zijn vele behandelingen beschikbaar voor het verbeteren van de huid. Fractora is een nieuwe generatie van behandelingen voor huidverjonging. Fijne lijntjes, sproeten, pigmentvlekken, spinvaatjes en acne littekens verminderen of verdwijnen zelfs helemaal. Ook heeft een behandeling met de Fractora een verstrakkende werking op de huid.

Fractora maakt gebruik van gefractioneerde radiofrequentie. Het handstuk van Fractora is uitgerust met zeer fijne naaldjes van 1 mm lang welke tijdens de behandeling op de huid wordt gezet. De fijne naaldjes sturen de radiofrequente energie door het huidoppervlak. Hierdoor wordt de huid verwarmd in de dieper gelegen huidlagen wat zorgt voor herstructurering van het collageen. Hiermee vindt er een intensief herstel van binnenuit plaats.

Behandeling

Omdat de opperhuid niet beschadigd wordt zoals bij veel andere huidverbeterende behandelingen is dit een zeer veilige behandeling. De sterkte van radiofrequente energie die wordt gebruikt wordt afgestemd op de cliënt. De instellingen zijn afhankelijk van de conditie van de huid en het huidtype. Voor een optimaal resultaat zijn er vaak meerdere behandelingen nodig.

 

Combinatiebehandeling voor optimale resultaten
Voor een optimaal resultaat bieden wij je het beste van twee behandelingen. Wij combineren de Fractorabehandeling met de Firmbehandeling. Dit zorgt voor een diep herstel van de verouderde huid. Deze combinatie wordt in een kuur van 5 behandelingen uitgevoerd (twee keer een combinatie van de Firmbehandeling en de Fractorabehandeling en drie keer de Firmbehandeling).

 

Firmbehandeling
De Firm zorgt ervoor dat door middel van radiofrequente energie de diepe huidlagen worden verwarmd. Door het kopstuk dat over de huid heen wordt bewogen, wordt de temperatuur langzaamaan verhoogd. De opperhuid verbrandt niet doordat de temperatuur door de Firm gereguleerd wordt. Er ontstaat dan ook geen beschadiging van de huid.

 

De Firm zorgt voor collageen- en elastinestimulatie. Door het samentrekken van de huidlagen zorgt dit voor een verstrakkende werking. De huid ziet er jeugdiger en stralender uit.

Deze behandeling kan als losse behandeling of in kuurvorm worden gedaan. Afhankelijk van het gebied dat wordt behandeld, duurt de behandeling tussen de 20 en 45 minuten. Deze behandeling is pijnloos en kent geen herstelperiode.

 

Na de behandeling
Na de behandeling met de Fractora is de herstelperiode 3 tot 7 dagen. De duur van de herstelperiode is afhankelijk van het huidtype en van de instellingen die tijdens de behandeling gebruikt zijn. Wanneer er sprake is van diepe rimpels zal de behandelaar met een hogere instelling werken dan bij meer oppervlakkige rimpels. Hoe hoger de instelling, hoe langer de herstelperiode. De huid zal na de behandeling rood kleuren. Je mag dit camoufleren met minerale poeders waarover wij je graag adviseren.

Foto's

Voor -en na foto’s


Voor Nationaal Huidcentrum Fractora
Na Nationaal Huidcentrum Fractora
Voor Nationaal Huidcentrum Fractora
Na Nationaal Huidcentrum Fractora
Voor Nationaal Huidcentrum Fractora
Na Nationaal Huidcentrum Fractora
Voor Nationaal Huidcentrum Fractora
Na Nationaal Huidcentrum Fractora
Nationaal Huidcentrum Fractora Nationaal Huidcentrum Fractora Nationaal Huidcentrum Fractora Nationaal Huidcentrum Fractora

Tarieven

Afhankelijk van de locatie en de indicatie moet de behandeling herhaald worden om het gewenste resultaat te bereiken. Voor optimaal resultaat zijn er meerdere behandelingen nodig. Wil je weten wat een Fractora behandeling voor jou kan doen? Bezoek ons dan voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek zodat wij jouw huid kunnen onderzoeken en je uitgebreid kunnen informeren.

Behandeling
Prijs
1 full face Fractorabehandeling
€ 595,-
2 full face Fractorabehandelingen
€ 795,-
3 full face Fractorabehandelingen
€ 995,-
1 Firmbehandeling
€ 95,-
5 Firmbehandelingen
€ 425,-
1 combinatiebehandeling Firm & Fractora
€ 1020,-
2 combinatiebehandelingen Firm & Fractora
€ 1220,-
3 combinatiebehandelingen Firm & Fractora
€ 1420,-

Impressievideo