Informatie aanvragen
Ik heb een vraag
Terugbelverzoek
 

Algemeen

Ben je niet tevreden over de vorm van je mond of de dikte van je lippen? Of zijn je lippen met het ouder worden dunner en smaller geworden? Dan is een fillerbehandeling een goede optie.

 

Door in de lipcontour (het randje) een filler te injecteren, wordt het krulletje van de lip geaccentueerd en ontstaat er een fraai boogje. Het vergroten van de lippen kan er zelfs voor zorgen dat zogeheten rokerslijntjes worden verminderd.

Behandeling

Eerst brengt de arts een verdovingscrème aan. Vervolgens brengt hij met een fijne naald de filler onder de huid.

 

Het effect van de behandeling is direct zichtbaar en het resultaat van de filler houdt zo’n 9-12 maanden aan. Hierna kan de behandeling worden herhaald.

Adviesgesprek

Meer weten? Kom langs voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek met één van onze cosmetisch artsen. Als je wil, kunnen je lippen direct worden behandeld.

Tarieven

De prijs van een lipvergroting of het opvullen van de lippen is afhankelijk van het materiaal en de hoeveelheid dat de arts gebruikt. Je hoort het in een gratis en vrijblijvend intakegesprek met één van onze cosmetisch artsen.

 

€ 100,- behandeltegoed voor vaste cliënten

 

Alleen bij Nationaal Huidcentrum krijg je een klantenkaart waarmee je kunt sparen voor € 100,- behandeltegoed op injectables. Bij iedere € 50,- die je besteedt ontvang je van ons een stempel. Bij 20 stempels ontvang je € 100,- behandeltegoed op je volgende injectable-behandeling (spierontspanners en rimpelvullers) of huidtherapie. Zo ontvang jij als vaste cliënt standaard 10% korting!

Behandeling
Prijs
Lipcontouren, vanaf
€ 375
Lipvergroting, vanaf
€ 450