Informatie aanvragen
Ik heb een vraag
Terugbelverzoek
 

Algemeen

Fillers voor mooie volle lippen
We vinden volle lippen vaak mooi, ze geven een jong uiterlijk en het zijn ware blikvangers. We kijken in het gezicht eerst naar de ogen en dan naar de mond. Zelfs wanneer het gezicht verder verouderd is geven volle lippen een jonger uiterlijk. Het is heel belangrijk dat het opvullen van de lippen gedaan wordt door een ervaren arts. Wanneer er teveel filler wordt gebruikt dan geeft dat een onnatuurlijk resultaat.

 

Je kunt met een filler dus zorgen voor meer volume in de lippen, meestal worden dan beide lippen behandeld. Hierbij mag de verhouding niet uit het oog verloren worden. Naast meer volume geven is het ook mogelijk de lijntjes rondom de lippen te verminderen met een filler. Dit worden vaak rokerslijntjes genoemd hoewel deze ook bij niet-rokers kunnen ontstaan. Deze lijntjes geven samen met afnemen van het volume in de lippen een streng of ontevreden uiterlijk. De contouren van de lippen worden weer strakker en duidelijker na behandeling met een filler, hierdoor zul je ook zien dat lippenstift weer goed blijft zitten!

 

Een lipvergroting is een relatief eenvoudige maar dankbare ingreep die echter uitgevoerd dient te worden door ervaren cosmetisch artsen. Bij Nationaal Huidcentrum zijn alle cosmetisch artsen gecertificeerd door de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde. Bovendien hebben zij allemaal jarenlange ervaring in hun vakgebied. 

 

Behandeling

Vlak voor de behandeling zal de arts wat verdovende crème aanbrengen op de lippen. Dit werkt al binnen enkele minuten en zorgt ervoor dat de kleine prikjes die gegeven worden minder voelbaar zijn. In de filler zit ook een verdovingsvloeistof waardoor de behandeling niet onaangenaam is. De arts spuit kleine hoeveelheden hyaluronzuur in de rimpeltjes rond de lippen of in de lippen zelf.

Na de behandeling
Zoals altijd bij een fillerbehandeling zie je meteen resultaat. Door de verdoving zullen de lippen iets gezwollen zijn direct na de behandeling. Deze zwelling neemt in de eerste uren na de behandeling af net als de verdoving. Er kan nog enige zwelling achterblijven die één tot twee dagen aanhoudt. Na de behandeling kun je wel meteen je dagelijkse bezigheden weer oppakken.

 

Meestal wordt het vergroten van de lippen in 2 behandelingen uitgevoerd met een tussenliggende periode van ongeveer 2 tot 4 weken. Na de behandeling zal de filler namelijk nog extra vocht aantrekken waardoor dan pas goed te beoordelen is of het gewenste resultaat bereikt is. Zo houd je voldoende controle over de vorm en het volume van de lippen. Samen met de arts besluit je dan of een tweede behandeling gewenst is.

 

Wil je weten of deze behandeling geschikt is voor jou? Je kunt altijd zonder wachtlijsten bij ons terecht voor een vrijblijvende en kosteloze intake. Bel ons voor een afspraak op nummer 088 425 1000.

 

Foto's

Voor -en na foto’s


Voor Nationaal Huidcentrum Lipvergroting
Na Nationaal Huidcentrum Lipvergroting
Voor Nationaal Huidcentrum Lipvergroting
Na Nationaal Huidcentrum Lipvergroting
Voor Nationaal Huidcentrum Lipvergroting
Na Nationaal Huidcentrum Lipvergroting
Voor Nationaal Huidcentrum Lipvergroting
Na Nationaal Huidcentrum Lipvergroting
Nationaal Huidcentrum Lipvergroting Nationaal Huidcentrum Lipvergroting Nationaal Huidcentrum Lipvergroting Nationaal Huidcentrum Lipvergroting

Tarieven

De prijs van een lipvergroting is afhankelijk van de hoeveelheid materiaal die gebruikt moet worden voor een mooi resultaat.

Spaar voor € 100,- behandeltegoed
Alleen bij Nationaal Huidcentrum krijg je een klantenkaart waarmee je kunt sparen voor € 100,- behandeltegoed op injectables. Bij iedere € 50,- die je besteedt aan injectables ontvang je van ons een stempel. Bij 20 stempels is je kaart vol en ontvang je € 100,- behandeltegoed op je volgende behandeling met injectables (spierontspanners en rimpelvullers). Hierdoor ontvang je dus 10% korting op je injectable behandelingen bij Nationaal Huidcentrum.

Behandeling
Prijs
Lipvergroting
€ 375,-