Lipvergroting voor vollere lippen


Lippen in proportie

Volle lippen vinden we vaak mooi, ze geven je een jonge uitstraling. Een lipvergroting is dan ook een dankbare ingreep. Met een filler krijgen de lippen weer volume. Je ziet direct resultaat!

 

Bij een lipvergroting is het belangrijk dat de verhouding klopt én dat het veilig gebeurt. Wij vinden het dan ook ontzettend belangrijk dat het opvullen van lippen alleen wordt gedaan door een erkende en bekwame cosmetisch arts. Onze cosmetisch artsen zijn allen gecertificeerd door de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde en hebben jarenlang ervaring.

 

Rokerslijntjes

Naast meer volume creëren, is het met een filler ook mogelijk om lijntjes rondom de lippen te verminderen. Deze lijnen worden ook wel  ‘rokerslijntjes’ genoemd, hoewel ze ook bij niet-rokers ontstaan. Deze lijntjes kunnen je een streng of ontevreden uiterlijk geven, zeker in combinatie met smalle lippen.

Hoe werkt lipvergroting precies?

Vlak voor de behandeling brengt de arts wat verdovende crème op de lippen aan. Dit zorgt er voor dat de kleine prikjes minder voelbaar zijn. In de filler zelf zit ook verdovingsvloeistof, dat er voor zorgt dat de behandeling niet onaangenaam is. De arts spuit kleine hoeveelheden filler (hyaluronzuur) in de rimpeltjes rond, of in de lippen.

 

Na de behandeling
Zoals altijd bij een fillerbehandeling zie je meteen resultaat. Door de verdoving zullen de lippen direct na de behandeling iets gezwollen zijn. Deze zwelling neemt in de eerste uren na de behandeling af. Er kan nog enige zwelling achterblijven die één tot twee dagen aanhoudt.

 

Meestal wordt het vergroten van de lippen in 2 behandelingen uitgevoerd, met een tussenliggende periode van ongeveer 2 tot 4 weken. Na de behandeling zal de filler namelijk nog extra vocht aantrekken, waardoor het pas dan goed is te beoordelen of het gewenste resultaat is bereikt. Samen met de arts besluit je of een tweede behandeling gewenst is. Op deze manier hou je zelf ook controle over de vorm en het volume van je lippen.

 

lipvergroting

Adviesgesprek

Wil je weten of deze behandeling geschikt is voor jou? Je kunt altijd bij ons terecht voor een vrijblijvende en kosteloze intake. Bel ons voor een afspraak op nummer 088 425 1000. Als je wilt, kan de arts na het advies direct met de behandeling beginnen.

Foto's

Voor-en-na-foto’s:


Voor Nationaal Huidcentrum Lipvergroting voor vollere lippen
Na Nationaal Huidcentrum Lipvergroting voor vollere lippen
Voor Nationaal Huidcentrum Lipvergroting voor vollere lippen
Na Nationaal Huidcentrum Lipvergroting voor vollere lippen
Nationaal Huidcentrum Lipvergroting voor vollere lippen Nationaal Huidcentrum Lipvergroting voor vollere lippen