Informatie aanvragen
Ik heb een vraag
WhatsApp
Email
Facebook
Bericht ons
 

Algemeen

Laagste prijsgarantie op laserontharen!
Mocht u elders behandeld kunnen worden tegen een lagere prijs dan voeren wij de behandeling voor 10% minder uit. Om gebruik te maken van de laagste prijsgarantie dient de behandeling onder gelijkwaardige voorwaarden te worden uitgevoerd:

 

De behandeling dient plaats te vinden in een kliniek met ZKN keurmerk of ISO 9001
De behandeling wordt uitgevoerd door een huidtherapeut(e) of dermatoloog
De behandeling wordt uitgevoerd met een laserapparaat (geen IPL)

 

Hebt u last van ongewenste haargroei?
Veel vrouwen (maar ook zeker mannen) storen zich aan (overmatige) haargroei op het lichaam of in het gezicht. Het regelmatig scheren, epileren of harsen kan zorgen voor huidirritaties, ingegroeide haartjes, stoppels en kost bovendien veel tijd. Laserontharen kan hiervoor een oplossing bieden. Laserontharing wordt ook wel permanente laserontharing genoemd, maar helaas is er geen garantie dat er helemaal geen haartjes meer terugkomen. We gaan uit van ongeveer 80% vermindering in haargroei. Dat is nog altijd meer dan met andere ontharingsapparatuur te behalen is. Wat overblijft zijn meestal hele dunne haartjes die niet gezien worden door de laser. Gelukkig zijn deze haartjes zo zacht en dun dat ze meestal niet als storend worden ervaren.

 

Gemiddeld zijn er 6 tot 8 behandelingen nodig om de beharing voor meerdere jaren te verwijderen. Bij elke behandeling worden de haarzakjes vernietigd doordat de laser de kleur van de wortel “ziet” en deze door de warmte van de laserstraal vernietigt. De haren waarvan de wortels nog niet zijn vernietigd groeien terug en worden tijdens een volgende laserbehandeling opnieuw behandeld. Haren groeien in verschillende fasen en daarom moet de behandeling met tussenpozen van ongeveer 6 weken uitgevoerd worden. Door de behandeling steeds na een aantal weken te herhalen bereiken we het meest optimale resultaat en kunt u genieten van een prachtige gladde huid.

Voordelen van laserontharing zijn:

 1. De haargroei wordt aanzienlijk verminderd
 2. Alleen de haartjes worden behandeld, de omliggende huid blijft intact
 3. U hebt geen last meer van huidirritaties na scheren of harsen
 4. De structuur van de huid wordt gladder
 5. U hoeft zich nauwelijks meer te scheren of te harsen

Ontharen van lichte en donkere huidtypes
Voor laserontharen werken wij met de Duetto M.T., de eerste laser in de markt die Alexandriet en Nd:YAG combineert. De Alexandriet is de gouden standaard voor ontharen van huidtypes I tot IV. De ND:Yag laser is zeer geschikt voor ontharen van huidtypes V en VI . Het grote voordeel hiervan is dat wij bijna alle huidtypes kunnen behandelen, omdat er een geringe kans is op pigmentverschuivingen.

Behandeling

Tijdens de behandeling koelen we de huid die we behandelen met koude lucht om de behandeling zo aangenaam mogelijk te maken. We hebben hiervoor een speciaal koelapparaat die hele koude lucht afgeeft waardoor de behandeling zeer goed te verdragen is. De laser geeft een lichtbundel af met een bepaalde golflengte. Deze golflengte reageert op het pigment in onze haren. Het licht van de laser wordt door het pigment omgezet in warmte waardoor het haarzakje vernietigd wordt. De haren waarvan de haarzakjes nog niet zijn vernietigd groeien terug en worden tijdens een volgende laserbehandeling opnieuw belicht.

 

Omdat de golflengte reageert op pigment in het haartje kunnen donkere haren het meest effectief behandeld worden. Wanneer er geen pigment in het haartje zit zal deze geen reactie geven. Om die reden zijn blonde/witte/rode/grijze haartjes minder goed te behandelen. Ook de kleur van de huid is belangrijk; de laser die Nationaal Huidcentrum gebruikt is geschikt voor de meeste huidtypes. Het is wel van belang dat de huid niet (zon)gebruind is. De duur van de behandeling is afhankelijk van het te behandelen gebied.

Na de behandeling
Tussen de behandelingen in en na uw laatste behandeling dient u tijdelijk voorzichtig te zijn met de zon en/of zonnebank. De laser reageert op pigment en daarom is het goed om zo min mogelijk pigment in de huid te hebben. Dit om verschuivingen van pigment te voorkomen. Verder kunt u direct na de behandeling uw dagelijkse bezigheden weer oppakken. U kunt vlak na de behandeling wel enige tijd warmte in de huid voelen, u mag de huid koelen als u dat prettig vindt.

Ben ik geschikt?

Is mijn situatie geschikt voor een laserontharing?
Laserontharen is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Ook indien u last heeft van overmatige haargroei, ook wel hypertrichose of hirsutisme genoemd, biedt laserontharen een oplossing. Met onze laser kunnen wij bijna alle huidtypes behandelen.

Helaas “ziet” de laser geen witte, grijze en blonde haren dus deze kunnen niet effectief behandeld worden.

 

Tijdens zwangerschap, bij het geven van borstvoeding en wanneer u zongebruind bent, raden wij aan om te wachten met de behandeling.

Welke gebieden kunnen wij behandelen?
De behandeling is uitermate geschikt voor het behandelen van ongewenste haargroei op de volgende gebieden:

 • Ontharen benen
 • Ontharen rug
 • Ontharen bikinilijn
 • Ontharen oksels
 • Ontharen gezicht
 • Ontharen armen
 • Ontharen borst
 • Ontharen voeten

Adviesgesprek

Voordat er een behandeling kan plaatsvinden, is het van belang dat u voor een intakegesprek langskomt. Dit is van belang om te kunnen beoordelen of u in aanmerking komt voor de behandeling en wat de kosten voor u zullen zijn. Ook leggen wij precies uit hoe de behandeling zal verlopen en wat u mag verwachten. Wij vragen u 2 dagen het haar niet weg te scheren voordat u op intake komt. Indien u epileert of harst dan verzoeken wij u vriendelijk de behandeling enkele weken staken zodat de huidtherapeute het haar kan zien. Tussen de behandelingen door mag u het haar wel scheren maar de wortels moeten blijven zitten.

Foto's

Voor -en na foto’s


Voor Nationaal Huidcentrum Laserontharing
Na Nationaal Huidcentrum Laserontharing
Nationaal Huidcentrum Laserontharing

Tarieven

Laagste prijsgarantie op laserontharen!
Mocht u elders behandeld kunnen worden tegen een lagere prijs dan voeren wij de behandeling voor 10% minder uit. Om gebruik te maken van de laagste prijsgarantie dient de behandeling onder gelijkwaardige voorwaarden te worden uitgevoerd:

 

De behandeling dient plaats te vinden in een kliniek met ZKN keurmerk of ISO 9001
De behandeling wordt uitgevoerd door een huidtherapeut(e) of dermatoloog
De behandeling wordt uitgevoerd met een laserapparaat (geen IPL)

 

Laserontharing wordt ook wel duurzame ontharing genoemd. Gemiddeld  zijn er ongeveer 6 behandelingen nodig om de beharing voor meerdere jaren te verwijderen. Ontharen door middel van onze laser staat bekend als een veilige en effectieve methode.

 

Hoe meer locaties u laat behandelen bij Nationaal Huidcentrum hoe meer korting u krijgt. U ontvangt bij 3 of 4 locaties 5% korting en bij 5 of 6 locaties 10% korting.

Behandeling
Vanaf prijs
Oksels beiderzijds
€ 79,-
Tussen de wenkbrauwen
€ 49,-
Bovenlip
€ 69,-
Bakkebaarden
€ 69,-
Wangen
€ 115,-
Kaaklijn
€ 110,-
Mondhoeken
€ 50,-
Kin
€ 69,-
Hals
€ 95,-
Nek
€ 109,-
Baard
€ 125,-
Borst (vrouw)
€ 100,-
Borst (man)
€ 199,-
Schouders
€ 189,-
Gehele rug
€ 299,-
Tepelhof
€ 79,-
Buikstreepje
€ 69,-
Buik (vrouw)
€ 85,-
Buik (man)
€ 189,-
Handen
€ 79,-
Bikinilijn medium
€ 89,-
Bikinilijn geheel
€ 149,-
Bikinilijn geheel incl. de liezen
€ 190,-
Bovenbenen
€ 199,-
Onderbenen
€ 189,-
Billen
€ 179,-
Knieën
€ 89,-
Onderarmen
€ 149,-