Informatie aanvragen
Ik heb een vraag
WhatsApp
Email
Facebook
Bericht ons
 

Algemeen

Wenkbrauwtransplantatie voor vollere en mooie wenkbrauwen
Hebt u kale plekken in uw wenkbrauwen of bent u een deel van uw wenkbrauwen verloren door bijvoorbeeld ziekte, overmatig epileren of een ongeval? FUE wenkbrauwtransplantatie kan in dat geval een oplossing bieden. Deze behandeling laat geen littekens achter, waardoor de methode uitermate geschikt is om wenkbrauwen te (re)construeren. Een wenkbrauwtransplantatie met de FUE methode biedt een snelle en pijnloze oplossing voor vollere en mooie wenkbrauwen.

 

Wat is een FUE wenkbrauwtransplantatie?

De wenkbrauwtransplantatie is een techniek gebaseerd op de FUE haartransplantatie behandeling. Dit houdt in dat wij de haartransplantatie met een minimale huidbeschadiging kunnen uitvoeren. Dit maakt de behandeling juist geschikt voor een wenkbrauwtransplantatie.

 

Bij de behandeling worden de haren één voor één, zoals deze zijn gevormd in het haarzakje herplaatst. Deze zogenoemde grafts worden met een klein naaldje millimeter uit het donorgebied getransplanteerd naar de dunnere of kale plekken in uw wenkbrauw.

Voor wie is een wenkbrauwtransplantatie geschikt?
Een wenkbrauwtransplantatie is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. De één wil graag vollere wenkbrauwen en de ander wil graag kale plekken opvullen. Of u geschikt bent, beoordelen wij op basis van een adviesgesprek. De grafts worden weggehaald vanuit vollere plekken in bijvoorbeeld de baard, hoofd of borst en teruggezet in de dunner behaarde delen in de wenkbrauwen. Welke behandeling het meest geschikt is voor uw situatie beoordelen wij op basis van een adviesgesprek.

De voordelen van een FUE transplantatie

  1. De behandeling is veilig en vrijwel pijnloos
  2. Geen littekens na de behandeling
  3. Snelle genezing door de minuscule wondjes
  4. Meer haarzakjes per behandeling

Behandeling

De FUE wenkbrauwbehandeling
In de meeste gevallen kan de FUE wenkbrauwtransplantatie binnen een halve dag plaatsvinden. Of dit mogelijk is, blijkt uit het consult dat wij altijd voorafgaand aan de behandeling met u hebben. De procedure van een wenkbrauwtransplantatie is vergelijkbaar met die van een haartransplantatie.

 

Voordat we van start gaan, wordt u door middel van locale anesthesie verdoofd. De prikjes voor de verdoving kunnen een beetje gevoelig zijn. Zodra de verdoving goed is ingewerkt, start de haartransplantatie. U voelt tijdens de behandeling vrijwel geen pijn.

 

Waar u voorafgaand rekening mee kunt houden
U ontvangt voorafgaand aan de behandel dag instructies, zodat u weet waar u rekening mee dient te houden. Zo bent u goed voorbereid. Het wordt bijvoorbeeld vaak als prettig ervaren wanneer iemand u komt ophalen aan het einde van de behandeling. Deze en andere tips krijgt u vanzelfsprekend van ons. Houdt er daarnaast rekening mee dat roken of drinken het geneesproces vertraagt.

 

Hoe lang duurt de behandeling?
Een behandeling neemt  één tot vier uur in beslag. Na de haartransplantatie kunt u snel weer uw dagelijkse bezigheden oppakken.

 

Wat kunt u van de behandeling verwachten?
In praktisch alle gevallen valt de spanning direct nadat de eerste grafts uit het donorgebied worden gehaald van onze klanten af. De behandeling is namelijk pijnloos en meestal is het gezellig in de behandelruimte. Na de behandeling is het even wachten tot de haren beginnen te groeien. Hierna ervaart u volle wenkbrauwen.

Ben ik geschikt?

Hoe werkt de wenkbrauwtransplantatie?
Met een FUE wenkbrauwtransplantatie kunnen wij de haartransplantatie met een minimale schade aan de huid uitvoeren. Wenkbrauwen zijn zeer bepalend voor het gezicht. Een wenkbrauwtransplantatie biedt u een permanente oplossing. Bij de behandeling worden de haren in hun natuurlijke vorm, zoals deze zijn gevormd in het haarzakje, verplaatst. Deze zogenoemde grafts worden met een klein naaldje uit het donorgebied getransplanteerd naar de dunnere of kale plekken in uw wenkbrauw.

 

Volle en mooi gevormde wenkbrauw
Een wenkbrauwtransplantatie is geschikt voor mannen en vrouwen, waarbij de beharing van nature volledig of gedeeltelijk ontbreekt. Ook kan dit veroorzaakt zijn door een letsel, zoals brandwonden, door ziekte of veelvuldig epileren. Ook wanneer de vorm  van de wenkbrauw niet naar wens is, biedt een wenkbrauwtransplantatie een goede oplossing. Met de behandeling bereikt u een vollere wenkbrauw, met een blijvend en natuurlijk resultaat. De behandeling is niet geschikt in geval van bepaalde haarziektes. Welke behandeling het meest geschikt is voor uw situatie beoordelen wij op basis van een adviesgesprek. De behandeling is nagenoeg pijnloos. De wenkbrauwtransplantatie wordt uitgevoerd met de FUE methode. Aan deze behandeling houdt u geen littekens over. Een wenkbrauwtransplantatie duurt meestal één halve dag.

Adviesgesprek

Voorafgaand aan een wenkbrauwtransplantatie vindt er een adviesgesprek plaats. Op de eerste plaats om te beoordelen of u in aanmerking komt voor de behandeling.
Wij inventariseren uw wensen en zetten deze om in een realistische aanpak voor uw transplantatie.

 

Het belang van een adviesgesprek
Nationaal Huidcentrum werkt op basis van een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek. Bij een wenkbrauwtransplantatie is het van groot belang dat al uw wensen worden meegenomen, zodat het eindresultaat er te allen tijde realistisch uitziet. Door gezamenlijk goede afspraken te maken, zult u tevreden de kliniek verlaten.

 

Informatie over de behandeling
Nadat de huid in het donorgebied verdoofd is, worden de haarzakjes er uitgehaald. Wanneer alle afgesproken grafts uit het donorgebied zijn gehaald, wordt het ontvangstgebied verdoofd en worden de haarzakjes teruggeplaatst. De behandeling verloopt nagenoeg pijnloos en ook na de haartransplantatie zult u weinig last ervaren.

 

Een wenkbrauwtransplantatie is geschikt voor iedereen die mooie en volle wenkbrauwen wenst.

 

Advies over haartransplantatie kosten
De kosten van een haartransplantatie zijn afhankelijk van het aantal te verplaatsen haarzakjes. Op verzoek is een proefbehandeling mogelijk . Bezoek ons voor een intakegesprek zodat wij u een passend voorstel kunnen doen.

 

Dag van de behandeling
Wij kunnen ons voorstellen dat u tegen de behandeling opziet. Echter is een haartransplantatie vrijwel pijnloos. U bent gewoon bij bewustzijn en de meeste cliënten kletsen gezellig met onze behandelaars. Ook na de behandeling kunt u snel weer de dagelijkse draad oppakken.