Haartransplantatie wenkbrauw(en)


Algemeen

 

Heb je kale plekken in je wenkbrauwen of ben je een deel van je wenkbrauwen verloren door bijvoorbeeld ziekte of overmatig epileren? Dan kan een wenkbrauwtransplantatie uitkomst bieden. Een wenkbrauwtransplantatie met de FUE haarstamcelmethode biedt oplossing voor vollere en mooie wenkbrauwen.

 

Tijdens de behandeling worden hoofdharen met een klein naaldje getransplanteerd naar de kale plekken in de wenkbrauw.

 

De voordelen van een FUE stamcel haartransplantatie:

  • De behandeling is veilig en vrijwel pijnloos
  • Geen zichtbare littekens na de behandeling
  • Snelle genezing door de minuscule wondjes
  • Poliklinische behandeling, dezelfde dag weer naar huis

Behandeling

In de meeste gevallen duurt een wenkbrauwtransplantatie enkele uren tot een halve dag. Je wordt lokaal verdoofd, deze prikjes kunnen een beetje gevoelig zijn. Zodra de verdoving goed is ingewerkt, start de haartransplantatie. Je voelt tijdens de behandeling vrijwel geen pijn.

 

haartransplantatie-wenkbrauw

Ben ik geschikt?

Of je geschikt bent, beoordelen wij op basis van een adviesgesprek. Helaas is het niet mogelijk om een wenkbrauwtransplantatie te ondergaan als je krullend haar hebt. Het haar zal dan ook in de wenkbrauw krullen, wat een onnatuurlijk resultaat geeft.

Adviesgesprek

Voorafgaand aan een wenkbrauwtransplantatie vindt er een adviesgesprek plaats, waarin we beoordelen of je geschikt bent voor de behandeling. Dit gesprek is kosteloos en vrijblijvend.

Tarieven

Het tarief van een haartransplantatie is afhankelijk van het aantal te verplaatsen haarzakjes. Bezoek ons voor een intakegesprek zodat wij je een passend voorstel kunnen doen.

 

Haartransplantatie kosten

Wij beseffen dat de kosten van een haartransplantatie niet voor iedereen zijn op te brengen. Mocht je (een deel van de) haartransplantatie willen laten uitvoeren door een getalenteerde specialist in opleiding, dan kunnen wij je 40% korting aanbieden. Natuurlijk vindt de haartransplantatie altijd plaats onder toezicht van onze expert. Geïnteresseerd? Neem contact op en vraag naar de voorwaarden.

 

Plan nu een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek of bel naar 088 425 1000.

 

Vergoeding van een haartransplantatie

In enkele gevallen kom je in aanmerking voor een vergoeding, bijvoorbeeld bij een aangeboren kale plek, een (chronische) ziekte of ongeval. Dit dien je met een bewijs van een arts bij je verzekeraar aan te tonen. Wij adviseren je contact op te nemen met de zorgverzekeraar om jouw situatie te bespreken.

 

Download hier onze gemiddelde tarieven en de mogelijkheid tot gespreide betaling.