Informatie aanvragen
Ik heb een vraag
Terugbelverzoek
 

Algemeen

Wenkbrauwtransplantatie voor vollere en mooie wenkbrauwen
Heb je kale plekken in je wenkbrauwen of ben je een deel van je wenkbrauwen verloren door bijvoorbeeld ziekte, overmatig epileren of een ongeval? FUE wenkbrauwtransplantatie kan in dat geval een oplossing bieden. Deze behandeling laat geen littekens achter, waardoor de methode uitermate geschikt is om wenkbrauwen te (re)construeren. Een wenkbrauwtransplantatie met de FUE methode biedt een snelle en pijnloze oplossing voor vollere en mooie wenkbrauwen.

 

Wat is een FUE wenkbrauwtransplantatie?

De wenkbrauwtransplantatie is een techniek gebaseerd op de FUE haartransplantatie behandeling. Dit houdt in dat wij de haartransplantatie met een minimale huidbeschadiging kunnen uitvoeren. Dit maakt de behandeling juist geschikt voor een wenkbrauwtransplantatie.

 

Bij de behandeling worden de haren één voor één, zoals deze zijn gevormd in het haarzakje herplaatst. Deze zogenoemde grafts worden met een klein naaldje millimeter uit het donorgebied getransplanteerd naar de dunnere of kale plekken in je wenkbrauw.

 

Voor wie is een wenkbrauwtransplantatie geschikt?
Een wenkbrauwtransplantatie is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. De één wil graag vollere wenkbrauwen en de ander wil graag kale plekken opvullen. Of je geschikt bent, beoordelen wij op basis van een adviesgesprek. Helaas is het niet mogelijk om een wenkbrauwtransplantatie te ondergaan als je krullend haar hebt, het haar zal dan ook in de wenkbrauw gaan krullen wat een onnatuurlijk resultaat geeft.

 

De voordelen van een FUE transplantatie:

 

  • De behandeling is veilig en vrijwel pijnloos
  • Geen littekens na de behandeling
  • Snelle genezing door de minuscule wondjes
  • Meer haarzakjes per behandeling

Behandeling

De FUE wenkbrauwbehandeling
In de meeste gevallen kan de FUE wenkbrauwtransplantatie binnen een halve dag plaatsvinden. Of dit mogelijk is, blijkt uit het consult dat wij altijd voorafgaand aan de behandeling met jou hebben. De procedure van een wenkbrauwtransplantatie is vergelijkbaar met die van een haartransplantatie.

 

Voordat we van start gaan, word je door middel van lokale anesthesie verdoofd. De prikjes voor de verdoving kunnen een beetje gevoelig zijn. Zodra de verdoving goed is ingewerkt, start de haartransplantatie. Je voelt tijdens de behandeling vrijwel geen pijn.

 

Waar je voorafgaand rekening mee kunt houden
Je ontvangt voorafgaand aan de behandel dag instructies, zodat je weet waar je rekening mee dient te houden. Zo ben je goed voorbereid. Het wordt bijvoorbeeld vaak als prettig ervaren wanneer iemand je komt ophalen aan het einde van de behandeling. Deze en andere tips krijg je vanzelfsprekend van ons. Houd er daarnaast rekening mee dat roken of drinken het geneesproces vertraagt.

 

Hoe lang duurt de behandeling?
Een behandeling neemt één tot vier uur in beslag. Na de haartransplantatie kun je snel weer je dagelijkse bezigheden oppakken.

 

Wat kun je van de behandeling verwachten?
In praktisch alle gevallen valt de spanning direct nadat de eerste grafts uit het donorgebied worden gehaald van onze klanten af. De behandeling is namelijk pijnloos en meestal is het gezellig in de behandelruimte. Na de behandeling is het even wachten tot de haren beginnen te groeien. Hierna ervaar je volle wenkbrauwen.

Ben ik geschikt?

Hoe werkt de wenkbrauwtransplantatie?
Met een FUE wenkbrauwtransplantatie kunnen wij de haartransplantatie met een minimale schade aan de huid uitvoeren. Wenkbrauwen zijn zeer bepalend voor het gezicht. Een wenkbrauwtransplantatie bied je een permanente oplossing. Bij de behandeling worden de haren in hun natuurlijke vorm, zoals deze zijn gevormd in het haarzakje, verplaatst. Deze zogenoemde grafts worden met een klein naaldje uit het donorgebied getransplanteerd naar de dunnere of kale plekken in je wenkbrauw.

 

Volle en mooi gevormde wenkbrauw
Een wenkbrauwtransplantatie is geschikt voor mannen en vrouwen, waarbij de beharing van nature volledig of gedeeltelijk ontbreekt. Ook kan dit veroorzaakt zijn door een letsel, zoals brandwonden, door ziekte of veelvuldig epileren. Ook wanneer de vorm van de wenkbrauw niet naar wens is, biedt een wenkbrauwtransplantatie een goede oplossing. Met de behandeling bereik je een vollere wenkbrauw, met een blijvend en natuurlijk resultaat. De behandeling is niet geschikt in geval van bepaalde haarziektes. Welke behandeling het meest geschikt is voor jouw situatie beoordelen wij op basis van een adviesgesprek. De behandeling is nagenoeg pijnloos. De wenkbrauwtransplantatie wordt uitgevoerd met de FUE methode. Aan deze behandeling houd je geen littekens over. Een wenkbrauwtransplantatie duurt meestal één halve dag.

Adviesgesprek

Voorafgaand aan een wenkbrauwtransplantatie vindt er een adviesgesprek plaats. Op de eerste plaats om te beoordelen of je in aanmerking komt voor de behandeling.
Wij inventariseren je wensen en zetten deze om in een realistische aanpak voor je transplantatie.

 

Het belang van een adviesgesprek
Nationaal Huidcentrum werkt op basis van een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek. Bij een wenkbrauwtransplantatie is het van groot belang dat al jouw wensen worden meegenomen, zodat het eindresultaat er te allen tijde realistisch uitziet. Door gezamenlijk goede afspraken te maken, zul je tevreden de kliniek verlaten.

 

Informatie over de behandeling
Nadat de huid in het donorgebied verdoofd is, worden de haarzakjes er uitgehaald. Wanneer alle afgesproken grafts uit het donorgebied zijn gehaald, wordt het ontvangstgebied verdoofd en worden de haarzakjes teruggeplaatst. De behandeling verloopt nagenoeg pijnloos en ook na de haartransplantatie zal je weinig last ervaren.

 

Een wenkbrauwtransplantatie is geschikt voor iedereen die mooie en volle wenkbrauwen wenst.

 

Advies over haartransplantatie kosten
De kosten van een haartransplantatie zijn afhankelijk van het aantal te verplaatsen haarzakjes. Op verzoek is een proefbehandeling mogelijk . Bezoek ons voor een intakegesprek zodat wij je een passend voorstel kunnen doen.

 

Dag van de behandeling
Wij kunnen ons voorstellen dat je tegen de behandeling opziet. Echter is een haartransplantatie vrijwel pijnloos. Je bent gewoon bij bewustzijn en de meeste cliënten kletsen gezellig met onze behandelaars. Ook na de behandeling kun je snel weer de draad oppakken.

Tarieven

Hieronder vind je de tarieven voor wenkbrauwtransplantatie.

Behandeling
Vanaf prijs
Alleen opvullen vanaf:
€ 695
Gemiddelde kosten:
€ 1.500