Informatie aanvragen
Ik heb een vraag
Terugbelverzoek
Eén van onze cliënten wil graag haar ervaring over een liposuctie behandeling in onze kliniek met jou delen.  Dit is haar verhaal.

 

“Ik heb mijn buik en taille jaren moeten verbergen… of ‘moeten’, ik schaamde me er ontzettend voor. Ik durfde niet te zwemmen met de kinderen, ‘verstopte’ me in de slaapkamer en kleding kopen was een ramp. Tot het voorjaar van 2017; toen heb ik de knoop doorgehakt. Ik wilde me gelukkiger voelen. En dat kon in mijn ogen alleen wanneer ik een liposuctie zou ondergaan.
Dhr Navadeh kwam ik al zoekend op het internet tegen. Goede recensies! Daarom besloot ik gelijk een afspraak te plannen. Hier werd ik, samen met mijn man, opgevangen door een lieve en begaande vrouw: Karin. Ze keek naar mijn bovenlichaam en toonde begrip. Mijn bovenlichaam klopte niet in verhouding met de rest van mijn lichaam. Zo had ik een bovenmaat 42/44 en ondermaat 38… een echte kogelbuik en totaal geen taille. Dhr Navadeh bekeek het ook en gaf aan dat hij 4 zones zou kunnen behandelen, wilde ik het evt. gewenste resultaat. Onderbuik, bovenbuik, taille en heupen. Het was ‘oud’ vet; overgebleven van de zwangerschappen en onmogelijk om door trainingen en of diëten kwijt te raken. Ik zou in ieder geval een maat kleiner kunnen dragen.

 

Een maandje later lag ik op de OK-tafel. Dhr Navadeh en OK-assitente Kitty zijn fantastische mensen met kennis van het vak! Maar ook in de bejegening naar mij toe. Ze stellen je op je gemak door te grappen, maar daarnaast je ook zeker serieus te nemen. Tijdens de ‘operatie’ is maar liefst 3,5 liter vet verwijderd! We wisten niet wat we zagen… en gelijk zag ik al wat resultaat!

 

Ik heb me strikt aan het advies gehouden om het maatpak 2 weken 23 uur aan te houden en daarna 2 weken een halve dag. Het heeft me wel wat pijn gedaan de eerste week, maar ik zou het zo weer doen!

 

Nu, een ruim half jaar later voel ik me happy met 2 maten kleiner! En weet soms niet wat me overkomt. Ik pas alle kleding wat ik mooi vind en de kinderen weten nu dat mama wel kan zwemmen. Ik voel me veel meer vrouw en straal dat uit. Dit allemaal mede dankzij de mensen van het nationaal huidcentrum! Ik ben hen dan ook erg dankbaar, mijn complimenten!

 

“Mocht men twijfelen, dan zou ik men adviseren om écht naar Bussum te komen. Een warm bad!”

Deel via Twitter Deel via Facebook Deel via E-mail