Informatie aanvragen
Ik heb een vraag
Terugbelverzoek

De gezichtsanalyse ter waarde van € 75,- is tijdelijk geheel GRATIS! Maak een nu een afspraak want vol = vol.

U zit goed in uw vel, maar de conditie van uw huid verraadt uw feitelijke leeftijd? Steeds meer mensen hechten er waarde aan om “mooi” oud te worden en het is daarom niet vreemd dat wij steeds meer cliënten krijgen die de behoefte hebben om inzicht te krijgen hoe het gesteld is met de conditie van hun huid.

Hiervoor is de gezichtsanalyse bij uitstek geschikt. Onze huidtherapeute analyseert tijdens het 40 min. durend consult uw huid (gezicht) met de meest geavanceerde apparatuur van dit moment. Door middel van 3 foto’s wordt er een 3D animatie gemaakt van uw gezicht. Met een speciaal programma worden dan o.a. de grootte van de poriën, het aantal rimpels, rode vlekken, pigmentvlekken, gelijkmatigheid van de huid en zonbeschadigingen nauwkeurig in beeld gebracht.

Naar aanleiding van de uitkomst stelt de huidtherapeute een behandelplan op om uw huid zichtbaar te verbeteren. Uiteraard kunt u na uw behandeling(en) opnieuw een 3D animatie laten maken om de voortgang nog beter in beeld te brengen.


Deel via Twitter Deel via Facebook Deel via E-mail