Informatie aanvragen
Ik heb een vraag
Terugbelverzoek

Haartransplantaties worden steeds populairder. Steeds meer (bekende) mensen komen er openlijk voor uit dat zij een haartransplantatie hebben gehad. Nog veel belangrijker is de toegenomen veiligheid van de ingreep. Tegenwoordig hoeft er bij haartransplantaties niet te worden gesneden of gehecht, heb je nauwelijks pijn en zijn er nagenoeg geen risico’s.

 

Haartransplantaties zijn geschikt voor iedereen die over voldoende, goed en gezond donormateriaal beschikt. De getransplanteerde haren zullen na plaatsing, bij normale gezondheid, niet meer uitvallen. Het resultaat is dus blijvend.

 

De intake

In een vrijblijvend gesprek bespreken we jouw wensen en bekijken we het beschikbare donormateriaal. De kwaliteit en de dikte van jouw haar is bepalend voor het resultaat; donker, krullend haar geeft een betere dekking dan stijl, blond haar. Mocht het nodig zijn, dan kunnen we je doorverwijzen naar één van de dermatologen binnen de kliniek. Bij Nationaal Huidcentrum kun je terecht voor een compleet behandelplan onder één dak. Wij nodigen je graag uit voor dit vrijblijvende adviesgesprek.

 

Afspraak maken

 

De tarieven 

De prijs van een haartransplantatie komt tot stand door een aantal factoren. De belangrijkste factor is het aantal grafts dat we kunnen verplaatsen. Daarnaast is de grootte en de kwaliteit van het donorgebied en het ‘ontvangstgebied’ belangrijk. Dit wordt allemaal duidelijk tijdens de intake. Download hier onze gemiddelde tarieven en de mogelijkheid tot gespreide betaling.

 

Vergoeding van een haartransplantatie

In enkele gevallen kom je in aanmerking voor een vergoeding, bijvoorbeeld bij een aangeboren kale plek, een (chronische) ziekte of ongeval. Dit dien je met een bewijs van een arts bij je verzekeraar aan te tonen. Wij adviseren je contact op te nemen met de zorgverzekeraar om jouw situatie te bespreken.

 

De behandeling

Op de afgesproken datum meld je je bij ons in de kliniek. Wij ontvangen je met een kop koffie en starten met het maken van foto´s. De behandelaar tekent het te behandelen gebied af, zodat je precies weet waar de nieuwe haartjes worden ingezet. Vervolgens scheert ze het donorgebied (onzichtbaar, indien mogelijk) en verdooft ze dit deel van de huid.

 

Zodra de huid goed is verdoofd, start de behandelaar met het uithalen van de grafts (transplantaten). Als ze alle grafts heeft verzameld verdooft zij het ‘ontvangstgebied’ en plaatst ze de grafts één voor één terug. Na de behandeling mag je vrijwel direct naar huis. Uiteraard ontvang je uitgebreide schriftelijke instructies over de nazorg.

 

Heb je behoefte aan meer informatie?

 

Plan direct online een afspraak of laat je telefoonnummer achter, dan bellen we je terug.

 


Deel via Twitter Deel via Facebook Deel via E-mail