Informatie aanvragen
Ik heb een vraag
Terugbelverzoek

De laatste jaren is de populariteit van haartransplantaties sterk gestegen. Dat komt doordat veel meer (bekende) mensen er openlijk voor uitkomen dat zij de behandeling hebben ondergaan. Nog veel belangrijker is de toegenomen veiligheid van de ingreep. Tegenwoordig hoeft er bij een haartransplantatie niet meer gesneden of gehecht te worden, is er nauwelijks napijn en zijn er nagenoeg geen risico´s.

 

Haartransplantaties zijn geschikt voor iedereen die over voldoende, goed en gezond donormateriaal beschikt. De getransplanteerde haren zullen na plaatsing, bij normale gezondheid, niet meer uitvallen. Het resultaat is dus blijvend.

 

Tijdens de intake zullen we samen met u kijken naar uw wens en de mogelijkheden die er voor u zijn. Mocht het nodig zijn dan verwijzen wij u eerst door naar één van onze dermatologen binnen de kliniek. U kunt bij Nationaal Huidcentrum dus terecht voor een compleet behandelplan onder één dak.

 

Bent u benieuwd of deze behandeling voor u geschikt is? Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvende intake.
Informatie aanvragen

 

 

De Tarieven

 

De prijs van een haartransplantatie komt tot stand door een aantal factoren. De belangrijkste is het aantal grafts dat verplaatst zal worden. Dit wordt samen met u afgesproken tijdens het intakegesprek en wordt bepaald aan de hand van uw wensen en op basis van het beschikbare donormateriaal. Ook speelt de dikte van uw haar hierin een rol. Donker krullend haar geeft een betere dekking dan stijl blond haar.

 

Bekijk de tarieven 

 

 

De behandeling

 

Op de afgesproken datum meldt u zich bij ons in de kliniek. Wij ontvangen u met een kop koffie en starten met het maken van foto´s. Het gebied dat u wilt laten behandelen zullen wij in overleg met u aftekenen zodat u precies weet waar de nieuwe haren worden ingezet. Hierna scheren wij het donorgebied (indien mogelijk onzichtbaar) en verdoven we dit deel van de huid.

 

Zodra de huid goed verdoofd is starten we de behandeling met het uithalen van de grafts (transplantaten). Als alle grafts zijn verzameld wordt het ontvangstgebied verdoofd en plaatsen we de grafts één voor één terug.

 

Na de behandeling mag u vrijwel direct naar huis. U krijgt uiteraard uitgebreide schriftelijke instructies mee over de nazorg.