Informatie aanvragen
Ik heb een vraag
Terugbelverzoek

De huid verraadt veel over ons; hoe we ons voelen, onze gezondheid en leeftijd spelen een rol in hoe onze huid er uitziet. Natuurlijk kun je de natuur een handje helpen om er zo goed mogelijk uit te zien. Bij Nationaal Huidcentrum zijn wij gespecialiseerd in de huid en alle aspecten van huidverbetering.

 

Er zijn tal van mogelijkheden voor het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, het verwijderen van pigmentvlekjes en ontsierende adertjes. Om een voor u passende behandeling te bepalen krijgt u altijd een advies op maat tijdens een vrijblijvende en kosteloze intake.

 

Bent u benieuwd welke behandeling voor u geschikt is? Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvende intake. U kunt ons bereiken op nummer 088 425 1060. Maak vandaag nog een afspraak!

 

 

De behandelingen

Er zijn verschillende behandelingen mogelijk ter verbetering van de huid of om rimpels te verminderen. Uiteraard adviseren wij u graag. Hieronder ziet u een overzicht, door op een behandeling te klikken kunt u meer lezen.

 

 

 

 

 

Mocht u vragen hebben over één van deze behandelingen of een afspraak willen maken voor een intake dan kunt u ons bellen via nummer 088 425 1060.

 

 

Voor -en na foto’s

 


Deel via Twitter Deel via Facebook Deel via E-mail