Informatie aanvragen
Ik heb een vraag
Terugbelverzoek

Er zijn vele mogelijkheden om de conditie van uw huid te verbeteren. Eén van de meest effectieve manieren is een behandeling met de fractionele CO2 laser. Deze verbetert niet alleen de huidstructuur waardoor uw huid er gezonder en egaler uit gaat zien, ook verwijdert het pigmentvlekken en vermindert het fijne lijntjes en rimpels.

Daarnaast kent deze behandeling een langdurig resultaat waardoor u er een aantal jaren plezier van hebt. Wij voeren deze behandeling sinds 2008 uit en hebben veel cliënten zeer tevreden en blij gemaakt met het  behaalde resultaat. En dat is ons belangrijkste uitgangspunt: tevreden cliënten.

Meest complete behandeling voor huidverbetering

De fractionele CO2 laserbehandeling maakt gebruik van speciaal laserlicht. De energie van dit laserlicht stimuleert de huid om collageen en elastine aan te maken. Door de aanmaak van collageen en elastine krijgt de huid haar jeugdige uitstraling terug. De structuur wordt fijner, poriën verfijnen, de huid wordt steviger en rimpels en fijne lijntjes worden zichtbaar verminderd. Daarnaast zorgt het ervoor dat pigmentvlekken verdwijnen en kunnen littekens op het lichaam goed behandeld worden. Deze behandeling is ook uitermate geschikt voor het behandelen van de hals, het decolleté en de handen. Regelmatig hoor ik mensen zeggen dat ze zich storen aan hun ‘kalkoennekje’ of pigmentvlekken in de hals die vaak ontstaan door gebruik van parfum in combinatie met de zon. Of de vlekjes en een dunner wordende huid van de handen. Beide gebieden zien er na de behandeling jeugdiger uit. De fractionele CO2 laser biedt dus complete huidverbetering aan.

Regelmatig zie ik mensen in onze kliniek die interesse hebben in deze behandeling maar die zich ervan laten weerhouden omdat zij angstig zijn vanwege onwetendheid over eventuele pijn. De één heeft meer last van een branderig gevoel tijdens de behandeling dan de ander. Omdat wij de behandeling zo comfortabel mogelijk willen maken hebben wij gezocht naar de juiste verdoving tijdens de behandeling. Het resultaat is dat wij onze cliënten nu een betere verdoving aanbieden en dat cliënten aangeven dat zij de behandeling goed te doen vinden.

20% korting op alle laserbehandelingen

Maak nu gebruik van onze tijdelijke aanbieding: 20% korting op alle laserbehandelingen ten behoeve van huidverbetering en permanente ontharing. Bel 088 425 1000 voor het maken van een afspraak voor gratis en vrijblijvend advies.


Deel via Twitter Deel via Facebook Deel via E-mail