Informatie aanvragen
Ik heb een vraag
Terugbelverzoek

Je sport, eet gezonde voeding en probeert van alles maar niets helpt, je blijft je storen aan dat ene randje vet. Daarin ben je niet de enige! Wij behandelen bij veel mannen en vrouwen ‘probleemgebieden’ als buik, taille, heupen, billen en bovenarmen met liposuctie onder lokale verdoving. Omdat de tijd van korte broeken en hemdjes er weer aan komt, hebben wij een mooie zomeractie voor jou. 
 

Lokale verdoving, dezelfde dag weer naar huis

In onze kliniek gebruiken wij de ‘tumescente liposculptuur methode’. Dit is een poliklinische behandeling onder lokale verdoving en tevens de meest geavanceerde vorm van liposuctie. Met andere woorden: je gaat niet onder narcose en mag – onder begeleiding – dezelfde dag weer naar huis. Onze behandelaar Dr. Navadeh is met recht een expert op het gebied van liposuctie.

 

Voordelen van de tumescente methode:
– Veilig
– Vrijwel pijnloos
– Weinig last van zwellingen en blauwe plekken
– Je herstelt snel

 

Met liposuctie kunnen we de contouren van het lichaam verbeteren, zodat de verhoudingen weer kloppen. Bij (ernstig) overgewicht raden wij liposuctie af.

zomeractie-liposuctie

Zomeractie

Tijdens onze zomeractie geven we maar liefst 30% korting op alle liposuctiebehandelingen. De actie is geldig in de maanden juni, juli en augustus en op behandelingen ingepland tussen juni t/m eind september. De 30% korting ontvang je op de totale behandeling, inclusief de verdovingsvloeistof en het drukpak. All in dus, zonder verrassingen!

 

 

 

Kom snel langs voor een vrijblijvend intakegesprek en plan je liposuctiebehandeling. Meer informatie over liposuctie en onze zomeractie lees je hier.


Deel via Twitter Deel via Facebook Deel via E-mail