Maak kennis met… Drs. Tom Decates

De altijd enthousiaste Drs. Tom Decates wil graag iets voor mensen betekenen. In zijn vak als Cosmetisch Arts combineert hij geneeskunde met creativiteit en schoonheid. Als wetenschapper verschijnt hij regelmatig in de media om te vertellen over zijn onderzoek naar de complicaties van fillers.

 

5 vragen aan:

Drs. Tom Decates, Cosmetisch Arts KNMG.

 

Wat houdt jouw werk in?

“Bij Nationaal Huidcentrum voer ik injectable-behandelingen uit. De fronsrimpel om je er frisser uit te laten zien en Fillers zodat je je weer uitgeslapen en jonger voelt!”

 

Waar word je blij van tijdens je werk?

“Ik word blij wanneer ik halverwege mijn behandeling de spiegel aan de cliënt geef. En we dan samen vaststellen dat de ene kant van het gezicht heel erg mooi geworden is!”

 

Waar ben je echt goed in?

“Goed, goed, goed, daar vraag je me wat. Het omhoog krullen van de mondhoeken zodat je er niet meer sip en chagrijnig uitziet, daar ben ik goed in. Dat doe ik met fillers overigens.”

 

 

Wat is de meest gestelde vraag door jouw cliënten?

“Mag ik uw handtekening? Natuurlijk geef ik die dan!”

 

Wat onderscheidt Nationaal Huidcentrum van andere klinieken?

“Nationaal Huidcentrum heeft de unieke combinatie van ervaring in de vorm van Peter Termohlen, de vernieuwing van James Fouché en de energie en passie van mijzelf.”

 

Hoe houden jouw cliënten toch een mooie huid, nu je ze tijdelijk niet kunt behandelen?

“Slapen, sporten, groente en fruit eten en water drinken, easy peasy!”

Meer weten?

Wil je alvast een afspraak maken voor advies van Dokter Decates of als eerste op de hoogte worden gebracht zodra zijn behandelingen weer van start gaan? Bel ons op 088 425 10 00 of stuur een mailtje naar info@nationaalhuidcentrum.nl.