Maatregelen coronavirus (COVID-19)

(Update: dinsdag 24 maart)

 

Beste cliënt van Nationaal Huidcentrum,

 

Wij willen je graag informeren over de maatregelen die Nationaal Huidcentrum neemt naar aanleiding van de verscherpte maatregelen rondom het coronavirus. Hierbij volgen wij nauwgezet de adviezen op vanuit de overheid, het RIVM en onze beroepsverenigingen NVDV, NVCG en de NVH. Deze maatregelen zijn immers gericht op veiligheid en efficiëntie in het belang van iedereen.

 

Maatregelen tot en met 6 april:

 

Alle tot en met 6 april geplande afspraken en ingrepen komen helaas te vervallen. Je hoeft ons niet zelf te bellen, wij nemen contact op met iedereen die tot en met 6 april een afspraak heeft staan.

 

De dermatologische consulten geschieden zoveel mogelijk telefonisch. Je kunt nog steeds door je huisarts worden doorverwezen.

 

De artsen en het medisch personeel van Nationaal Huidcentrum helpen – waar mogelijk – mee in andere ziekenhuizen en ondersteundend personeel werkt vanuit huis.

 

Voor vragen, het plannen van intakeconsulten en het aannemen van nieuwe zorg verwijzen wij je naar telefoonnummer 088-425 10 00 (dagelijks bereikbaar tussen 9:00 en 13:00 uur) en info@nationaalhuidcentrum.nl. Of stuur een WhatsApp naar naar 06-30 82 79 44 en wij proberen je bericht zo snel mogelijk te beantwoorden.

Ben je behandeld en heb je een spoedvraag na 13:00 uur? Kies dan bij telefonisch contact voor optie 1.

 

Als iedereen zijn of haar maatschappelijke verantwoordelijkheid neemt en zich aan de verscherpte maatregelen houdt, verwachten wij dat alle vanaf 7 april geplande afspraken kunnen doorgaan. Maar je zult begrijpen dat ook deze afspraken eventueel verplaatst dienen te worden. Is dit het geval, dan nemen wij direct contact met je op.

 

Let goed op jezelf en op elkaar,

 

Team Nationaal Huidcentrum

 

maatregelen-corona-24-maart-rivm