Maatregelen coronavirus

Beste cliënt van Nationaal Huidcentrum,

 

Met deze pagina informeren we je over onze maatregelen rondom het coronavirus. Hierbij volgen wij nauwgezet de adviezen vanuit beroepsverenigingen en de overheid.

 

  • Wij werken alleen op afspraak
  • Wij verzoeken je om niet vroeger te komen dan noodzakelijk. Mag je na de behandeling niet zelf autorijden, dan kan de begeleider (max. 1) wachten in onze wachtruimte. Bij grote behandelingen kan de begeleider in jouw persoonlijke rustkamer op je wachten
  • Wij vragen je de kliniek niet te betreden als je last hebt van hoesten, neusverkoudheid, keelpijn en/of koorts, als je wacht op de uitslag van een coronatest en/of als je een huisgenoot hebt die in thuisisolatie verkeert
  • Geef elkaar de ruimte. 1,5 meter afstand is niet meer verplicht maar blijft een veilige afstand
  • Wij schudden nog geen handen
  • Het dragen van een (niet-medisch) mondkapje is niet meer verplicht

Je kunt ervan uitgaan dat alleen gezonde medewerkers (zonder klachten van hoesten, keelpijn, koorts, neusverkoudheid, etc.) in de kliniek aanwezig zijn. Indien een medewerker een huisgenoot in thuisisolatie heeft, blijft ook de medewerker thuis.

 

Intake- en adviesconsulten

Intakegesprekken vinden plaats in de kliniek. Wij houden er in onze planning zorgvuldig rekening mee dat je in de wachtkamer afstand kunt houden.

 

Vragen, plannen van consulten en aannemen nieuwe zorg

Hier kun je zelf online een afspraak inplannen. Je kunt ons ook bereiken op telefoonnummer 088-425 10 00, een mailtje sturen naar info@nationaalhuidcentrum.nl of een WhatsApp naar 06-30 82 79 44.

 

Tot ziens bij Nationaal Huidcentrum!

 

Team Nationaal Huidcentrum

 

(Update: maart 2022)