Informatie aanvragen
Ik heb een vraag
Terugbelverzoek
Drs. G.P. Termohlen studeerde geneeskunde aan de universiteit van Utrecht, waar hij tevens zijn specialisatie tot huisartsgeneeskunde afrondde. Tijdens zijn militaire dienst werkte hij als keuringsarts. Vervolgens werkte hij ruim 23 jaar als huisarts in een solo-praktijk in Maarssen-dorp. Van 1986 tot 2001 was hij lid van de Werkgroep Deskundigheidsbevordering Huisartsen (WDH), waarvan de laatste 13 jaar als voorzitter.

Bij Nationaal Huidcentrum specialiseerde hij zich in de behandeling van rimpels en volumeverlies in het gezicht. Van 2011 tot 2014 was hij voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde (NVCG). Om op de hoogte te blijven van de laatste technieken en ontwikkelingen bezoekt hij regelmatig congressen en workshops. Zelf leidt hij, als trainer van Allergan, jonge collega's op in het toepassen van deze nieuwe technieken.

Drs. Termohlen heeft een bijzondere band met zijn cliënten en adviseert zowel dames als heren op zeer deskundige wijze. Je kunt online een afspraak maken met dokter Termohlen.

Drs. Termohlen is cosmetisch arts KNMG en geregistreerd onder BIG-nr. 99024240801 en AGB-code 84-025887