Informatie aanvragen
Ik heb een vraag
Terugbelverzoek
Drs. G.P. Termohlen heeft vanaf 1966 tot en met 1976 de studie geneeskunde gevolgd aan de universiteit van Utrecht, waar hij tevens zijn specialisatie tot huisartsgeneeskunde heeft afgerond. Tijdens zijn militaire dienst werkte hij als keuringsarts.

Hij heeft ruim 23 jaar actief als huisarts gewerkt, waarvan het grootste gedeelte met een solopraktijk in Maarssendorp. Speciale interesse gebieden waren voor hem de cardiologie en de sclero-compressie therapie voor de behandeling van spataders. Vanaf 1986 tot heden, is hij lid van de “Werkgroep Deskundigheidsbevordering Huisartsen (WDH)”, waarvan de laatste 8 jaar als voorzitter.

Bij Nationaal Huidcentrum heeft hij zich verder gespecialiseerd in de behandeling van rimpels en andere huidverjongende technieken. Inmiddels heeft hij een zeer ruime ervaring opgebouwd met diverse afbreekbare injectables en spierontspanners. Andere technieken die door hem worden toegepast zijn Coblation, micro-dermabrasie en chemische peelings. Hij is voorzitter van de NVCG en bezoekt frequent diverse congressen en nascholingen om op de hoogte te blijven van de laatste technieken en ontwikkelingen.

Vanwege de jarenlange ervaring van drs. Peter Termohlen is hij niet alleen voorzitter van de NVCG maar ook eerste trainer van Allergan. Als trainer leidt hij niet alleen artsen op die injectablebehandelingen willen gaan uitvoeren, ook traint hij alle trainers voor het gebruik van nieuwe producten.

Door zijn ervaring met sclerocompressie therapie zal hij zich voor Nationaal Huidcentrum tevens bezig houden met de behandeling van spataders.

Drs. Termohlen heeft een bijzondere band met zijn cliënten en weet dames en heren op een zeer deskundige manier te beoordelen en te adviseren op dit vakgebied.

U kunt online een afspraak met dokter Termohlen maken door in het afspraakmenu te kiezen voor een rimpelbehandeling of behandeling voor spataders.

De artsen van Nationaal Huidcentrum maken deel uit van de medische staf. Zij bepalen mede het medische beleid van de organisatie. Regelmatig overleg moet leiden tot het verbeteren van protocollen, tot eenheid in de werkzaamheden van de artsen en tot het uitwisselen van ervaringen.

Drs. G.P. Termohlen is geregistreerd onder BIG-nummer 99024240801 en AGB-code 01002759.