Informatie aanvragen
Ik heb een vraag
WhatsApp
Email
Facebook
Bericht ons
Drs. J.J. Hamstra is als dermatoloog en venereoloog verbonden aan Nationaal Huidcentrum. Hij studeerde Geneeskunde aan het Erasmus Medisch Centrum van 1984 tot 1990. In de afgelopen 17 jaar is hij onder andere werkzaam geweest bij Tweestede ziekenhuis in Tilburg en Waalwijk, het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam en verschillende zelfstandig behandelcentra.

Drs. Hamstra besteed veel aandacht aan zijn patiënten. De huid is het enige orgaan dat zonder hulpmiddelen van buitenaf bekeken kan worden. Hierdoor is de conditie van de huid voor een groot deel bepalend in hoe wij elkaar beoordelen. Een huidaandoening kan er daardoor voor zorgen dat patiënten zich onzeker voelen over hun voorkomen. Drs. Hamstra heeft hier veel begrip voor. Patiënten van drs. Hamstra krijgen niet alleen hoge kwaliteit dermatologische zorg, ook heeft hij veel aandacht voor de patiënt.

Naast zijn werkzaamheden als dermatoloog is drs. Hamstra gelukkig getrouwd en vader van vier kinderen. Hij kookt graag en is regelmatig op de tennisbaan te vinden. Ook is hij als dermatoloog werkzaam bij Praktijk Prof. Stolz in Rotterdam.

Drs. J.J. Hamstra is BIG geregistreerd met nummer 19021341301 en is lid van de Nederlandse Vereniging van Dermatologie en Venereologie.