Informatie aanvragen
Ik heb een vraag
WhatsApp
Email
Facebook
Bericht ons
Drs. Sindy Plinsinga studeerde geneeskunde aan de Rijksuniversiteit van Groningen. Als arts heeft zij ervaring opgedaan binnen verschillende vakgebieden waaronder de chirurgie, gynaecologie, spoedeisende hulp en huisartsgeneeskunde. Vanaf 2005 voerde drs. Plinsinga flebologische behandelingen uit bij verschillende klinieken. Bij Nationaal Huidcentrum voert drs. Plinsinga injectable behandelingen uit.

Haar liefde voor gezichtbehandelingen heeft zij een aantal jaren geleden ontwikkeld. Alle opleidingen en trainingen heeft zij doorlopen en in de afgelopen jaren is zij steeds meer tijd gaan besteden aan injectables. Deze activiteit voert ze met zoveel liefde uit dat zij besloten heeft om de flebologische activiteiten af te gaan afbouwen. Ze volgt veel nationale en internationale congressen en workshops.

Drs. Plinsinga is lid van de volgende wetenschappelijke verenigingen:

• Benelux Vereniging voor Flebologie
• Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Geneeskunst (KNMG)
• European Venous Forum
• Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG)
• Dutch College of Phlebology (DCoP)

Sinds 2013 is drs. Plinsinga bestuurslid van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde. Als voorzitter van de onderwijscommissie voor Cosmetische Geneeskunde van de NSEG, lid en voormalig voorzitter van de onderwijscommissie van de NVCG bent u ervan verzekerd dat uw behandeling op hoog niveau wordt uitgevoerd met de nieuwste inzichten en technieken.

De artsen van Nationaal Huidcentrum maken deel uit van de medische staf. Zij bepalen mede het medische beleid van de organisatie. Regelmatig overleg moet leiden tot het verbeteren van protocollen, tot eenheid in de werkzaamheden van de artsen en tot het uitwisselen van ervaringen.

Drs. S.N. Plinsinga is BIG-geregistreerd onder nummer: 39045786101.