Informatie aanvragen
Ik heb een vraag
Terugbelverzoek
Drs. T.S. Decates is als cosmetisch arts verbonden aan Nationaal Huidcentrum. Hij voert injectable behandelingen uit. Drs. Decates heeft geneeskunde gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam, verbonden aan het Academisch Medisch Centrum. Na de succesvolle afronding van zijn studie heeft hij drie jaar gewerkt als arts assistent plastische chirurgie in Leiden, Eindhoven en Amsterdam. In deze periode heeft hij zich gespecialiseerd in injectables.

Drs. Decates: “De plastische chirurgie heeft mijn interesse voor de cosmetische geneeskunde gewekt. Ik wil graag iets voor mensen betekenen en geniet ervan om schoonheid, creativiteit en geneeskunde te kunnen combineren. Daar werk ik met hart en ziel aan!”. Drs. Decates is zeer evaren in het uitvoeren van injectable behandelingen. Hij heeft een oog voor schoonheid en kan u daardoor zeer goed adviseren. Wilt u graag persoonlijk advies van drs. Decates? Maak dan een afspraak voor gratis en vrijblijvend advies.

Drs. Decates is lid van de Nederlandse vereniging van Cosmetisch Geneeskunde (NVCG) en de onderwijscommissie van de NVCG. Ook is hij als secretaris betrokken bij de wetenschapscommissie van de NVCG. Drs. T.S. Decates is geregistreerd onder BIG nummer 29910933301.