Informatie aanvragen
Ik heb een vraag
Terugbelverzoek
Drs. T.S. Decates is als cosmetisch arts verbonden aan Nationaal Huidcentrum. Hij voert injectable behandelingen uit. Drs. Decates studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam, verbonden aan het Academisch Medisch Centrum. Na de succesvolle afronding van zijn studie werkte hij drie jaar als arts assistent plastische chirurgie in Leiden, Eindhoven en Amsterdam. In deze periode specialiseerde hij zich in injectables.

Drs. Decates: “De plastische chirurgie wekte mijn interesse voor de cosmetische geneeskunde. Ik wil graag iets voor mensen betekenen en geniet ervan om schoonheid, creativiteit en geneeskunde te kunnen combineren. Daar werk ik met hart en ziel aan!"

Drs. Decates is zeer ervaren in het uitvoeren van injectable behandelingen. Door zijn oog voor natuurlijke schoonheid kan hij onze cliënten zeer goed adviseren.

Wil je graag persoonlijk advies van drs. Decates? Maak dan een afspraak voor gratis en vrijblijvend advies.

Drs. Decates is lid van de Nederlandse vereniging van Cosmetisch Geneeskunde (NVCG) en de onderwijscommissie van de NVCG. Ook is hij als secretaris betrokken bij de wetenschapscommissie van de NVCG. Drs. T.S. Decates is geregistreerd onder BIG-nummer 29910933301 en AGB-code 84028045.