Nieuw: inzamelpunt Cartidge4Kika

Nationaal Huidcentrum is vanaf heden inzamelpunt voor Cartridge4Kika, een initiatief om Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) te steunen in de strijd tegen kinderkanker. Wij zamelen lege cartridges en toners in en de restwaarde na recycling gaat rechtstreeks naar KiKa. Om het tot een succes te maken hebben we wél jouw support nodig!

 

Recycle cartridges en toners voor KiKa

 

Jaarlijks krijgen ruim 550 kinderen in Nederland kanker en helaas is kinderkanker nog steeds doodsoorzaak nummer 1 door ziekte onder kinderen. Stichting KiKa streeft naar verhoging van de genezingskans van kinderkanker, verbetering van de kwaliteit van de behandelingen en vermindering van bijwerkingen, ook na de behandeling. Om dit voor elkaar te krijgen is er veel kostbaar onderzoek nodig.

 

Lege cartridges zijn geen afval

 

Omdat wij ons steentje willen bijdragen, is Nationaal Huidcentrum nu één van de inzamelpunten voor Cartridge4KiKa in de regio Gooi en Vechtstreek.

 

Lege cartridges en toners zijn geld waard en jaarlijks bezoeken duizenden mensen de kliniek, waaronder ook veel ondernemers. Als ook maar een paar procent hiervan regelmatig cartridges of toners inlevert, kan het bedrag voor KiKa al snel oplopen.

 

Daarom willen wij je vragen: 

 

Bezoek je ons voor een behandeling of woon je in de buurt en heb je thuis of op je werk nog lege toners of cartridges liggen? Gooi ze niet weg maar lever ze in bij de balie van Nationaal Huidcentrum, Naarderpoort 2a in Naarden.

 

Zo steun je niet alleen KiKa, maar werk je ook nog eens mee aan een beter milieu! 

 

logo KiKa KinderenKankervrijSteun KiKa in de strijd tegen kinderkanker

 

Behalve toners en cartridges inleveren, kun je natuurlijk ook direct (eenmalig of maandelijks) aan KiKa doneren.

 

Met jouw donatie help je mee aan:

 

  • verhoging van de genezingskans van 75% naar 95%
  • verbetering van de kwaliteit van behandelingen
  • vermindering van bijwerkingen na behandelingen
  • ondersteuning van het Prinses Máxima Centrum in Utrecht, het grootste kinderoncologisch centrum van Europa

 

Alvast hartelijk dank voor je bijdrage,

 

Team Nationaal Huidcentrum