Informatie aanvragen
Ik heb een vraag
Terugbelverzoek

Tegenwoordig besteden zowel mannen als vrouwen veel aandacht aan het ontharen van verschillende lichaamsdelen. Om definitief verlost te zijn van bijvoorbeeld haargroei in de bikinilijn is ontzettend gemakkelijk. U hoeft dan niet meer te scheren, waxen of epileren. Vaak zijn deze behandelingen pijnlijk en tijdrovend. Bovendien zullen er snel weer ontsierende stoppels ontstaan. Laat uw bikinilijn professioneel en veilig ontharen bij Nationaal Huidcentrum door middel van laserontharen.

 

Bent u benieuwd of deze behandeling voor u geschikt is? Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvende intake. U kunt ons bereiken op nummer 088 425 1000. 

 

 

Informatie aanvragen

De Tarieven

 

  • Bikinilijn klein: € 79

 

  • Bikinilijn medium: € 89

 

  • Bikinilijn geheel: € 139

Bekijk onze complete prijzenlijst (PDF)

 

De behandeling

 

Nationaal Huidcentrum gebruikt alleen de meest geavanceerde laserapparatuur voor het permanent ontharen. Onze laser vernietigt de haarzakjes door warmte af te geven aan het pigment in het haar. Tijdens de behandeling koelen we de huid om de behandeling zo aangenaam mogelijk te maken. Gemiddeld zijn er 6 behandelingen nodig om bijvoorbeeld de bikinilijn te ontharen. Tussen de verschillende behandelingen zit ongeveer 6 weken tijd.

 

 

Na de behandeling

Tussen de behandelingen in en na uw laatste behandeling dient u tijdelijk voorzichtig te zijn met de zon of zonnebank. Omdat de laser reageert op pigment is het goed om zo min mogelijk pigment in de huid te hebben om verschuivingen te voorkomen. Gelukkig is het toch mogelijk om donkere huidtypes te behandelen, hiervoor gebruiken wij onze speciale ND:Yag laser.