Ana de Wilde

Huidtherapeut

@Instagram

Ana de Wilde is een gedreven huidtherapeut die graag doelgericht werkt. Met name kwaliteit en persoonlijk advies vindt zij belangrijk. Tijdens het consult neemt ze altijd goed de tijd om vragen te beantwoorden en een behandelplan samen te stellen dat aan de wensen van haar cliënt voldoet. Ana is gespecialiseerd in de cosmetische en medische kant van huidtherapie en blijft graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de branche.

 

Ana: “De huid is net zo uniek als de persoon zelf. Dat maakt huidtherapie een uitdagend vak! Juist nu er zoveel verschillende behandelmogelijkheden zijn, is het als huidtherapeut van belang om je kennis up-to-date te houden. Het maakt mij dolgelukkig om samen met de cliënt een plan te maken en later terug te kijken naar waar we vandaan kwamen en het resultaat te zien dat we met de behandelingen hebben bereikt. Als huidtherapeut vind ik communicatie belangrijk. Zodra ik weet wat jouw wensen zijn, kan ik een passend advies geven. Een eerlijk advies is dan ook wat je van mij kunt verwachten. Hier bij Nationaal Huidcentrum ben je in goede handen.”

 

Het beroep ‘Huidtherapeut’ is een beschermde titel en vastgelegd in de wet BIG (Wet op de beroepen in de Individuele Gezondheidszorg), artikel 34. Om deze titel te mogen voeren studeerde Ana in 2012 vier jaar aan de Hogeschool Utrecht. Net als onze andere huidtherapeuten is zij BIG-geregistreerd en voldoet ze aan alle eisen om deskundigheid en bekwaamheid te borgen. Derhalve is Ana aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (lidnummer 505569). Daarnaast is zij geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici, dat periodiek toetst of de geregistreerde zorg voldoet aan alle kwaliteitseisen. AGB-code: 90104236.