Drs. M. van Hemert

Cosmetisch Arts

@Instagram

Drs. Marieke van Hemert groeide op in het midden van het land, te Utrecht. Voor haar studie geneeskunde verhuisde zij in 2001 naar Leiden.

Aan het einde van haar studie was zij student-docent op de snijzaal. Na haar studie heeft drs. Van Hemert eerst stage gelopen op de afdeling chirurgie, plastische chirurgie.

 

Wegens behoefte aan afwisseling heeft zij in 2008 gekozen voor de huisartsenopleiding te Utrecht, met daarbij de interesse voor kleine chirurgische ingrepen, het bewegingsapparaat en de dermatologie. Sinds het behalen van haar huisartsenregistratie heeft zij als assistent-professor les gegeven aan het Universitair Medisch Centrum Utrecht.

 

Na een aantal jaren begon het te kriebelen om haar kwaliteiten pakket uit te breiden en heeft zij opleidingen gevolgd in London en Parijs tot Cosmetisch arts. Momenteel is zij toehoorder A van de NVCG.

 

Drs. van Hemert vindt het belangrijk dat iedereen zo goed mogelijk in zijn of haar vel zit en gelukkig is in het leven. Wanneer zij kan helpen bepaalde lichamelijke dingen te verbeteren maakt dat haar erg gelukkig. “Van hangende oogleden weer een stralende blik maken is fantastisch!”.

 

Drs. Marieke van Hemert is cosmetisch arts en geregistreerd onder BIG-nummer: 69909802601 en AGB-code: 01027226.