Drs. T.S. Decates

Cosmetisch Arts KNMG

@Instagram

Drs. Tom S. Decates is als ‘Cosmetisch Arts KNMG’ verbonden aan Nationaal Huidcentrum en en voert injectable-behandelingen uit.

 

Sinds 1 juli 2019 is in Nederland ‘Cosmetisch Arts’ een erkend medisch specialisme, een proces waar Drs. Decates de afgelopen vijf jaar persoonlijk aan heeft bijgedragen. Hij is dan ook één van de eerste cosmetisch artsen die de titel ‘Cosmetisch Arts, KNMG’ mag dragen.

 

Drs. Decates studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam, verbonden aan het Academisch Medisch Centrum. Na de succesvolle afronding van zijn studie werkte hij drie jaar als arts-assistent plastische chirurgie in Leiden, Eindhoven en Amsterdam. In deze periode specialiseerde hij zich in injectables. Inmiddels promoveert hij zich op ‘de complicaties van fillers’ aan het Amsterdam UMC en het Erasmus MC in Rotterdam.

 

Bij het Erasmus MC is Drs. Decates betrokken als cosmetisch arts op de afdeling Dermatologie, waar hij een complicatiespreekuur heeft. Hier behandelt hij, samen met zijn collega’s, de complicaties van andere behandelaars. Drs. Decates verschijnt regelmatig in televisieprogramma’s, kranten en tijdschriften om te vertellen over zijn behandelingen en onderzoek naar de complicaties van fillers.

 

Drs. Decates: “De plastische chirurgie wekte mijn interesse voor de cosmetische geneeskunde. Ik wil graag iets voor mensen betekenen en geniet ervan om schoonheid, creativiteit en geneeskunde te kunnen combineren. Daar werk ik met hart en ziel aan!”

 

Drs. Decates is lid van de Nederlandse vereniging van Cosmetische Geneeskunde (NVCG) en de onderwijscommissie van de NVCG. Ook is hij als voorzitter betrokken bij de complicatiecommissie van de NVCG. Drs. T.S. Decates is geregistreerd onder BIG-nummer 29910933301 en AGB-code 84028045.

 

Drs. Decates heeft inmiddels 10 jaar ervaring in het uitvoeren van injectable behandelingen. Met zijn expertise en oog voor natuurlijke schoonheid is hij in staat onze cliënten zeer goed te adviseren. Wil je zelf graag persoonlijk advies van Drs. Decates? Maak dan een afspraak voor gratis en vrijblijvend advies.