Dr. T.S. Decates

Cosmetisch Arts KNMG

@Instagram

Cosmetisch Arts Dr. Tom S. Decates voert bij Nationaal Huidcentrum injectable-behandelingen uit. Sinds 1 juli 2019 is ‘Cosmetisch Arts’ een erkend medisch specialisme, een proces waar Dr. Decates persoonlijk aan heeft bijgedragen. Hij was dan ook één van de eerste cosmetisch artsen die de titel ‘Cosmetisch Arts, KNMG’ mocht dragen.

 

Dr. Decates studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam, verbonden aan het Academisch Medisch Centrum. Na de succesvolle afronding van zijn studie werkte hij drie jaar als arts-assistent plastische chirurgie in Leiden, Eindhoven en Amsterdam. In deze periode specialiseerde hij zich in injectables. Inmiddels is hij gepromoveerd op ‘de complicaties van fillers’ aan het Amsterdam UMC en het Erasmus MC in Rotterdam, waar hij betrokken is bij het ‘complicatiespreekuur’ op de afdeling Dermatologie. Hier behandelt hij samen met collega’s de complicaties van andere behandelaars.

 

Dr. Decates: “De plastische chirurgie wekte mijn interesse voor de cosmetische geneeskunde. Ik wil graag iets voor mensen betekenen en geniet ervan om schoonheid, creativiteit en geneeskunde te kunnen combineren. Daar werk ik met hart en ziel aan!”

 

Dr. Decates verschijnt regelmatig in televisieprogramma’s, kranten en tijdschriften om te vertellen over zijn behandelingen en onderzoek naar de complicaties van fillers. Wil je graag persoonlijk advies van Dr. Decates? Bel 088 425 10 00 en maak een afspraak voor gratis en vrijblijvend consult.

Dr. Decates is lid van de Nederlandse vereniging van Cosmetische Geneeskunde (NVCG) en de onderwijscommissie van de NVCG. Ook is hij als voorzitter betrokken bij de complicatiecommissie van de NVCG. Dr. T.S. Decates is geregistreerd onder BIG-nummer 29910933301 en AGB-code 84028045.