Informatie aanvragen
Ik heb een vraag
Terugbelverzoek

Heb je spijt van je tatoeage? De afgelopen jaren heeft de tatoeage sterk aan populariteit gewonnen. Zo ook de wens deze weer te verwijderen. Het belangrijkste bij het verwijderen van tatoeages is natuurlijk de veiligheid. Bij Nationaal Huidcentrum wordt deze behandeling alleen uitgevoerd door ervaren huidtherapeuten die gekwalificeerd zijn voor deze behandeling. Wij gebruiken de PicoSure laser, deze laser is de grootste technologische doorbraak sinds 2005 voor het verwijderen van tatoeages.  Groot voordeel van de PicoSure laser is dat deze veel sneller dan de nanoseconde lasers de tatoeage verwijdert.

Nationaal Huidcentrum werkt alleen met de meest geavanceerde apparatuur en ervaren behandelaars. Tijdens een gratis en vrijblijvend intakegesprek bespreken we alle mogelijkheden van de behandeling met je en je ontvangt altijd uitgebreide schriftelijke instructies.

 

Bij het verwijderen van een tatoeage met de PicoSure gebruiken wij een koelsysteem dat de huid aangenaam verkoelt tijdens de behandeling. Zo zorgen wij ervoor dat jouw behandeling zo plezierig mogelijk verloopt. Na de behandeling krijg je een recept mee voor een crème waarmee je de tatoeage kan verzorgen. De behandeling wordt na 6-8 weken herhaald. Omdat je minder behandelingen nodig hebt voor het verwijderen van de tatoeage bespaar je veel geld en tijd.

 

Op deze afbeelding zie je het verschil tussen de nanoseconde laser en de PicoSure laser na 3 behandelingen:

 

Meer informatie over de behandeling? Klik hier.