Informatie aanvragen
Ik heb een vraag
WhatsApp
Email
Facebook
Bericht ons

Hebt u spijt van uw tatoeage of heeft deze niet goed uitgepakt? De afgelopen jaren heeft de tatoeage sterk aan populariteit gewonnen. Zo ook de wens deze weer te verwijderen. Het belangrijkst bij het verwijderen van tatoeages is natuurlijk de veiligheid. Bij Nationaal Huidcentrum wordt deze behandeling alleen uitgevoerd door ervaren huidtherapeuten die gekwalificeerd zijn voor deze behandeling. Wij gebruiken de PicoSure laser, deze laser is de grootste technologische doorbraak sinds 2005 voor het verwijderen van tatoeages, waarbij in veel gevallen slechts 3 tot 6 behandelingen nodig zijn voor volledige verwijdering.

 

Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvende intake. U kunt ons bereiken op nummer 088 425 1000. 

 

 

Nationaal Huidcentrum werkt alleen met de meest geavanceerde apparatuur en ervaren behandelaars. Tijdens de intake bespreken we alle mogelijkheden van een behandeling met u en u ontvangt altijd uitgebreide schriftelijke instructies.

 

Bij het verwijderen van een tatoeage met de PicoSure gebruiken wij een koelsysteem dat de huid aangenaam verkoelt tijdens de behandeling. Zo zorgen wij ervoor dat uw behandeling zo plezierig mogelijk verloopt. Na de behandeling krijgt u een recept mee voor een crème waarmee u de tatoeage kunt verzorgen. De behandeling wordt na 6-8 weken herhaald. Omdat u minder behandelingen nodig hebt voor het verwijderen van de tatoeage bespaart u veel geld en tijd.

 

Meer informatie over de behandeling? Klik hier.