Informatie aanvragen
Ik heb een vraag
Terugbelverzoek

Heb je spijt van je tatoeage? De afgelopen jaren is niet het zetten, maar ook het verwijderen van een tatoeage populair geworden. Het belangrijkste bij het verwijderen van een tatoeage is natuurlijk de veiligheid. Bij Nationaal Huidcentrum wordt deze behandeling dan ook alleen uitgevoerd door ervaren huidtherapeuten die zijn gekwalificeerd om deze behandeling te doen. Wij gebruiken de PicoSure laser, de grootste technologische doorbraak voor het verwijderen van tatoeages. Groot voordeel van de PicoSure laser is dat deze veel sneller werkt dan andere lasers.

Bij het verwijderen van een tatoeage met de PicoSure gebruiken wij een koelsysteem dat de huid aangenaam verkoelt tijdens de behandeling. Zo zorgen wij ervoor dat de behandeling zo plezierig mogelijk verloopt.

 

Na de behandeling krijg je een recept mee voor een crème waarmee je de tatoeage kunt verzorgen. De behandeling wordt na 6-8 weken herhaald. Omdat je minder behandelingen nodig hebt voor het verwijderen van de tatoeage bespaar je veel geld en tijd.

 

Op deze afbeelding zie je het verschil tussen de nanoseconde laser en de PicoSure laser na 3 behandelingen:

tatoeage verwijderen

 

Tijdens een gratis en vrijblijvend intakegesprek bespreken we de mogelijkheden van de behandeling. Ook ontvang je uitgebreide schriftelijke instructie.

 

Meer informatie over de behandeling? Klik hier.


Deel via Twitter Deel via Facebook Deel via E-mail