Unieke kans: word proefmodel fillers!

Het komt regelmatig voor dat we modellen zoeken voor trainingen rondom nieuwe of bestaande behandelingen. Binnenkort is er bijvoorbeeld een verdiepende training in fillerbehandelingen. Ben je geïnteresseerd in een behandeling met fillers maar houdt de prijs je tegen? Word proefmodel! Geef je snel op want de ruimte is beperkt.

 

Gezocht: proefmodel voor behandeling met fillers

 

Korting: bijna 70 procent

Deze behandeling kost normaal € 795,- tot 1245,-

Als proefmodel betaal je slechts € 250,- tot 400,-

 

Proefbehandelingen in november: fillers midface – jukbeenderen, wangen

Proefbehandelingen in december en januari: fillers lower face – kaaklijn, kin

 

Naarmate je ouder wordt, verandert de structuur van je gezicht en worden de jukbeenderen minder zichtbaar en verslapt de kaaklijn. Ook het verliezen van gewicht kan ervoor zorgen dat je gezicht haar natuurlijke vorm en volume verliest. Het zwaartepunt van je gezicht komt meer naar onder te liggen. Dit maakt dat je er soms ouder en vermoeider uitziet dan je daadwerkelijk bent.

uitleg van volumeverlies in het gezicht

 

Met een filler herstelt de arts het volume in de jukbeenderen of geeft meer definitie aan de kaaklijn en kin. Zo krijgt je gezicht een subtiele lift en zie je er weer jonger en frisser uit. Wij gebruiken alleen veilige Hyaluronzuur-fillers die na verloop van tijd vanzelf door het lichaam worden afgebroken.

 

De arts is een ervaren arts die al is getraind in het werken met injectables, je wordt dus model voor de verdieping van deze training.

Wat houdt proefmodel zijn eigenlijk in?

  • We maken een afspraak voor een behandeling en een na-controle bij Nationaal Huidcentrum in Naarden
  • Je wordt behandeld door een ervaren arts
  • Zoals altijd gebruiken wij alleen de allerbeste A-merk fillers. Je wordt behandeld met 2 tot 3ML Juvéderm Hyaluronzuur
  • Voor jou als proefmodel geldt een sterk gereduceerd tarief: in plaats van € 795,- betaal je slechts € 250,- voor 2ML of 400,- voor 3ML (in plaats van € 1245,-)
  • We vragen toestemming voor het gebruik van foto- en videomateriaal, je bepaalt zelf of je dat wilt

mooie donkere lachende vrouw met lang bruin haar en donkere ogen

 

Zo word je proefmodel:

  • Je bent een vrouw in de leeftijd van 35 – 45 jaar
  • Je hebt niet eerder een injectable-behandeling gehad, óf de laatste behandeling met een spierontspanner is meer dan een half jaar geleden en de laatste fillerbehandeling is meer dan een jaar geleden
  • Je bent beschikbaar in de genoemde maanden. De behandelingen vinden uitsluitend plaats op maandagen en vrijdagen

Voldoe je aan de eisen en ben je geïnteresseerd? Stuur dan een mailtje naar info@nationaalhuidcentrum.nl of bel ons op telefoonnummer 088 425 10 00.