Welke cosmetisch arts wordt onze Chef de Clinique?

Nationaal Huidcentrum is dé kliniek voor behandelingen op het gebied van huid & haar. Van huidziekten (verzekerde zorg) tot huidverbetering, haartransplantaties, liposucties, tatoeageverwijdering en nog veel meer. Wij willen dat mensen tevreden en gelukkig zijn met hun uiterlijk. Ieder mens is anders. Daarom biedt Nationaal Huidcentrum veilige behandelingen op maat, waarbij wij altijd oog houden voor de natuurlijke verhoudingen van gezicht en lichaam.

Ons team bestaat uit ervaren en gespecialiseerde zorgverleners die in staat zijn om alle aspecten van de huid te analyseren en te behandelen. Hierbij staat persoonlijke aandacht voor onze cliënten altijd centraal. Al onze medewerkers – zowel medisch als ondersteunend – voldoen aan een hoge professionele standaard. Ter de versterking van ons team zijn wij per direct op zoek naar een:

 

Chef de Clinique (ft)

De nieuwe Chef de Clinique heeft als taak het cement te vormen tussen de zorgverleners, ondersteuners en de diverse disciplines. Daarnaast helpt hij of zij mee het dienstenaanbod en de organisatie verder te ontwikkelen. De Chef de Clinique ondersteunt – waar nodig – specialisten op het gebied van haartransplantatie, huidtherapie, dermatologie en/of andere cosmetische ingrepen. Zelf heeft de cosmetisch arts een spreekuur voor injectables (voor zowel bestaande als nieuwe cliënten).

Wie zoeken wij?

Een cosmetisch arts met ruime interesse en ervaring in de cosmetiek en huidziekten. Je wilt je ontwikkelen op zowel het terrein van arts als ondernemer. Je bent een verbinder en een teamplayer die zich in elke voorkomende situatie goed weet aan te passen.

Wat bieden wij?

Een uitdagende job waarin je je volop kunt ontwikkelen, ondersteund door de algemeen directeur en de medisch directeur. Hier is de honorering op afgestemd; je ontvangt een pensioen-, een bonus-, een aandelen- en een onkostenregeling. Pak je de rol voortvarend op en ben je aantoonbaar geschikt, dan is het mogelijk om na 2 jaar mede-aandeelhouder te worden en bij gebleken geschiktheid de leiding over de kliniek te krijgen.

Reageren?

Ben je enthousiast over deze afwisselende baan, voldoe je aan de gevraagde eigenschappen en woon je in een straal van 35 kilometer van Naarden? Stuur dan je motivatie en CV naar paul@nationaalhuidcentrum.nl.

Planning

We beoordelen als eerste de reacties tot en met 15 september 2019. Sollicitaties na deze datum nemen wij op 30 september a.s. in behandeling.