Vacature Marketing en Communicatie Medewerker

Nationaal Huidcentrum in Naarden is dé kliniek voor cosmetische behandelingen op het gebied van huid & haar. Bij ons werken erkende specialisten, ondersteund door een ervaren team. Wij willen dat mensen tevreden en gelukkig zijn met hun uiterlijk. Ieder mens is anders, daarom bieden wij veilige behandelingen op maat, met oog voor de natuurlijke verhoudingen van gezicht en lichaam. Om Nationaal Huidcentrum nóg beter op de kaart te zetten, zijn wij per direct op zoek naar een:

 

Marketing en Communicatie Medewerker (± 32 uur)

 

Wat ga je doen?
Bij Nationaal Huidcentrum geldt ‘never a dull moment’. De cosmetische branche is volop in beweging en jij kunt hier goed op inspelen. Je bent verantwoordelijk voor onze social media, (her)schrijft teksten voor onze website, schrijft (en maakt) advertorials en advertenties en stelt blogs samen. Je werkt nauw samen met onze SEO en SEA specialisten om ervoor te zorgen dat Nationaal Huidcentrum optimaal vindbaar is en hoog rankt op o.a. Google. Je ziet en hoort wat er gebeurt binnen onze branche en organisatie en weet goede content te maken. Het is een zeer veelzijdige baan, waarin jij veel vrijheid hebt om deze zo goed mogelijk in te vullen.

 

Wat vragen wij?
Je hebt tenminste een HBO-opleiding communicatie (of vergelijkbaar) en aantoonbare ervaring op het gebied van online marketing en communicatie. Voor jou zijn content creatie, het schrijven van geoptimaliseerde teksten en online advertentiecampagnes dagelijkse kost. Daarbij sta je stevig in je schoenen en kun je snel schakelen. Je ziet kansen (in samenwerkingen) en grijpt deze met beide handen aan. Heb je ook nog ervaring in en/of affiniteit met de cosmetische industrie, dan heb je bij ons een streepje voor.

 

Wat bieden wij?
Een afwisselende parttime baan met veel eigen verantwoordelijkheid. Het salaris is marktconform en natuurlijk vergoeden wij je reiskosten. Ook hebben we een goede pensioenregeling.

 

Reageren?
Ben je enthousiast en voldoe je aan de gevraagde kennis en eigenschappen? Stuur dan jouw motivatie en CV (met foto) naar Tamara Potter via tamara@nationaalhuidcentrum.nl.