Informatie aanvragen
Ik heb een vraag
Terugbelverzoek

Om de verhuizing naar onze nieuwe kliniek te vieren hebben we weer een mooie actie: 30% korting op liposuctie. Wij behandelen veel mannen en vrouwen die al sporten en gezond eten, maar zich toch blijven storen aan dat ene randje… Wist je dat het resultaat van een liposuctie na een half jaar op z’n mooist is? Plan dus nu een gratis intakegesprek, reserveer je behandeling en je bent klaar voor de zomer.
 

Lokale verdoving, dezelfde dag weer naar huis

De meeste mensen hebben een bepaald beeld bij liposuctie. Bij Nationaal Huidcentrum gaat het er anders aan toe dan je denkt. Wij werken met liposculpture, de meest verfijnde techniek van liposuctie. Je gaat niet onder narcose en mag – onder begeleiding – dezelfde dag weer naar huis. Onze behandelaar Dr. Navadeh is met recht een expert op het gebied van liposuctie.

 

Voordelen van verfijnde liposculpture:
– Veilig
– Vrijwel pijnloos
– Weinig last van zwellingen en blauwe plekken
– Je herstelt snel

 

Wij kunnen de contouren van je lichaam verbeteren, zodat de verhoudingen weer kloppen. Bij (ernstig) overgewicht raden wij liposuctie af.

 

Over deze actie:

Tijdens de verhuisactie geven we maar liefst 30% korting op alle liposuctiebehandelingen. De actie is geldig tot en met december 2019. De 30% korting ontvang je op de totale behandeling, inclusief de verdovingsvloeistof en het drukpak. All in dus, zonder verrassingen.

 

Kom snel langs voor een vrijblijvend intakegesprek en plan je liposuctiebehandeling. Meer informatie over liposuctie en onze verhuisactie lees je hier.


Deel via Twitter Deel via Facebook Deel via E-mail