Informatie aanvragen
Ik heb een vraag
Terugbelverzoek

Hou bij je bezoek aan Nationaal Huidcentrum in september en oktober rekening met verkeershinder. Er vindt onderhoud plaats aan de belangrijkste verbindingsweg in Naarden: Rijksweg-Godelindeweg-Amersfoortsestraatweg. Ook wordt er een rotonde aangelegd op de Rijksweg ter hoogte van de Churchillstraat en komt er een veilige oversteek voor fietsers en wandelaars bij de Meerstraat. Tijdens de werkzaamheden heeft het verkeer te maken met wegafsluitingen. Bij elk traject staan omleidingsroutes aangegeven. Ook bussen worden omgeleid. De werkzaamheden worden in 5 opeenvolgende fases uitgevoerd: 

 

Werkzaamheden van 2 tot en met 27 september 2019

 

Fase 1

2 tot en met 6 september: Rijksweg Naarden; tussen de Wilhelminakruising (bij de torenflat) en de kruising met de Lambertus Hortensiuslaan.

Fase 2

9 tot en met 13 september: Godelindeweg; tussen de Lambertus Hortensiuslaan en de rotonde bij de Amersfoortsestraatweg.

Fase 3

16 tot en met 20 september: rotonde Godelindeweg/Amersfoortsestraatweg.

Fase 4

23 tot en met 27 september: Amersfoortsestraatweg; tussen de rotonde en de kruising met de Brediusweg.

Omleidingsroute

In de fases 1 tot en met 4 zijn er geen wegafsluitingen in het weekend (van vrijdagavond 20.00 tot maandagochtend 6.00 uur) en dus ook geen omleidingen. Doordeweeks zijn er wel afsluitingen en dus ook omleidingen:

  • Fase 1: Koningin Wilhelminalaan, Alexanderlaan, Thierensweg (in beide richtingen)
  • Fase 2 t/m 4: Brediusweg, Lambertus Hortensiuslaan (in beide richtingen)
  • In fase 3 (asfaltering rotonde) is er daarnaast ook een omleiding via het Componistenkwartier

 

Werkzaamheden vanaf 18 oktober

 

Fase 5: Op- en afrit 5 snelweg A1 dicht

Van 18 oktober tot en met 3 november zijn er werkzaamheden op de Rijksweg Naarden tussen de Wilhelminakruising (bij de torenflat) en afslag 5 van de A1. Dat is de weg langs de wijk Tuindorp Keverdijk. Het hoofdaccent ligt op de aanleg van een rotonde en een oversteek voor fietsers en voetgangers. De rotonde en de oversteek zijn nodig voor de verbetering van de verkeersveiligheid en zijn mogelijk dankzij subsidie van de provincie Noord-Holland. Het weggedeelte tussen de Karnemelksloot en de Wilhelminakruising wordt opnieuw geasfalteerd.

De weg tussen de torenflat en op- en afrit 5 van de A1 (Naarden-West) is van 18 oktober tot en met 3 november 2019 (ook in de weekenden) dicht voor het verkeer. Bedrijven aan de Rijksweg blijven bereikbaar. Een omleidingsroute staat met borden aangegeven.

Vragen en meer informatie

Meer informatie vind je op gooisemeren.nl/rijksweg​​​​​​.


Deel via Twitter Deel via Facebook Deel via E-mail