Nog geen cadeau? Lees snel onze 5 lastminute Moederdag-tips

Moeders verdienen natuurlijk elke dag Moederdag. Zij zorgden er tenslotte voor dat we altijd keurig onze groenten binnenkregen en op tijd waren voor onze hockey- of gymles. Maar vaak genoeg zijn moeders zo druk met zorgen voor anderen dat ze zichzelf helemaal vergeten. Heb je nog geen idee hoe je je moeder, vrouw (of jezelf) dit jaar in de watten kunt leggen? Dan zijn dit onze tips voor een geslaagd Moederdagcadeau.

 

Tip 1: 

Geef haar de gift van verjonging! Moeders maken zich zorgen en dat zie je aan haar frons, lijntjes of rimpels. Met een Botulinetoxine-, Filler- of Laserbehandeling gaat je moeder met een jongere uitstraling de zomer in. Met onze speciale Moederdag cadeaubon betaal je €75,-, maar ontvang je behandelingen ter waarde van € 100,-!*

 

Tip 2: 

Schrijf je in voor een gezamenlijke cursus. Of het nu fotografie, yoga of schilderen is, dat maakt je moeder waarschijnlijk niets uit. Het gaat er om dat jullie samen zijn en nieuwe herinneringen maken.

 

Tip 3:

Geen tijd of geld? Nodig haar uit voor een mooie boswandeling. Want wie houdt er nu niet van een goed gesprek in de gezonde buitenlucht?

 

Tip 4: 

Neem je moeder mee uit. Boek een tafel bij haar lievelingsrestaurant, neem haar een dagje mee naar het strand of boek een mini-vakantie. Ze zal het waarderen!

 

Tip 5:

Geef haar bloemen, parfum of chocolade. Niet het meest originele cadeau, maar ze zal het desondanks waarderen. Ze is nu eenmaal je moeder…

 

Fijne Moederdag allemaal!

Team Nationaal Huidcentrum

 

* De Moederdagactie geldt voor alle behandelingen tot een bedrag van € 1.000,- en t/m 2 maanden na Moederdag (10 juli 2019). Kom je niet binnen 2 maanden, dan blijft de cadeaubon (tegen het normale tarief van € 75,-) een jaar lang inwisselbaar op alle behandelingen die Nationaal Huidcentrum aanbiedt. Niet in combinatie met andere acties of de stempelkaart.