Informatie aanvragen
Ik heb een vraag
WhatsApp
Email
Facebook
Bericht ons
 

Algemeen

De dermatoloog ziet alle patiënten op de polikliniek. Tijdens de afspraak zal de dermatoloog u onderzoeken naar aanleiding van uw klacht(en). Afhankelijk van de gestelde diagnose zal de dermatoloog in overleg met u een behandeling starten. Een behandeling kan bestaan uit medicatie voor thuisgebruik of een behandeling in de kliniek. Slechts enkele patiënten worden voor een behandeling opgenomen, een dagbehandeling komt vaker voor.

Wanneer de diagnose is gesteld ontvangt u van de dermatoloog uitgebreide informatie. Deze informatie krijgt u ook mee naar huis zodat u deze nog eens na kunt lezen. Wanneer er een behandeling uitgevoerd zal worden ontvangt u instructies over hoe u zich het beste kunt voorbereiden en of er beperkingen zijn na de behandeling.

 

Het onderzoek en de behandeling van een huidziekte valt onder de verzekerde zorg. Hebt u een huidprobleem die u na wilt laten kijken? Dan adviseren wij u om naar uw huisarts te bezoeken en hem of haar te vragen om een doorverwijzing. Voor een afspraak kunt u ons tijdens kantooruren bellen via telefoonnummer +31 (0)88 425 10 00 of klik links op de button afspraak maken om online een afspraak te maken op een moment dat het u goed uitkomt.

 

Er zijn ruim 2200 huidziekten bekend. Van de meestvoorkomende huidziekten hebben wij een overzicht gemaakt. Deze kunt u hier bekijken.

Hebt u voor, tijdens of na de behandeling vragen? Dan kunt u ons bereiken via telefoonnummer 088 425 1000