Informatie aanvragen
Ik heb een vraag
Terugbelverzoek
 

Algemeen

De dermatoloog ziet alle patiënten op de polikliniek. Tijdens de afspraak zal de dermatoloog je onderzoeken naar aanleiding van je klacht(en). Afhankelijk van de gestelde diagnose zal de dermatoloog in overleg met jou een behandeling starten. Een behandeling kan bestaan uit medicatie voor thuisgebruik of een behandeling in de kliniek. Slechts enkele patiënten worden voor een behandeling opgenomen, een dagbehandeling komt vaker voor.

Wanneer de diagnose is gesteld ontvang je van de dermatoloog uitgebreide informatie. Deze informatie krijg je ook mee naar huis zodat je deze nog eens na kunt lezen. Wanneer er een behandeling uitgevoerd zal worden ontvang je instructies over hoe je je het beste kunt voorbereiden en of er beperkingen zijn na de behandeling.

 

Het onderzoek en de behandeling van een huidziekte valt onder de verzekerde zorg. Heb je een huidprobleem die je na wilt laten kijken? Dan adviseren wij je om naar je huisarts te bezoeken en hem of haar te vragen om een doorverwijzing. Voor een afspraak kun je ons tijdens kantooruren bellen via telefoonnummer +31 (0)88 425 10 00 of klik links op de button afspraak maken om online een afspraak te maken op een moment dat het jou goed uitkomt.

 

Er zijn ruim 2200 huidziekten bekend. Van de meestvoorkomende huidziekten hebben wij een overzicht gemaakt. Deze kun je hier bekijken.

 

Heb je voor, tijdens of na de behandeling vragen? Dan kun je ons bereiken via telefoonnummer 088 425 1000.