Informatie aanvragen
Ik heb een vraag
Terugbelverzoek
 

Algemeen

Wil je af van de lijntjes, rimpels of vlekken in je gezicht of decolleté, maar gaan cosmetische ingrepen je te ver? Dan is huidverjonging met de PicoSure-laser iets voor jou. In een Focus Behandeling verjongen, verstevigen en verstrakken we de huid. De behandeling is pijnloos en het resultaat is prachtig. Je ziet er al snel weer fris en stralend uit!

 

Doeltreffende huidverjonging zónder vervellen of korstvorming 

 

De Focus Behandeling is geschikt voor alle huidtypen. We behandelen onder andere kraaienpootjes, lijnen, rimpels, vergrote poriën, vlekken, (acne) littekens en verslapte huid van het gezicht, de hals, decolleté en handen.

 

Zo werkt het

Met de speciale Focus-lens op de PicoSure-laser wordt de energie die op de huid vrijkomt 20x hoger. Deze energie zorgt voor micro-beschadigingen net onder het huidoppervlak. In vaktermen noemen we dit non-ablatief: het huidoppervlak beschadigt niet.

 

De warmte van de laser activeert collageen en elastine. De huidverjonging komt op gang en de huid wordt gladder, steviger en strakker.

 

huidverjonging

Bron: Cynosure

Behandeling

Voor de behandeling maken we foto’s van het te behandelende gebied. Ook verwijderen we eventuele crème of make-up. 

 

Omdat de pijn minimaal is, gebruiken we geen verdovingszalf. Tijdens de behandeling kunnen we de huid koelen met een koude luchtstraal, maar vaak is dat zelfs niet nodig. Een speciale bril beschermt je ogen tegen het licht van de laser. De duur van de behandeling is afhankelijk van het te behandelen gebied.

 

Direct na de behandeling is de huid een beetje rood, alsof je te lang in de zon hebt gezeten. Ook zal de huid nog warm aanvoelen, maar dit neemt na 2 dagen af. 

 

Na 2 tot 3 dagen is de huid hersteld. De stimulatie van collageen en elastine houdt na de behandeling nog 3 tot 6 maanden aan. Na die tijd zie je dan ook het mooiste resultaat. 

 

Voorzorgen voor en na een behandeling:

  • Gebruik tot 4-6 weken voor de behandeling een zonnebrandcrème met beschermingsfactor SPF30
  • Gebruik 1 week voor de behandeling geen zelfbruinende producten
huidverjonging

Bron: Cynosure

 

Ben ik geschikt?

Huidverjonging door middel van de Focus Behandeling is geschikt voor alle huidtypen en iedereen met beginnende huidveroudering en/of (acne) littekens. Wij behandelen de huid van het gezicht, hals, decolleté en de handen. 

Adviesgesprek

In een uitgebreid intakegesprek inventariseert onze huidtherapeute jouw wensen en onderzoekt ze de huid. Je krijgt advies over het aantal behandelingen en je ontvangt een behandelplan op maat. Gemiddeld zijn er 4 behandelingen nodig om de huid een goede boost te geven.

 

Maak een afspraak voor gratis en vrijblijvend advies van onze huidtherapeute.

Tarieven

In een intakegesprek wordt duidelijk hoeveel behandelingen je nodig hebt om het optimale resultaat te bereiken.

Behandeling
Vanaf prijs
Wangen
€ 195
Handen
€ 195
Gelaat
€ 295
Hals
€ 295
Gelaat en hals
€ 395
Gelaat en decolleté
€ 395
Hals en decolleté
€ 395
Gelaat (4 behandelingen)
€ 995