Informatie aanvragen
Ik heb een vraag
WhatsApp
Email
Facebook
Bericht ons
 

Algemeen

Zweten is één van de belangrijkste functies van het lichaam om warmte kwijt te raken. Veel mensen hebben last van overmatig zweten onder de oksels, handpalmen en/of voeten. Deze mensen lijden mogelijk aan hyperhidrose, de medische term voor overmatig transpireren. Een behandeling met een injectable kan hiervoor een goede oplossing zijn. Hierbij blokkeert de toxine die wordt ingespoten de zenuw die de zweetklieren aanstuurt, waardoor de klieren geen zweet meer kunnen produceren. Deze behandeling is veilig en doeltreffend, u hoeft niet bang te zijn dat u op andere plaatsen meer gaat zweten. De injectable zal vanzelf weer afbreken en wanneer het zweten weer hinderlijk wordt kunt u de behandeling herhalen.

Behandeling

Het is belangrijk dat uw oksels zijn geschoren zodat de arts de prikplaatsen goed kan aftekenen. De injectable behandeling wordt door onze cosmetisch artsen uitgevoerd. De arts brengt met enkele prikjes de injectable in de huid aan. De behandeling van de oksels wordt over het algemeen als niet-pijnlijk ervaren. Voor de behandeling van de handpalmen en/of voetzolen kunnen we, indien gewenst, een speciale verdovende crème gebruiken. De behandeling duurt ongeveer 20 minuten.

Na de behandeling kunt u direct uw dagelijkse bezigheden hervatten. Na ongeveer twee dagen merkt u al dat de transpiratie in de oksels afneemt. Na twee weken is het transpireren maximaal gereduceerd.

 

Het effect van een behandeling houdt vier tot zes maanden aan. Daarna is het effect weg en herstellen de zenuwen zich waardoor de zweetklieren weer zweet gaan produceren. U kunt de behandeling dan herhalen. Na meerdere behandelingen zal het effect van langere duur zijn.

 

Risico’s en bijwerkingen van een hyperhidrose behandeling?
Gezien de jarenlange ervaring en wetenschappelijk onderzoek dat is verricht met de middelen die wij gebruiken, kunnen wij u een veilige behandeling aanbieden.

 

Mocht u meer willen weten over de merken van onze injectable behandelingen, dan kunt u terecht op onze website www.wegrimpels.nl.

 

Tarieven

Een behandeling tegen overmatig zweten kan worden vergoed door uw zorgverzekeraar. Hiervoor hebt u een verwijzing nodig van de huisarts. Deze verwijzing krijgt u alleen bij hyperhidrose, een aandoening die overmatig zweten veroorzaakt.

 

Spaar voor € 100,- behandeltegoed

Alleen bij Nationaal Huidcentrum krijgt u een klantenkaart waarmee u kunt sparen voor € 100,- behandeltegoed op injectables. Bij iedere € 50,- die u besteedt aan injectables ontvangt u van ons een stempel. Bij 20 stempels is uw kaart vol en ontvangt u € 100,- behandeltegoed op uw volgende behandeling met injectables.

Behandeling
Vanaf prijs
Oksels
€ 495,-
Handpalmen
€ 595,-
Voorhoofd
€ 175,-
Voeten
€ 595,-