Informatie aanvragen
Ik heb een vraag
Terugbelverzoek
 

Algemeen

FUE haarstamceltransplantatie

De FUE haarstamceltransplantatie is een techniek gebaseerd op de FUE behandeling. Dit houdt in dat het donorgebied zoveel mogelijk behouden blijft en er in sommige gevallen niks meer van de behandeling te zien is.

 

Bij de behandeling worden de haren in hun natuurlijke vorm, zoals deze zijn gevormd in het haarzakje, van de zij- of achterzijde van jouw hoofd (het donorgebied) naar de voorzijde (ontvangstgebied) verplaatst. Deze zogenoemde grafts worden met een microscopisch klein naaldje uit het donorgebied getransplanteerd naar de dunnere of kale plekken op je hoofd.

 

Vollere bos

Door te werken met een zeer klein naaldje worden de groepjes haarwortels, die in het donorgebied aanwezig zijn, gesplitst. Eveneens ontwikkelen de onttrokken stamcellen zich in het ontvangstgebied. Zo kunnen zich op beide plekken nieuwe haren ontwikkelen volgens de groeicyclus van het lichaam en krijg je op den duur weer een vollere bos.

 

De voordelen van een FUE haarstamcel transplantatie:

– De behandeling is veilig en vrijwel pijnloos

– Geen littekens na de behandeling

– Snelle genezing door de minuscule wondjes

– Niet kaalscheren

– Onzichtbaar donorgebied

Behandeling

De stamcel haarbehandeling in een dag
In de meeste gevallen kan de FUE stamcel haartransplantatie in een dag plaatsvinden. Of dit mogelijk is, blijkt uit het consult dat wij altijd voorafgaand aan de behandeling met jou hebben. De meeste mensen voelen begrijpelijk wat spanning wanneer het om de haarbehandeling gaat. Gelukkig is de FUE stamcel haartransplantatie vrijwel pijnloos.

 

Tijdens de behandeling word je door middel van locale anesthesie verdoofd. De prikjes voor de verdoving kunnen een beetje gevoelig zijn. Wanneer de verdoving goed ingewerkt is, start de transplantatie. Je voelt tijdens de behandeling vrijwel geen pijn.

 

Waar je voorafgaand rekening mee kunt houden
Instructies waar je rekening mee kunt houden ontvang je voorafgaand aan de behandeldag in een overzichtelijk brochure. Zo ben je goed voorbereid. Het wordt bijvoorbeeld vaak als prettig ervaren wanneer iemand jou komt ophalen aan het einde van de behandeldag. Deze en andere tips krijg je vanzelfsprekend van ons. Houd er daarnaast rekening mee dat roken of drinken het geneesproces vertraagt.

 

Hoe lang duurt de behandeling?
Dat is afhankelijk van het aantal haarzakjes dat je wilt laten transplanteren. In sommige gevallen neemt deze procedure één tot zes uur in beslag. Een volledige behandeling duurt doorgaans een hele dag. Na de haartransplantatie kun je plaatsnemen in een van onze rustkamers en wat energie opdoen na deze indrukwekkende dag.

 

Wat kun je van de behandeling verwachten?

In praktisch alle gevallen valt de spanning direct nadat de eerste grafts uit het donorgebied worden gehaald van onze klanten af. De stamcel behandeling is namelijk pijnloos en meestal is het gezellig in de behandelruimte. Na de behandeling is het even wachten tot de haren beginnen te groeien. Hierna ervaar je een vollere haarbos.

Ben ik geschikt?

Is mijn situatie geschikt voor een FUE stamcel haartransplantatie?
Wie matige haargroei heeft op bepaalde plekken van de hoofdhuid komt in veel gevallen in aanmerking voor een FUE haarstamceltransplantatie. Het grote voordeel van deze behandeling is dat het haar niet geschoren hoeft te worden. Dit maakt de haartransplantatie geschikt voor mannen en vrouwen.

 

Wanneer kun je een stamcel haartransplantatie ondergaan?
Een stamcel haartransplantatie is voor iedereen geschikt die een vermeerdering van het haar wenst als gevolg van erfelijke kaalheid, een aangeboren kale plek, na bestraling, littekens of dunner wordend haar door hormoonverschillen. Je moet gezond zijn, reële wensen hebben wat betreft het eindresultaat en over voldoende donorharen beschikken.

 

Een haartransplantatie is in het algemeen niet geschikt wanneer je over te weinig donormateriaal beschikt en in geval van bepaalde haarziektes. Ook kan het gebied dat je getransplanteerd wilt hebben te groot zijn voor een FUE haartransplantatie of stamcel transplantatie.

 

Hoe dekkend de stamcel haartransplantatie uiteindelijk wordt, is afhankelijk van het aantal behandelingen dat je ondergaat en het aantal grafts dat per behandeling wordt herplaatst. Daarnaast speelt jouw haarsoort een grote rol. Krullend, donker haar geeft optisch een betere dekking dan stijl blond haar.

 

Is een FUE stamcel transplantatie mogelijk bij haaruitval bij vrouwen?
Haaruitval bij vrouwen komt veel voor. Dit is bijvoorbeeld aangeboren of het gevolg van hormonen of bestraling. Daarnaast zijn dunner wordende inhammen mogelijk bij vrouwen. De FUE stamcel transplantatie is zeer geschikt voor vrouwen omdat het haar niet per se opgeschoren hoeft te worden. Het getransplanteerde haar groeit vervolgens geleidelijk weer aan.

 

Wat zijn de alternatieve mogelijkheden voor een haartransplantatie?

Mocht je niet in aanmerking komen voor een FUE stamcel behandeling dan zijn er in sommige gevallen alternatieven beschikbaar. Voorbeelden hiervan zijn een haarprothese, medicijnen tegen haaruitval, PRP behandelingen of haarpigmentatie. Vanzelfsprekend zijn deze behandelingen niet voor iedereen geschikt. Laat je daarover goed adviseren.

Adviesgesprek

Voordat er een haartransplantatie kan plaatsvinden, is het van groot belang dat je voor een adviesgesprek langskomt. Op de eerste plaats om te beoordelen of je in aanmerking komt voor de behandeling. Daarnaast inventariseren we jouw wensen en zetten deze om in een realistische aanpak voor jouw haartransplantatie.

 

Het belang van een adviesgesprek

Nationaal Huidcentrum werkt op basis van een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek. Bij een FUE stamcel transplantatie is het namelijk van groot belang dat  je wensen worden meegenomen, zodat het eindresultaat er te allen tijde realistisch uitziet. Door gezamenlijk goede afspraken te maken, zul je tevreden de kliniek verlaten.

 

 

Informatie over de stamcelbehandeling
Nadat de huid in het donorgebied verdoofd is, worden de haarzakjes er uitgehaald. Wanneer alle afgesproken grafts uit het donorgebied zijn gehaald, wordt het ontvangstgebied verdoofd en worden de haarzakjes teruggeplaatst. De behandeling verloopt nagenoeg pijnloos en ook na de haartransplantatie zul je weinig last ervaren.

De voordelen van een FUE stamcel transplantatie

  1. Een heel natuurlijk resultaat
  2. Meer haarzakjes per behandeling
  3. Geschikt voor behandelingen in het gelaat
  4. Geschikt voor behandeling van littekens

 

Wanneer kun je een stamcel haartransplantatie ondergaan?
Een stamcel haartransplantatie is voor iedereen geschikt die een vollere haarbos wenst als gevolg van erfelijke kaalheid, een aangeboren kale plek, dunner wordend haar door hormoonverschillen, littekens of bestraling. Je moet gezond zijn, reële wensen hebben wat betreft het eindresultaat en over voldoende donorharen beschikken.

 

Advies over haartransplantatie kosten
De kosten van een haartransplantatie zijn afhankelijk van het aantal te verplaatsen haarzakjes. Op verzoek is een proefbehandeling al mogelijk vanaf € 695, – euro. Bezoek ons voor een intakegesprek zodat wij jou een passend voorstel kunnen doen.

 

Dag van de behandeling
Wij kunnen ons voorstellen dat je tegen de behandeling opziet. Echter, een haartransplantatie is vrijwel pijnloos. Je bent gewoon bij en de meeste cliënten kletsen gezellig met onze behandelaars. Ook na de behandeling kun je snel weer de dagelijkse draad oppakken.

Foto's

Voor -en na foto’s


Voor Nationaal Huidcentrum FUE Stamcel
Na Nationaal Huidcentrum FUE Stamcel
Voor Nationaal Huidcentrum FUE Stamcel
Na Nationaal Huidcentrum FUE Stamcel
Voor Nationaal Huidcentrum FUE Stamcel
Na Nationaal Huidcentrum FUE Stamcel
Voor Nationaal Huidcentrum FUE Stamcel
Na Nationaal Huidcentrum FUE Stamcel
Voor Nationaal Huidcentrum FUE Stamcel
Na Nationaal Huidcentrum FUE Stamcel
Voor Nationaal Huidcentrum FUE Stamcel
Na Nationaal Huidcentrum FUE Stamcel
Voor Nationaal Huidcentrum FUE Stamcel
Na Nationaal Huidcentrum FUE Stamcel
Voor Nationaal Huidcentrum FUE Stamcel
Na Nationaal Huidcentrum FUE Stamcel
Voor Nationaal Huidcentrum FUE Stamcel
Na Nationaal Huidcentrum FUE Stamcel
Voor Nationaal Huidcentrum FUE Stamcel
Na Nationaal Huidcentrum FUE Stamcel
Voor Nationaal Huidcentrum FUE Stamcel
Na Nationaal Huidcentrum FUE Stamcel
Voor Nationaal Huidcentrum FUE Stamcel
Na Nationaal Huidcentrum FUE Stamcel
Voor Nationaal Huidcentrum FUE Stamcel
Na Nationaal Huidcentrum FUE Stamcel
Nationaal Huidcentrum FUE Stamcel Nationaal Huidcentrum FUE Stamcel Nationaal Huidcentrum FUE Stamcel Nationaal Huidcentrum FUE Stamcel Nationaal Huidcentrum FUE Stamcel Nationaal Huidcentrum FUE Stamcel Nationaal Huidcentrum FUE Stamcel Nationaal Huidcentrum FUE Stamcel Nationaal Huidcentrum FUE Stamcel Nationaal Huidcentrum FUE Stamcel Nationaal Huidcentrum FUE Stamcel Nationaal Huidcentrum FUE Stamcel Nationaal Huidcentrum FUE Stamcel

Tarieven

Kosten haartransplantatie

De kosten van een haartransplantatie zijn afhankelijk van het aantal haarzakjes dat wordt verplaatst. Tijdens het intakegesprek bespreken we daarom jouw wensen en bekijken de kwaliteit van jouw donorharen. Hierbij spelen bijvoorbeeld de dikte en kleur van je haar een rol. Donker krullend haar geeft een betere dekking dan stijl blond haar. Op basis van alle indicatoren maken we een behandelplan met kosten.

Modellenkorting

Wij zijn altijd geïnteresseerd in kandidaten die, eventueel anoniem, voor- en na foto’s beschikbaar willen stellen tegen een aantrekkelijke prijs. Zo kunnen wij jouw ervaring op onze website delen en anderen helpen. Dit ter beoordeling van de behandelaar.

 

Last minute korting

Daarnaast is het mogelijk om je op te geven voor een last minute behandeling. Mocht er onverhoopt een haartransplantatie uitvallen dan word je gebeld en bieden wij een gereduceerd tarief.

 

Vergoeding van een haartransplantatie

In enkele gevallen, bijvoorbeeld bij een aangeboren kale plek, kom je bij een haartransplantatie in aanmerking voor een vergoeding. Om hier zeker van te zijn, adviseren wij je om contact op te nemen met jouw zorgverzekering.

 

Prijslijst

Behandeling
Vanaf prijs
50 grafts (proefbehandeling)
€ 695,-
600 grafts
€ 2.300,-
900 grafts
€ 3.240,-
1200 grafts
€ 3.960,-
1500 grafts
€ 4.800,-