Informatie aanvragen
Ik heb een vraag
WhatsApp
Email
Facebook
Bericht ons
 

Algemeen

Gelukkig kun je ook ouder worden zonder er oud uit te zien. Zelfs zonder operatie!

 

De naam zegt het al; een liquid facelift is een vloeibare facelift. Deze facelift zonder snijden bestaat uit een combinatie van fillers en Botuline Toxine. Door de verschillende tekenen van het ouder worden aan te pakken in één behandeling kunnen we de klok jaren terugdraaien zonder onnatuurlijk resultaat.

 

Naarmate we ouder worden verliest ons gezicht aan volume en de jeugdige, ronde en vloeiende vormen worden hoekiger. Goede voorbeelden zijn een verslapte kaaklijn of minder gevulde jukbeenderen en wangen. Met een liquid facelift wordt  het volumeverlies hersteld door middel van fillers en diepe lijnen opgevuld. De rimpels en lijnen in het voorhoofd, rondom de ogen en zelfs in hals zullen verzacht worden door het gebruik van Botuline Toxine.

 

In onze jonge jaren heeft ons gezicht een V-vorm zoals in de afbeelding hieronder afgebeeld. Wanneer onze huid verslapt en volume in ons gezicht afneemt wordt onze kaaklijn breder waardoor de V-vorm zich eigenlijk omkeert. Deze omgekeerde V-vorm maakt dat we er ouder uitzien. We zien dit ook vaak gebeuren wanneer iemand veel gewicht verliest.

 

Behandeling

Een liquid facelift is een ideale behandeling wanneer u uw contouren wilt laten herstellen en rimpels wilt laten verminderen.
Om het volume in uw gezicht terug te brengen wordt er meestal gebruik gemaakt van fillers/rimpelvullers op basis van hyaluronzuur. Bij een liquid facelift wordt stap voor stap het volume in uw gezicht terug gegeven. In sommige gevallen is het voldoende om alleen uw jukbeenderen of wangen extra vulling te geven om uw contouren te herstellen en de huid te verstrakken.

 

Na de behandeling

Al direct is er verschil te zien, het hyaluronzuur zal echter in de eerste twee weken vocht aantrekken en het resultaat nog mooier maken. Wanneer er Botuline Toxine is gebruikt heeft dit ongeveer 9 dagen nodig om zijn werk te doen.
Het resultaat van een liquid facelift behandeling blijft gemiddeld één jaar tot veertien maanden zichtbaar en wordt geleidelijk op natuurlijke wijze afgebroken. Door de behandeling wordt uw huid gestimuleerd om collageen aan te maken, wat uw huid extra stevigheid geeft. Bij herhalen van de behandeling zal het resultaat steeds langer zichtbaar blijven.

Foto's

Voor -en na foto’s


Voor Nationaal Huidcentrum Liquid facelift
Na Nationaal Huidcentrum Liquid facelift
Voor Nationaal Huidcentrum Liquid facelift
Na Nationaal Huidcentrum Liquid facelift
Voor Nationaal Huidcentrum Liquid facelift
Na Nationaal Huidcentrum Liquid facelift
Voor Nationaal Huidcentrum Liquid facelift
Na Nationaal Huidcentrum Liquid facelift
Nationaal Huidcentrum Liquid facelift Nationaal Huidcentrum Liquid facelift Nationaal Huidcentrum Liquid facelift Nationaal Huidcentrum Liquid facelift

Tarieven

De prijs van een liquid facelift is afhankelijk van welk materiaal en de hoeveelheid dat wordt gebruikt. Tijdens een gratis en vrijblijvend intakegesprek met één van onze artsen zullen wij u adviseren over welke injectables voor het u beste resultaat zullen geven.

Spaar voor € 100,- behandeltegoed
Alleen bij Nationaal Huidcentrum krijgt u een klantenkaart waarmee u kunt sparen voor € 100,- behandeltegoed op injectables. Bij iedere € 50,- die u besteed aan injectables ontvangt u van ons een stempel. Bij 20 stempels is uw kaart vol en ontvangt u € 100,- behandeltegoed op uw volgende behandeling met injectables (botuline toxine en rimpelvullers). Hierdoor ontvangt u dus 10% korting op uw injectable behandelingen bij Nationaal Huidcentrum.

Behandeling
Vanaf prijs
Enkele locatie zoals de kaaklijn of jukbeenderen
€ 450,-
Volledige liquid facelift
€ 1250,-