Drs. James Fouché

Cosmetisch Arts KNMG

@Instagram

Drs. James Fouché is niet alleen een getalenteerd arts op medisch vlak, ook heeft hij een sterk oog voor esthetiek. Bij zijn behandelingen op het gebied van injectables en cosmetische chirurgie komt zijn ervaring als fotograaf, muzikant, kunstenaar, grafisch ontwerper en uitvinder dan ook goed van pas.

 

Drs. Fouché groeide op in het Zuid-Afrikaanse Stellenbosch. Na het behalen van de graad Bachelor of Science aan de Universiteit van Stellenbosch studeerde hij geneeskunde aan de Universiteit van Utrecht. Vervolgens was hij drie jaar werkzaam op de afdeling algemene en cardiothoracale chirurgie van het Universitair Medisch Centrum in Utrecht. Daarna startte hij met de officiële opleiding tot Cosmetisch Arts van de NVCG die hij in 2017 heeft afgerond.

 

James Fouché is een toegewijd bijdrager aan het verbeteren van kwaliteit en onderzoek op het gebied van de esthetische geneeskunde. Hij spreekt regelmatig op congressen, zoals recentelijk op Cosmetex Australië, IMCAS Parijs en het congres van de NVCG.

 

Naast zijn werk als cosmetisch arts is hij ambassadeur en vrijwillig arts op het ziekenhuisschip van Mercy Ships en ondersteunt hij de projecten van Compassion International. Behalve het behalen van goede resultaten vindt hij het ook erg belangrijk dat zijn cliënten zich veilig en begrepen voelen.

 

Drs. James Fouché
Cosmetisch Arts KNMG

AGB-code 84111651
BIG-registratienummer 19914795301