Informatie aanvragen
Ik heb een vraag
Terugbelverzoek
 

Algemeen

Heb je spijt van je tatoeage of wil je ruimte maken voor een nieuwe? Wij kunnen je helpen met onze PicoSure™ laser, de nieuwste techniek op het gebied van tatoeageverwijdering.

 

  1. Met het speciale handstuk kunnen wij alle kleuren behandelen
  2. Wij zijn één van de twee klinieken in Nederland die met de PicoSure™ werken
  3. Veel kennis en ervaring
  4. Beduidend minder behandelingen nodig
  5. Geen risico op littekenvorming

PicoSure™ laser

De PicoSure™ laser is een nieuwe, veilige laser voor het verwijderen van tatoeages. Met deze laser kunnen wij zelfs tatoeages die net gezet zijn en permanente make-up verwijderen. Nationaal Huidcentrum is één van de eerste klinieken die de PicoSure laser aanschafte. Inmiddels hebben wij al veel ervaring met deze laser.

 

De PicoSure™ laser levert in een zeer korte tijd pulsen energie aan de huid. Deze energie verbrijzelt de inkt in de huid zodat er hele kleine deeltjes ontstaan. Deze deeltjes worden vanzelf door het lichaam opgeruimd en afgevoerd. Omdat de deeltjes veel kleiner zijn dan bij andere laserbehandelingen, is je lichaam in staat ze sneller af te voeren. Dit geldt voor alle kleuren, dus ook voor kleuren die met andere lasers moeilijk te verwijderen zijn. Met deze laser zijn er veel minder behandelingen nodig. Tatoeëerders en huisartsen raden dan ook de PicoSure aan voor het verwijderen van ongewenste tatoeages.

 

Dit is een voor- en na foto van één van onze cliënten:

 

 

Wat is het verschil tussen de PicoSure™ en andere lasers voor het verwijderen van tatoeages?

Bij de traditionele Yag Q-swiched lasermethode zijn er ongeveer 10 à 15 (of meer) laserbehandelingen nodig om een tatoeage te verwijderen. Vaak met lange rustpauzes (12-16 weken) om de vergruisde inktdeeltjes door het lichaam af te laten voeren. Met de PicoSure™ laser zijn er gemiddeld maar 4 tot 6 behandelingen nodig met 8 weken ertussen. De meeste lasers kunnen niet alle kleuren verwijderen. Met de PicoSure kunnen wij alle kleuren behandelen.

Behandeling

Het verwijderen van een tatoeage is gevoelig maar wij zorgen met onze speciale koeling voor een zo aangenaam mogelijke behandeling. In de regel duurt de behandeling niet lang, erg grote tatoeages behandelen we meestal in delen. Na de behandeling ervaar je een warm, branderig gevoel, als een intensieve zonnebrand. Dit kan een aantal uren aanhouden. Ook kan de huid iets gezwollen zijn en kan er blaarvorming ontstaan. Uiteraard zullen we je goed begeleiden en adviseren over de nazorg. De behandeling wordt uitgevoerd door ervaren en vakbekwame huidtherapeuten. Tussen de behandelingen moet 8 weken zitten zodat het lichaam de tijd heeft de inktdeeltjes af te voeren.

 

 

Welke tatoeages kunnen wij behandelen?

  • Alle kleuren tatoeages
  • Permanente make-up
  • Straatvuil in de huid
  • Puntjes na bestraling

Na de behandeling

Je kunt direct na de behandeling bijna al je dagelijkse bezigheden weer oppakken. De eerste 24 uur is het belangrijk de behandelde plek droog te houden, wij zullen deze verbinden. We geven instructies op papier mee over het verzorgen van de tatoeage na de behandeling. Vermijd contactsporten en andere activiteiten die een goed herstel in de weg kunnen staan.

 

Daarnaast is het belangrijk om het behandelde gebied de eerste 4 weken niet bloot te stellen aan zonlicht of zonnebanklicht zodat je huid goed kan herstellen zonder dat er pigmentproblemen optreden.

Ben ik geschikt?

Iedereen boven de 18 jaar kan behandeld worden. Het verwijderen van een tatoeage mag niet uitgevoerd worden tijdens zwangerschap en bij het geven van borstvoeding.

 

Wanneer je zongebruind bent, raden wij aan om te wachten met de behandeling om te voorkomen dat er pigmentverschuivingen ontstaan.

Adviesgesprek

Voordat er een behandeling kan plaatsvinden, willen wij je graag even zien. Samen zullen we dan de behandeling doornemen en alle instructies meegeven. Ook ontvang je een recept voor een crème die je na de behandeling nodig hebt.

 

Maak hier een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek.

Foto's

Voor -en na foto’s


Voor Nationaal Huidcentrum Tatoeage verwijderen
Na Nationaal Huidcentrum Tatoeage verwijderen
Voor Nationaal Huidcentrum Tatoeage verwijderen
Na Nationaal Huidcentrum Tatoeage verwijderen
Voor Nationaal Huidcentrum Tatoeage verwijderen
Na Nationaal Huidcentrum Tatoeage verwijderen
Voor Nationaal Huidcentrum Tatoeage verwijderen
Na Nationaal Huidcentrum Tatoeage verwijderen
Nationaal Huidcentrum Tatoeage verwijderen Nationaal Huidcentrum Tatoeage verwijderen Nationaal Huidcentrum Tatoeage verwijderen Nationaal Huidcentrum Tatoeage verwijderen

Tarieven

De kosten voor het verwijderen van een tatoeage zijn afhankelijk van een aantal factoren. Factoren die invloed hebben zijn bijvoorbeeld of er kleur is gebruikt in de tatoeage, wanneer de tatoeage gezet is en wat voor soort inkt er is gebruikt. Tijdens een gratis en vrijblijvend intakegesprek kunnen wij je informeren over een reële verwachting van het aantal benodigde behandelingen.

 

Waarom kost een behandeling met de PicoSure meer dan bij andere lasers?

Een tatoeage verwijderen op andere plaatsen kan al vanaf € 45,- per behandeling. Veelal wordt de behandeling dan uitgevoerd met een de Q-Switched YAG laser. De resultaten van deze laser zijn goed maar, er zijn vaak drie keer zoveel behandelingen nodig dan met de PicoSure laser. De PicoSure laser is echter vele malen duurder dan de Q-switched lasers. Een totale prijs van behandelingen met PicoSure is daarom ongeveer gelijk aan de totale prijs bij vergelijkbaar resultaat met de Q-Switched YAG.

 

Een rekensom:
12 behandelingen met Q-Switched YAG: 12 x € 45,-: € 540,- totaal
4 behandelingen met de PicoSure laser: 4 x € 130,-: € 520,- totaal.

 

Het grote voordeel bij de behandeling met de PicoSure is dat je veel sneller van je ongewenste tatoeage af bent en dat de behandeling vele malen minder uitgevoerd hoeft te worden. Hierdoor bespaar je veel tijd en reiskosten.

 

In onderstaande prijslijst zie je een overzicht van onze prijzen:

Behandeling
Vanaf prijs
5 tot 10 cm2
€ 130,-
11 tot 15 cm2
€ 140,-
16 tot 20 cm2
€ 160,-
21 tot 25 cm2
€ 180,-
26 tot 30 cm2
€ 200,-
31 tot 35 cm2
€ 220,-
36 tot 40 cm2
€ 240,-
41 tot 50 cm2
€ 260,-
51 tot 60 cm2
€ 280,-