RRS® HA Eyes


Skinbooster voor een stralende oogopslag

Stoor je je aan donkere kringen of wallen onder je ogen? Of zou je de huid rondom je ogen graag gladder en steviger zien? Dan zou de injectable behandeling RRS HA Eyes je hierbij kunnen helpen. 

 

Wat is RRS HA Eyes?

RRS HA eyes is een skinbooster die speciaal is ontworpen voor het gebied onder en rondom de ogen. RRS staat voor Refills-Repairs-Stimulates. De booster bevat krachtige actieve ingrediënten, zoals hyaluronzuur, vitamines, mineralen, antioxidanten en aminozuren. Deze stoffen hydrateren, stimuleren, voeden, repareren, verstevigen en verhelderen je oogcontouren. De behandeling is een ware oppepper voor de huid rond je ogen en zorgt voor een frissere, jongere en uitgeruste uitstraling.

 

Wallen en donkere kringen behandelen

 

Hoe werkt RRS HA Eyes?

 

De skinbooster bevat enkele ingrediënten die de lymfedrainage stimuleren waardoor vocht onder je ogen beter kan worden afgevoerd en wallen die worden veroorzaakt door vochtophopingen afnemen. Andere ingrediënten bevorderen de doorbloeding en verbeteren de spanning en permeabiliteit van bloedvaatjes, waardoor blauwe kringen onder je ogen worden verminderd. De vloeistof remt verder de pigmentaanmaak en maakt de huid onder de ogen lichter. Een ander gunstig effect van deze behandeling is dat de huid onder de ogen door het hyaluronzuur langdurig en optimaal wordt gehydrateerd, waardoor droogtelijntjes en oppervlakkige rimpels vervagen. 

 

De huidverbeterende vloeistof bevat: 

 • Hyaluronzuur
 • Antioxidanten en polyfenolen: vitamine C, resveratrol, naringine, coumarine, r-viniferine r-2 viniferine, ɛ-viniferine, iso- ɛ-viniferine
 • Flavonoïden: rutine, troxerutine, hesperidine, methyl chalcone
 • Saponinen: ruscogenine, neoruscogenine, aescine
 • Peptiden: dipeptide VW, peptide Pal-GQPR
 • Spoorelement: organisch silicium

Natuurlijke ingredienten skinbooster

 

De behandeling

Wat kan ik verwachten van een RRS HA Eyes behandeling?

Onze ervaren cosmetisch arts KNMG zal tijdens een adviesconsult eerst met je bespreken wat je van de behandeling kunt verwachten. Als het goed voelt, zou je direct kunnen worden behandeld. Met een klein en dun naaldje injecteert onze cosmetisch arts de skinbooster in de huid rondom je ogen. De behandeling is goed te doen en duurt vrij kort. Gemiddeld zijn er 3 behandelingen nodig, met een interval van ongeveer 2 weken. Voor het gewenste resultaat is het van belang om de kuur af te maken. Indien gewenst kan er een halfuur van te voren verdovingscrème op het te behandelen gebied worden aangebracht.

Wallen en donkere kringen verminderen

Na de behandeling 

Zoals bij iedere injectable behandeling kan er na de behandeling wat roodheid, zwelling of een blauw plekje ontstaan. Dit verdwijnt vaak snel en gaat vanzelf weer weg. De eerste 24 uur na de behandeling kun je beter niet sporten, geen sauna bezoeken, geen alcohol drinken, de zon vermijden en niet in het behandelde gebied wrijven.

Het resultaat is niet direct te zien en wordt na zo’n 2 weken zichtbaar. Na iedere behandeling treedt er meer verbetering op. We raden aan om na de eerste 3 behandelingen elke 3 tot 6 maanden een losse behandeling te ondergaan om te kunnen blijven genieten van de behaalde resultaten. Het is afhankelijk van je huidtype en leeftijd hoe vaak een onderhoudsbehandeling nodig is. Ook draagt het volgen van een gezonde leefstijl bij aan een zo duurzaam mogelijk resultaat. 

 

 

Voor wie is deze behandeling geschikt?

De skinbooster RRS Eyes is een veilige behandeling op basis van natuurlijke stoffen die de huid stimuleren en aanzetten zichzelf te verbeteren van binnenuit. Hierdoor kunnen langdurige en natuurlijk ogende resultaten worden bereikt. Mannen en vrouwen van uiteenlopende leeftijden kunnen baat hebben bij deze behandeling. 

 

De behandeling kan helpen bij: 

 • Donkere kringen onder je ogen 
 • Vochtwallen of ´puffy eyes´
 • Fijn lijntjes en rimpelige huid onder en naast je ogen     
 • Hyperpigmentatie in de oogcontour
 • Vermoeide blik 

Adviesgesprek skinbooster

Je bent van harte welkom voor een kosteloos en vrijblijvend adviesconsult bij onze cosmetisch arts KNMG Drs. Nicolette Vermeulen. Zij geeft je graag een eerlijk persoonlijk advies met tijd en aandacht voor de unieke kenmerken van jouw uiterlijk en voor wat jij werkelijk wil.

 

Maak nu online een afspraak via ons afspraakformulier of laat je adviesconsult door ons inplannen door te bellen naar 088 425 10 00.