Drs. N. Vermeulen

Cosmetisch Arts KNMG

@Instagram

Drs. Nicolette Vermeulen is een enthousiaste en veelzijdige cosmetische arts met jarenlange ervaring. Daarnaast volgt zij nog regelmatig trainingen, om zo goed bij te blijven in haar vakgebied.

 

In haar behandelingen staan esthetiek, kwaliteit en persoonlijke aandacht altijd voorop. Zij luistert goed naar de wensen van haar cliënten, denkt mee, geeft advies en houdt hierbij altijd de natuurlijke schoonheid in zicht. Dit zijn ook de uitgangspunten van Nationaal Huidcentrum. Daarom zijn wij ontzettend blij dat Drs. Nicolette Vermeulen verbonden is aan onze cosmetische kliniek.

 

Bij Nationaal Huidcentrum richt zij zich op injectable behandelingen, zoals Botox, Fillers en Profhilo.

 

Drs. Nicolette Vermeulen: “Ouder worden doen we allemaal, dat is iets waar we trots op mogen zijn. Wel verloopt dat vaak niet zoals we dat wensen. Bij het ouder worden verandert het gezicht en daardoor past ons uiterlijk vaak niet bij hoe we ons voelen. ‘Ben je boos? Ben je moe?’ zijn dan bijvoorbeeld opmerkingen die we niet graag van anderen horen.

 

Mijn streven is inzicht te geven in het verouderingsproces en samen met de cliënt te kijken wat injectables kunnen bijdragen aan het ‘mooi ouder worden’. Ik neem uitgebreid de tijd om in kaart te brengen wat de cliënt stoort en wat hij of zij met de behandeling wil bereiken, zowel op de korte als lange termijn. Een behandelplan is altijd een ‘plan op maat’, afhankelijk van wensen en mogelijkheden.

 

Wanneer cliënten na enkele weken op controle komen en aangeven dat anderen niet zien wat er gebeurd is maar wel zeggen dat ze er zo goed uitzien, is mijn missie geslaagd!

 

Opleidingen

Drs. Vermeulen studeerde Geneeskunde aan de Universiteit Utrecht en behaalde haar diploma in 1993. Ze is lid van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG).

Voor haar overstap naar de cosmetische geneeskunde werkte ze onder andere als fertiliteitsarts en seksuoloog.

 

Drs. Nicolette Vermeulen is cosmetisch arts KNMG en geregistreerd onder BIG-nummer: 09041521401 en AGB-code: 84023540.

 

Een aantal beoordelingen van onze cliënten over Drs. Nicolette Vermeulen en onze kliniek:

Mariella: “Heldere uitleg, er wordt meegedacht, advies gegeven en de hoeveelheid fillers is perfect voor een natuurlijke uitstraling”.

 

Ellis: “Professioneel, persoonlijk en goed advies dat past/wordt afgestemd met je eigen wensen”.

 

Catharine: “Vriendelijke ontvangst. Deskundig ingelicht over de behandeling. Behandeling in alle rust, even moment pauze erin”.