Informatie aanvragen
Ik heb een vraag
Terugbelverzoek
 

Algemeen

Bij mensen die roken of hebben gerookt komen de rimpels boven de lippen, de zogenoemde rokerslijntjes het vaakst voor. Dit komt door het tuiten van de lippen gedurende het roken. Maar ook mensen die nooit hebben gerookt kunnen last hebben van deze lijntjes, hier is dan sprake van erfelijke aanleg.

 

Met behulp van een ultra fijn naaldje injecteert de arts de filler onder de huid. In de filler zit een verdovingsmiddel (lidocaïne) en zorgt ervoor dat de behandeling nagenoeg pijnloos is.

 

Het effect van de behandeling is direct zichtbaar en je kan na de behandeling je dagelijkse bezigheden direct weer oppakken. Het resultaat van de filler houdt zo’n 12 maanden aan. Hierna kan de behandeling weer herhaald worden.

 

Ook met de fractionele CO2 laser kunnen rokerslijntjes worden behandeld. De laser stimuleert de aanmaak van collageen en elastine. Het vernieuwt de bovenste huidlaag en verbetert de structuur van de huid aanzienlijk.

 

Kort na de behandeling is het resultaat al zichtbaar en zal na 3 maanden optimaal zijn. Het resultaat van de laser houdt zo’n 2-5 jaar aan, afhankelijk van iemands levensstijl (roken, zonnebaden). Hierna kan de behandeling weer herhaald worden.

 

Een combinatie van bovenstaande behandelingen behoord ook tot de mogelijkheden. De cosmetisch arts zal tijdens het gratis en vrijblijvende intakegesprek de mogelijkheden met je bespreken.