Informatie aanvragen
Ik heb een vraag
Terugbelverzoek
 

Algemeen

Bij mensen die roken of hebben gerookt komen de rimpels boven de lippen (de zogenoemde rokerslijntjes) het vaakst voor. Ze ontstaan bij het langdurig tuiten van de lippen tijdens het roken. Maar ook mensen die nooit hebben gerookt kunnen last hebben van rokerslijntjes. Hier is dan sprake van erfelijke aanleg.

Behandeling

Filler

Met behulp van een ultra fijn naaldje injecteert de arts een filler onder de huid. In de filler zit een verdovingsmiddel (lidocaïne) dat er voor zorgt dat de behandeling nagenoeg pijnloos is.

 

Het effect van de behandeling is direct zichtbaar en resultaat van de filler houdt zo’n 12 maanden aan. Hierna kan de behandeling worden herhaald.

 

CO2-laser

Ook met de fractionele CO2-laser kunnen wij rokerslijntjes behandelen. De laser stimuleert de aanmaak van collageen en elastine. Deze behandeling vernieuwt de bovenste huidlaag en verbetert de structuur van de huid aanzienlijk.

 

Kort na de behandeling is het resultaat al zichtbaar. Na 3 maanden is het resultaat optimaal. Het resultaat van de laser houdt zo’n 2-5 jaar aan, afhankelijk van iemands levensstijl (roken, zonnebaden). Hierna kan de behandeling worden herhaald.

Adviesgesprek

Er zijn verschillende manieren om rokerslijntjes te verminderen. Ook een combinatie van behandelingen is mogelijk. Bel ons voor advies en plan een gratis en vrijblijvende afspraak met de cosmetisch arts en/of huidtherapeute. In dit gesprek kunnen zij de mogelijkheden bespreken.

Foto's

Voor- en na foto’s:


Voor Nationaal Huidcentrum Rokerslijntjes
Na Nationaal Huidcentrum Rokerslijntjes
Nationaal Huidcentrum Rokerslijntjes

Tarieven

Het tarief is afhankelijk van de aanpak van de rokerslijntjes. Je hoort het in het adviesgesprek.

 

€ 100,- behandeltegoed voor vaste cliënten

Alleen bij Nationaal Huidcentrum krijg je een klantenkaart waarmee je kunt sparen voor € 100,- behandeltegoed op injectables. Bij iedere € 50,- die je besteedt ontvang je van ons een stempel. Bij 20 stempels ontvang je € 100,- behandeltegoed op je volgende injectable-behandeling (spierontspanners en rimpelvullers) of huidtherapie. Zo ontvang jij als vaste cliënt standaard 10% korting!

Behandeling
Prijs
Rokerslijntjes rondom de mond (fillerbehandeling)
€ 375