Informatie aanvragen
Ik heb een vraag
Terugbelverzoek
 

Algemeen

Wanneer je een liposuctie laat uitvoeren dan zal de huid zich in de meeste gevallen weer herstellen. Soms is de huid echter te veel verslapt of ontstaat er door het wegnemen van vet wat huidoverschot. Gelukkig biedt de BodyTite uitkomst. Door de liposuctie te combineren met een BodyTite behandeling voorkom je een verslapte huid achteraf.

 

De behandeling met BodyTite
Tijdens de liposuctiebehandeling kan er gebruik worden gemaakt van de BodyTite. De BodyTite is een speciaal handstuk dat de huid tijdens de behandeling van binnenuit verwarmt. Deze verwarming zorgt ervoor dat de huid zich samentrekt en zo strakker wordt. De warmte ontstaat door radiogolven en wordt gecontroleerd afgegeven. De temperatuur loopt nooit verder op dan 38 graden. De BodyTitebehandeling verloopt verder zoals een normale liposuctie of liposculptuur behandeling.

Behandeling

De liposuctie behandeling met BodyTite kan in de meeste gevallen in één dag plaatsvinden. Een intakegesprek wijst uit of dit ook in uw geval mogelijk is. Doordat Nationaal Huidcentrum gebruik maakt van de nieuwste technieken kunnen we u behandelen onder plaatselijke verdoving. Het grote voordeel hiervan is dat je tijdens de behandeling op kan staan, zodat de arts direct ziet of de verdeling van het vet klopt.

 

De behandeldag

We ontvangen jou en je begeleider graag een half uur voor de behandeling met iets te drinken. In jouw eigen ruimte, voorzien van tv, muziek en WiFi, bespreken we de behandeling nog een keer met jou. Je begeleider mag in de ruimte blijven wachten.

Nadat we foto’s van je lichaam hebben gemaakt, tekenen we de contouren af op je lijf. De arts verdooft je huid op een aantal plaatsen, maakt kleine sneetjes in de huid en brengt via een dunne canule verdovingsvloeistof in. Vervolgens wordt met gebruik van de Bodytite, een speciaal handstuk, het vet weggezogen. De verfijnde techniek maakt gebruik van onderhuidse warmte die de huid doet samentrekken waardoor deze verstrakt. Aan het einde van de behandeling verbinden we uw huid. Bovendien krijgt u een elastisch pak aan dat je 4 weken moet dragen. Je keert na de behandeling terug naar de rustruimte waar jouw begeleider verblijft. Hier krijg je nog iets te eten en te drinken waarna je weer naar huis kan.

 

Hoe lang duurt de behandeling?
Wij kunnen geen standaard tijdsduur voor jouw behandeling noemen. De behandeltijd is afhankelijk van het aantal te behandelen locaties en de grootte daarvan. Wij bekijken elke liposuctiebehandeling dan ook op individueel niveau en nodigen je van harte tijd voor een intakegesprek voor meer informatie over jouw specifieke situatie. Tevens ontvang je van ons duidelijke voor-en na-instructies.

 

Na de behandeling
Je kan vrijwel direct na de behandeling naar huis. Je moet je daarbij wel laten vervoeren, want zelf rijden mag niet. Het herstel na de ingreep verloopt in de regel snel, omdat de behandeling onder lokale verdoving plaatsvindt en er geen nasleep is van de narcose. Je kan je dagelijkse bezigheden vlug weer oppakken. Na ongeveer 6 maanden, afhankelijk van de behandelde locatie(s), is meestal het volledige resultaat van de behandeling bereikt.

Ben ik geschikt?

Liposuctie met BodyTite is geschikt voor het verstrakken van de huid en het verwijderen van plaatselijke, ongewenste vetophopingen op plaatsen zoals de onderkin, armen, buik, billen, heupen en bovenbenen. De behandeling is niet geschikt voor zeer zwaarlijvigen en geen alternatief voor afvallen. Liposuctie is wel geschikt wanneer je al tijden bezig bent met gewichtsverlies, maar je die laatste pondjes aan je armen er niet vanaf krijgt of een strakke taille nog niet wil lukken.

 

Welke locaties kunnen wij behandelen?
Mannen of vrouwen die af willen rekenen met plaatselijke vetophopingen hebben baat bij liposuctie. Het is een veilige en permanente behandeling om overtollige vetcellen te verwijderen die met diëten en sporten niet verdwijnen.

 

Wij kunnen voor u de volgende locaties behandelen:

  • Buik, heupen, maag, taille of rug
  • Benen, dijen, knieen en billen
  • Armen
  • Kin
  • Borsten

 

Adviesgesprek

Wij informeren je graag over de mogelijkheden tijdens een persoonlijk en vrijblijvend consult met onze patiëntcoördinator en de arts. In dit gesprek onderzoeken wij of een liposuctie behandeling met BodyTite aan jouw wensen voldoet. Wij vragen je om je medische geschiedenis en eventueel medicijngebruik zodat wij zeker weten dat jouw gezondheid de behandeling toelaat. Vervolgens nemen wij de hele behandeling stap-voor-stap met u door. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

 

Foto's

Voor -en na foto’s


Voor Nationaal Huidcentrum Liposuctie met bodytite
Na Nationaal Huidcentrum Liposuctie met bodytite
Voor Nationaal Huidcentrum Liposuctie met bodytite
Na Nationaal Huidcentrum Liposuctie met bodytite
Voor Nationaal Huidcentrum Liposuctie met bodytite
Na Nationaal Huidcentrum Liposuctie met bodytite
Voor Nationaal Huidcentrum Liposuctie met bodytite
Na Nationaal Huidcentrum Liposuctie met bodytite
Voor Nationaal Huidcentrum Liposuctie met bodytite
Na Nationaal Huidcentrum Liposuctie met bodytite
Voor Nationaal Huidcentrum Liposuctie met bodytite
Na Nationaal Huidcentrum Liposuctie met bodytite
Nationaal Huidcentrum Liposuctie met bodytite Nationaal Huidcentrum Liposuctie met bodytite Nationaal Huidcentrum Liposuctie met bodytite Nationaal Huidcentrum Liposuctie met bodytite Nationaal Huidcentrum Liposuctie met bodytite Nationaal Huidcentrum Liposuctie met bodytite

Tarieven

Tijdelijk ontvangt je de 4e locatie liposuctie gratis!

Behandeling
Vanaf prijs

Impressievideo