Dr. E. Navadeh

Medisch directeur en dermatoloog

@Instagram

Dr. E. Navadeh is mede oprichter en medisch directeur van Nationaal Huidcentrum. Hij is werkzaam als dermatoloog bij zowel het Isala ziekenhuis in Meppel als Nationaal Huidcentrum.

 

De patiënten van Dr. Navadeh zijn uitermate tevreden over zijn aanpak en aandacht voor iedere patiënt. Dr. Navadeh is altijd op zoek nieuwe behandelmethoden en publiceert regelmatig in vakliteratuur. Binnen zijn vakgebied loopt hij dan ook ver voorop.

 

Naast dermatoloog is Dr. Navadeh ook schrijver en kunstenaar. Zijn gevoel voor esthetiek komt helemaal tot zijn recht bij het uitvoeren van liposculptuurbehandelingen. Het is zijn passie om lichaamscontouren (weer) in harmonie te brengen. Dit doet hij met uiterste precisie.

 

Dr. Navadeh is een zeer bekwame dermatoloog en krijgt niet voor niets lovende reviews van zijn patiënten en cliënten:

“Een zeer kundig specialist. Luistert en besteedt aandacht aan de patiënt.Denkt niet alleen medisch, maar ook cosmetisch. Kortom uitmuntend!”

 

“Zeer fijne arts, praatte de hele tijd tegen mij tijdens de behandeling en legde precies uit wat hij doet!”

 

“Een combinatie van kwaliteit en patiëntvriendelijkheid. Twee van de belangrijkste eigenschappen van Dr. Navadeh. Zijn assistenten zijn ook allemaal zeer vriendelijk en meewerkend.”

 

“Zeer vakkundig, legt kort en duidelijk uit wat er gaat gebeuren, zodat je precies weet waar je aan toe bent.”

 

De artsen van Nationaal Huidcentrum maken deel uit van de medische staf. Zij bepalen mede het medische beleid van de organisatie. Regelmatig overleg leidt tot het beoordelen en verbeteren van behandelprotocollen en eenheid in de werkzaamheden van de artsen. De assistenten zijn allen in ziekenhuizen werkzaam, of werkzaam geweest. Permanente scholing is een belangrijk onderdeel om in alle omstandigheden optimaal te kunnen blijven werken.

 

Dr. Navadeh is goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op medisch-cosmetisch gebied. Hij is lid van onder meer de volgende brancheorganisaties:

 

  • NVDV (Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venereologie)
  • EADV (European Academy of Dermatology and Venereology)
  • EACS (European Academy of Cosmetic Surgery)
  • ISDS (International Society for Dermatologic Surgery)

Dr. Eli Navadeh is geregistreerd onder BIG-nummer 79043064701 en AGB-code 03010617.