Informatie aanvragen
Ik heb een vraag
Terugbelverzoek

Nationaal Huidcentrum is dé gespecialiseerde kliniek voor behandelingen op het gebied van huid & haar. Van huidziekten (verzekerde zorg) tot huidverbetering, haartransplantaties, liposuctie, ooglidcorrecties, tatoeageverwijdering en nog veel meer. 

 

Wij willen dat mensen tevreden en gelukkig zijn met hun uiterlijk. Ieder mens is anders. Daarom bieden wij veilige behandelingen op maat, waarbij we altijd oog houden voor de natuurlijke verhoudingen van gezicht en lichaam.
 

Daarom kies je voor onze kliniek:

kliniek Nationaal Huidcentrum

  • Uitgebreide aandacht voor onze cliënten
  • Korte wachttijden
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Oog voor de natuurlijke verhouding van lichaam en gezicht
  • De meest competente en gecertificeerde specialisten van Nederland
  • Wij werken alleen met de beste kwaliteit (A-merk) fillers en Botuline Toxine A
  • Hoge klanttevredenheid
  • ISO gecertificeerd
  • Gratis parkeren
  • Centraal in Nederland

Wat wij doen:

Cosmetische ingrepen

Met cosmetische behandelingen helpen we je met de delen van je lichaam waar je ontevreden over bent.

 

Liposuctie is met name geschikt voor mensen met een gezond gewicht, die toch last hebben van plaatselijke vetophopingen. Met liposuctie krijg je de contouren van het lichaam weer mooi in balans. Liposuctie is ook de voorkeursbehandeling bij lipoedeem.

 

Een ooglidcorrectie is een dankbare behandeling met snel herstel. Men ziet er vrijwel direct na de ingreep jaren jonger uit.

 

Een huidcorrectie wordt veelal toegepast als er sprake is van huidoverschot (na bijvoorbeeld een liposuctie of flink afvallen).

 

Een schaamlipcorrectie biedt uitkomst als de schaamlippen in verhouding te groot zijn. Dit kan bij het fietsen of vrijen behoorlijk last geven. Ook brengt het doorgaans veel onzekerheid met zich mee. Onze cosmetische ingrepen worden altijd poliklinisch en onder lokale verdoving uitgevoerd. Je kunt snel je dagelijkse bezigheden weer oppakken.

 

Huidverbetering

Mooi oud worden kan! Het lijkt cliché maar het is waar: een gezonde huid is een mooie huid. Met behulp van gerichte behandelingen en de juiste verzorging blijft je huid dan ook jeugdig en gezond.

Wij bieden een breed scala aan cosmetische huidbehandelingen, die we allemaal met de modernste apparatuur uitvoeren. We werken onder andere met de fractionele CO2 laser, Fractora laser en de PicoSure™ laser voor het verwijderen van pigmentvlekken, littekens, fijne lijntjes en rimpels maar ook (haar)vaatjes, tatoeages en permanent ontharen. Onder ‘huidtherapie’ vind je alle behandelingen op het gebied van huidverbetering.

 

Injectables

In je gezicht staat in de lijntjes en rimpels je levensverhaal geschreven. Sommige lijnen doen je gezicht moe, scherp of afgemat lijken.

 

Met injectables (wij gebruiken alleen A-merken) benadrukken we de mooie aspecten van je gezicht en laten we de mindere vervagen. Met het wegnemen van de diepe lijnen en rimpels krijg je weer een gezonde, jonge en frisse uitstraling. Je blijft wie je bent, maar in de mooist mogelijke versie!

 

Haartransplantaties

Heb je dun haar of last van kale plekken, dan kan een haartransplantatie uitkomst bieden. Ook bij littekens na een ongeval, kale plekjes in de baard of weinig tot geen wenkbrauwen.

 

Onze vorm van haartransplantatie is vrijwel onzichtbaar. We verplaatsen je eigen haar naar de plek waar het is uitgevallen of dunner is geworden. Dit doen we door het haarzakje met haartje (graft) te verplaatsen. Omdat de verplaatste grafts uit een gebied komen waar het haar bestand is tegen haaruitval, zullen de getransplanteerde haren – zolang je in goede gezondheid verkeert – niet uitvallen  Een haartransplantatie is een poliklinische behandeling die we onder plaatselijke verdoving uitvoeren. Je kunt direct na de behandeling naar huis.

Kliniek Nationaal Huidcentrum

 

Dermatologie / huidziekten (Medisch Centrum Midden Nederland)

Nationaal Huidcentrum ondersteunt de verzekerde zorg activiteiten van Medisch Centrum Midden Nederland. Je kunt bij ons terecht voor consulten en behandelingen m.b.t. huidziekten als moedervlekken, psoriasis, huidkanker, eczeem, huidallergie en vele andere huidafwijkingen.

 

Wij zijn een compleet uitgeruste kliniek voor alle dermatologische ziektebeelden en bieden diagnostisch onderzoek, behandeling en nazorg onder één dak. Alle consulten en behandelingen vinden plaats in een rustige en prettige ruimte. Zo biedt Medisch Centrum Midden Nederland dezelfde dermatologische zorg als in het ziekenhuis, maar zonder wachtlijsten en met veel persoonlijke aandacht.

 

Medisch Centrum Midden Nederland heeft contracten met de meeste zorgverzekeraars, waardoor de factuur van je bezoek aan de dermatoloog direct naar je verzekeraar wordt gestuurd. De kosten van de behandelingen worden dan ook veelal vergoed.