Informatie aanvragen
Ik heb een vraag
WhatsApp
Email
Facebook
Bericht ons

Welkom bij Nationaal Huidcentrum

Sinds 2008 zijn wij hét centrum voor alle behandelingen op het gebied van huid en haar. Van huidziekten (verzekerde zorg zoals in het ziekenhuis) tot huidverbetering, haartransplantaties en liposucties. Natuurlijk doen we nog veel meer.

 

 

Liposucties, huid- en schaamlipcorrecties

Met deze cosmetische behandelingen kunnen we helpen met de delen van je lichaam waar je ontevreden over bent. Liposuctie is met name geschikt voor mensen met een gezond gewicht die last hebben van plaatselijke vetophopingen. Door deze ophopingen definitief te verwijderen krijg je de contouren van je lichaam weer mooi in balans.

 

Een huidcorrectie kan bijvoorbeeld toegepast worden wanneer er (bijv. na een liposuctie of na afvallen) nog wat huidoverschot is.

 

Schaamlipcorrecties kunnen uitkomst bieden wanneer de schaamlippen in verhouding te groot zijn. Dit kan last geven bij het fietsen of vrijen en kan veel onzekerheid met zich meebrengen.

 

Al onze cosmetische ingrepen worden onder lokale verdoving uitgevoerd. Je kunt dus snel weer je dagelijkse bezigheden oppakken!

 

Huidziekten

Nationaal Huidcentrum is een compleet uitgerust behandelcentrum voor alle dermatologische ziektebeelden (huidziekten, spataderen en geslachtsziekten). Wij bieden u diagnostisch onderzoek, behandeling en nazorg onder één dak. Alle consulten en behandelingen vinden plaats in een rustige en prettige ruimte. De kosten van deze behandelingen worden veelal vergoed door uw zorgverzekeraar. Nationaal Huidcentrum biedt dezelfde dermatologische zorg als in het ziekenhuis, maar zonder wachtlijsten en met veel persoonlijke aandacht. Nationaal Huidcentrum heeft met de meeste zorgverzekeraars contracten waardoor de factuur van uw bezoek aan de dermatoloog direct naar uw verzekeraar wordt gestuurd.

 

Huidverbetering

Mooi oud worden kan! Met behulp van gerichte behandelingen voor huidverbetering en de juiste verzorging van de huid blijft uw huid jeugdig en gezond. Het lijkt cliché, maar het is waar: een gezonde huid is een mooie huid! Denk aan behandelingen voor het verwijderen van pigmentvlekken, littekens, fijne lijntjes en rimpels maar ook het verwijderen van spataderen, (haar)vaatjes en permanent ontharen.

Nationaal Huidcentrum biedt een breed scala aan cosmetische huidbehandelingen die met de modernste apparatuur worden uitgevoerd. Zo bieden wij bijvoorbeeld fractionele CO2 laserbehandelingen, Fractora-behandelingen en behandelingen met de dermaroller aan; een kleine greep uit de behandelmogelijkheden. Onder het kopje ‘Huidverbetering’ vindt u de vele overige behandelingen aan. Bovendien kunnen wij uw huid analyseren en geven wij advies om uw huid in optimale conditie te brengen en te houden.

 

Injectables

Met Botuline Toxine en/of Fillers nemen wij de diepe lijnen en rimpels weg uit uw gezicht en herstellen wij de contouren voor een gezonde, jonge en frisse uitstraling.

In uw gezicht staat uw levensverhaal geschreven. Niet met letters, maar met lijntjes en rimpels. Sommige “tekens” kunnen het gezicht scherp, moe of afgemat doen lijken. Met injectables zijn wij niet in staat om uw historie te herschrijven. Wel kunnen wij het verhaal beïnvloeden door de mooie aspecten van uw gezicht te benadrukken en de mindere te laten vervagen. U blijft wie u bent, maar in de mooist mogelijke versie!

 

Haartransplantatie

Per dag verliezen wij ongeveer 100 tot 150 haren. Omdat er iedere dag ongeveer evenveel haren aangroeien is dit niet zichtbaar. Wanneer er echter minder of geen nieuwe haren aangroeien is er sprake van haaruitval en wordt dit zichtbaar in de vorm van kale plekken. Dit betekent echter niet dat het proces onomkeerbaar is geworden!

Tijdens een haartransplantatie wordt uw eigen haar verplaatst naar de plek waar uw haar uitgevallen is of dunner is geworden. Dit wordt gedaan door het haarzakje met haartje (graft) te verplaatsen. Omdat de verplaatste grafts uit een gebied komen waar het haar bestand is tegen haaruitval en DHT, zullen de getransplanteerde haren niet uitvallen zolang u in goede gezondheid verkeert. Een haartransplantatie is een poliklinische behandeling en wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving. Direct na de behandeling kunt u naar huis en er zijn geen bijzondere voorzorgsmaatregelen nodig.