Informatie aanvragen
Ik heb een vraag
Terugbelverzoek

Welkom bij Nationaal Huidcentrum

Sinds 2008 zijn wij dé kliniek voor alle behandelingen op het gebied van huid en haar. Van huidziekten (verzekerde zorg zoals in het ziekenhuis) tot huidverbetering, haartransplantaties, liposucties en nog veel meer.

 

Onze missie

Nationaal Huidcentrum wil dat mensen tevreden en gelukkig zijn met hun uiterlijk. Ieder mens is anders daarom biedt Nationaal Huidcentrum veilige behandelingen op maat, met oog voor de natuurlijke verhoudingen van gezicht en lichaam.

 

Daarom onze kliniek

  • Korte wachttijden
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Oog voor de natuurlijke verhoudingen van het lichaam en gezicht
  • Uitgebreide aandacht voor onze cliënten
  • Wij hebben de meest competente en gecertificeerde specialisten en cosmetisch artsen van Nederland
  • Onze kliniek werkt alleen met de beste kwaliteit (A-merk) fillers en botuline toxine A
  • Hoge klanttevredenheid
  • ISO gecertificeerd

Wat wij doen

 

Liposucties, huid- en schaamlipcorrecties

Met deze cosmetische behandelingen kunnen we helpen met de delen van je lichaam waar je ontevreden over bent. Liposuctie is met name geschikt voor mensen met een gezond gewicht die last hebben van plaatselijke vetophopingen. Door deze ophopingen definitief te verwijderen krijg je de contouren van je lichaam weer mooi in balans.

 

Een huidcorrectie kan bijvoorbeeld toegepast worden wanneer er (bijv. na een liposuctie of na afvallen) nog wat huidoverschot is.

 

Schaamlipcorrecties kunnen uitkomst bieden wanneer de schaamlippen in verhouding te groot zijn. Dit kan last geven bij het fietsen of vrijen en kan veel onzekerheid met zich meebrengen.

 

Al onze cosmetische ingrepen worden onder lokale verdoving uitgevoerd. Je kunt dus snel weer je dagelijkse bezigheden oppakken!

 

Huidziekten (Medisch Centrum Midden Nederland)

Medisch Centrum Midden Nederland is een compleet uitgerust behandelcentrum voor alle dermatologische ziektebeelden (huidziekten, spataderen en geslachtsziekten). Wij bieden je diagnostisch onderzoek, behandeling en nazorg onder één dak. Alle consulten en behandelingen vinden plaats in een rustige en prettige ruimte. De kosten van deze behandelingen worden veelal vergoed door je zorgverzekeraar. Nationaal Huidcentrum biedt in opdracht van Medisch Centrum Midden Nederland dezelfde dermatologische zorg als in het ziekenhuis, maar zonder wachtlijsten en met veel persoonlijke aandacht. Medisch Centrum Midden Nederland heeft met de meeste zorgverzekeraars contracten waardoor de factuur van je bezoek aan de dermatoloog direct naar je verzekeraar wordt gestuurd.

 

Huidverbetering

Mooi oud worden kan! Met behulp van gerichte behandelingen voor huidverbetering en de juiste verzorging van de huid blijft je huid jeugdig en gezond. Het lijkt cliché, maar het is waar: een gezonde huid is een mooie huid! Denk aan behandelingen voor het verwijderen van pigmentvlekken, littekens, fijne lijntjes en rimpels maar ook het verwijderen van spataderen, (haar)vaatjes en permanent ontharen.

Nationaal Huidcentrum biedt een breed scala aan cosmetische huidbehandelingen die met de modernste apparatuur worden uitgevoerd. Zo bieden wij bijvoorbeeld fractionele CO2 laserbehandelingen, Fractora behandelingen en behandelingen met de dermaroller aan. In het menu onder ‘Huidtherapie’ vind je alle behandelingen die wij bieden. Bovendien kunnen wij je huid analyseren en geven wij advies om je huid in optimale conditie te brengen en te houden.

 

Injectables

Met Botuline Toxine en/of fillers nemen wij de diepe lijnen en rimpels weg uit je gezicht en herstellen wij de contouren voor een gezonde, jonge en frisse uitstraling.

In je gezicht staat je levensverhaal geschreven. Niet met letters, maar met lijntjes en rimpels. Sommige “tekens” kunnen het gezicht scherp, moe of afgemat doen lijken. Met injectables zijn wij niet in staat om je historie te herschrijven. Wel kunnen wij het verhaal beïnvloeden door de mooie aspecten van jouw gezicht te benadrukken en de mindere te laten vervagen. Je blijft wie je bent, maar in de mooist mogelijke versie!

 

Haartransplantatie

Per dag verliezen wij ongeveer 100 tot 150 haren. Omdat er iedere dag ongeveer evenveel haren aangroeien is dit niet zichtbaar. Wanneer er echter minder of geen nieuwe haren aangroeien is er sprake van haaruitval en wordt dit zichtbaar in de vorm van kale plekken. Dit betekent echter niet dat het proces onomkeerbaar is geworden!

Tijdens een haartransplantatie wordt je eigen haar verplaatst naar de plek waar je haar uitgevallen is of dunner is geworden. Dit wordt gedaan door het haarzakje met haartje (graft) te verplaatsen. Omdat de verplaatste grafts uit een gebied komen waar het haar bestand is tegen haaruitval en DHT, zullen de getransplanteerde haren niet uitvallen zolang je in goede gezondheid verkeert. Een haartransplantatie is een poliklinische behandeling en wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving. Direct na de behandeling kan je naar huis en er zijn geen bijzondere voorzorgsmaatregelen nodig.