Pigmentbehandelingen voor een egale huid


Pigmentvlekken: een storend gezicht

Pigmentvlekken kunnen cosmetisch storend zijn. De belangrijkste oorzaak? Blootstelling aan de zon, huidveroudering, huidontsteking, hormonale schommelingen en genetische aanleg.
 

Pigmentbehandelingen voor een frisse en egale huid

Er bestaan verschillende soorten pigment. Ook zijn er verschillende pigmentbehandelingen:

 

Pigmentbehandelingen met de Discovery PICO laser

Nationaal Huidcentrum heeft met haar revolutionaire Discovery PICO laser de nieuwste techniek in huis. Door de ultrakorte puls (in picoseconden) wordt het teveel aan pigment in zeer kleine deeltjes geschoten. Hierbij komt minder warmte vrij dan bij lasers met langere pulsen. Dit maakt de behandeling veiliger voor zowel lichte als donkere huidtypen. In de weken na de behandeling ruimt het lichaam de deeltjes zelf op. De vlekken verminderen of verdwijnen en de huid wordt frisser en egaler.

 

Pigmentbehandelingen met de Fractionele CO2-laser

We kunnen plekken met een teveel aan pigment ook met de fractionele CO2-laser behandelen. Deze laser zorgt ervoor dat de kleur van het pigment door het lichaam wordt geabsorbeerd en afgebroken.

 

Pigmentbehandelingen door middel van microneedling

Microneedling is een goede behandeling voor huidverbetering, het beschermen van de huid tegen zonschade en tegen pigmentvlekken en melasma (hyperpigmentatie). Onze Mela Lightening Facial behandeling is een geavanceerde behandeling die pigmentvlekken en melasma (hyperpigmentatie) aanpakt.

Behandeling pigmentvlekken? Bescherm je huid tegen de zon!

Zowel voorafgaand als na de pigmentbehandelingen is het belangrijk dat je de huid goed beschermt tegen de zon en/of zonnebank. Wordt je huid toch aan zonlicht blootgesteld, gebruik dan een zonnebrandcrème met een hoge beschermingsfactor.

 

pigmentbehandelingen

Adviesgesprek

Voorafgaand aan een pigmentbehandeling is het van belang dat je langskomt voor een gratis en vrijblijvend consult. In dit gesprek beoordeelt de huidtherapeut of je in aanmerking komt en zo ja, welke aanpak het meest geschikt is voor jou.

Foto's

Voor en na:


Voor Nationaal Huidcentrum Pigmentbehandelingen voor een egale huid
Na Nationaal Huidcentrum Pigmentbehandelingen voor een egale huid
Voor Nationaal Huidcentrum Pigmentbehandelingen voor een egale huid
Na Nationaal Huidcentrum Pigmentbehandelingen voor een egale huid
Nationaal Huidcentrum Pigmentbehandelingen voor een egale huid Nationaal Huidcentrum Pigmentbehandelingen voor een egale huid