Pigmentbehandelingen


Algemeen

Pigmentvlekken kunnen cosmetisch storend zijn. De belangrijkste oorzaak? Blootstelling aan de zon, huidveroudering, huidontsteking, hormonale schommelingen en genetische aanleg.
 

Pigmentbehandelingen voor een frisse en egale huid

Er bestaan verschillende soorten pigment. Ook zijn er verschillende pigmentbehandelingen:

 

Pigmentbehandelingen met de PicoSure laser

Nationaal Huidcentrum heeft met haar revolutionaire PicoSure laser de nieuwste techniek in huis. Door de ultrakorte puls (in picoseconden) wordt het teveel aan pigment in zeer kleine deeltjes geschoten. Hierbij komt minder warmte vrij dan bij lasers met langere pulsen. Dit maakt de behandeling veiliger voor zowel lichte als donkere huidtypen. 

In de weken na de behandeling ruimt het lichaam de deeltjes zelf op. De vlekken verminderen of verdwijnen en de huid wordt frisser en egaler.
 

Pigmentbehandelingen met de Fractionele CO2-laser

We kunnen plekken met een teveel aan pigment ook met de fractionele CO2-laser behandelen. Deze laser zorgt ervoor dat de kleur van het pigment door het lichaam wordt geabsorbeerd en afgebroken.

Behandeling

Zowel voorafgaand als na de pigmentbehandelingen is het belangrijk dat je de huid goed beschermt tegen de zon en/of zonnebank. Wordt je huid toch aan zonlicht blootgesteld, gebruik dan een zonnebrandcrème met een hoge beschermingsfactor.

 

pigmentbehandelingen

Adviesgesprek

Voorafgaand aan een pigmentbehandeling is het van belang dat je langskomt voor een gratis en vrijblijvend consult. In dit gesprek beoordeelt de huidtherapeut of je in aanmerking komt en zo ja, welke aanpak het meest geschikt is voor jou.

Foto's

Voor-en-na-foto’s:


Voor Nationaal Huidcentrum Pigmentbehandelingen
Na Nationaal Huidcentrum Pigmentbehandelingen
Voor Nationaal Huidcentrum Pigmentbehandelingen
Na Nationaal Huidcentrum Pigmentbehandelingen
Nationaal Huidcentrum Pigmentbehandelingen Nationaal Huidcentrum Pigmentbehandelingen

Tarieven

Om de definitieve prijs van pigmentbehandelingen te bepalen zullen we je moeten zien. De prijs hangt namelijk helemaal af van de aanbevolen methode en de hoeveelheid pigmentvlekken die we behandelen. Gemiddeld zijn er – afhankelijk van het type pigment en je huidtype – 1 tot 3 behandelingen nodig, met tussenpozen van gemiddeld vier tot zes weken.