Tamara de Grooth

Huidtherapeut

@Instagram

Tamara de Grooth is een ervaren huidtherapeut die je op professionele wijze meeneemt in alle stappen van de behandeling. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Net als onze andere huidtherapeuten is Tamara BIG-geregistreerd en gespecialiseerd in de nieuwste technieken op het gebied van huidtherapie. Zij werkt met de meest geavanceerde apparatuur en voldoet aan alle eisen om deskundigheid en bekwaamheid te borgen.

 

Tamara: “Ik vind dat iedereen het verdient om tevreden te zijn met zijn of haar huid! Al vanaf dat ik klein was interesseerde ik mij voor cosmetische zaken. Ik leerde al snel dat zelfs een kleine verandering aan het uiterlijk iemands zelfvertrouwen direct kan laten groeien. Misschien heb je ooit een ervaring gehad met een kapper of visagist die je een dag heel mooi heeft laten voelen? Dit gevoel kun je ook hebben als je huid op haar best is. Dit bereik je door regelmatig een huidtherapeut te bezoeken.”

 

Het beroep ‘huidtherapeut’ is een beschermde titel en vastgelegd in de wet BIG (Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg), artikel 34. Om deze titel te mogen voeren studeerde Tamara vier jaar aan de Hogeschool Utrecht, waar ze in 2016 afstudeerde. Ze is lid van de beroepsvereniging voor huidtherapeuten NVH onder nummer 505456 en heeft AGB-code 90102242. Daarnaast is zij geregistreerd in het KP (Kwaliteitsregister Paramedici), dat periodiek toetst of de geregistreerde zorg voldoet aan alle kwaliteitseisen.