Tamara de Grooth

Huidtherapeut

@Instagram

Tamara is een ervaren huidtherapeut die je op professionele wijze meeneemt in alle stappen van de behandeling. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Net als onze andere huidtherapeuten is Tamara BIG-geregistreerd en gespecialiseerd in de nieuwste technieken op het gebied van huidtherapie. Zij werkt bij ons met de meest geavanceerde apparatuur en voldoet aan alle eisen om deskundigheid en bekwaamheid te borgen.

 

Tamara: “Ik vind dat iedereen het verdient om tevreden te zijn met zijn of haar huid! Al van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in cosmetische zaken. Ik leerde al snel dat zelfs een kleine verandering aan het uiterlijk iemands zelfvertrouwen direct kan laten groeien. Misschien heb je ooit een ervaring gehad met een kapper of visagist die je een dag heel mooi heeft laten voelen? Dit gevoel kun je ook hebben als je huid op haar best is. Door regelmatig de huidtherapeut te bezoeken, kan ook jij werken aan een zo optimaal mogelijke huidconditie”.

Opleidingen

Het beroep ‘huidtherapeut’ is een beschermde titel en vastgelegd in de wet BIG (Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg). Om deze titel te mogen voeren, studeerde Tamara vier jaar aan de Hogeschool Utrecht, waar ze in 2016 afstudeerde.

 

Tamara volgt regelmatig trainingen om up-to-date te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.
Enkele gevolgde trainingen: licht- en lasertherapie deel 1 & 2, chemische peelings, microneedling, verwijderen (goedaardige) huidafwijkingen, etc.

Gegevens Tamara de Grooth

AGB-code: 90102242
Tamara is lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) onder nummer 505456. Daarnaast is zij geregistreerd in het KP (Kwaliteitsregister Paramedici), dat periodiek toetst of de geregistreerde zorg voldoet aan alle kwaliteitseisen.

Een aantal beoordelingen van onze cliënten over Tamara de Grooth en onze kliniek

Julia: “De resultaten die je te zien krijgt van wat er dus mogelijk is na een behandeling, worden ook echt behaald. Prettige, geruststellende ervaring m.b.t. weglaseren van de tattoo”.

 

Karin: “Erg vriendelijk. Pijnlijke behandeling, maar door support Tamara helemaal top”.

 

Jacqueline: “Super vriendelijk, geduldig en professioneel. Tamara heeft me ontzettend fijn geholpen voor, tijdens en na de CO2 laserbehandeling. Vooraf heeft ze de tijd voor me genomen om alles uit te leggen, de behandeling heeft ze met grote precisie uitgevoerd en na de behandeling was ze er voor al mijn vragen en bezorgdheden. Het resultaat is prachtig geworden. Ik krijg veel complimenten over mijn baby huidje 🙂”.