Profhilo, dé anti-aging techniek met 100% puur hyaluronzuur


Een stralende, jeugdige huid met Profhilo

Profhilo is een mooie behandeling bij huidverslapping en huidveroudering en geschikt voor o.a. gezicht, hals, decolleté, bovenarmen, buik en knieën. Bij deze behandeling worden er kleine injecties met een grote hoeveelheid puur hyaluronzuur, zonder chemische toevoegingen, toegediend om de aanmaak van collageen en elastine in de huid te stimuleren. Het resultaat ziet er heel natuurlijk uit. Je krijgt een jongere uitstraling, een stevigere huid die glanst en fijne lijntjes zullen aanzienlijk verminderen.

 

Ga huidveroudering en huidverslapping tegen

Profhilo zorgt ervoor dat de aanmaak van collageen en elastine in de huid wordt gestimuleerd. Collageen zorgt ervoor dat je huid zijn stevigheid behoudt, terwijl elastine (de naam zegt het al) ervoor zorgt dat de huid elastisch blijft. Wanneer bij het ouder worden de collageen en elastine in onze huid afneemt, kan een behandeling met Profhilo dit weer aanvullen.

 

Het verschil tussen Profhilo en fillers

Fillers worden gebruikt om het volume te herstellen in gebieden waar dit nodig is. Profhilo is een huidverbeteraar. Het vult niet, maar geeft een steviger en elastische huid als resultaat.

 

Omdat Profhilo wordt toegediend door middel van kleine injecties, kan deze behandeling alleen worden uitgevoerd door een (cosmetisch) arts.

Hoe word ik behandeld met Profhilo?

Bij de behandeling van het gezicht wordt er met de BAP-techniek gewerkt. Dit houdt in dat er 5 injecties aan beide zijde van het gezicht (dus in totaal 10) worden gezet op anatomisch bepaalde gebieden. Dit zorgt voor een goede verspreiding van de Profhilo.

 

Ook bij behandelingen in andere gebieden (Profhilo Body: hals, decolleté en armen.) worden er meerdere injecties over het te behandelen gebied verspreid.

 

Omdat Profhilo geen filler is, hoef je je na de behandeling geen zorgen te maken over bultjes in het gezicht en hoeven de behandelde plekken in het gezicht ook niet gemasseerd te worden.

Ben ik geschikt voor een behandeling met Profhilo?

Heb je last van huidverslapping en/of -veroudering en wil je dit graag tegengaan? Of wil je juist je huid goed onderhouden en een natuurlijk huidverjongend effect hebben? Dan is een behandeling met Profhilo geschikt voor jou. Wij behandelen zowel mannen als vrouwen.

 

Ook kan de Profhilo behandeling goed gecombineerd worden met fillers of een andere behandeling.

Adviesgesprek Profhilo

Een adviesgesprek met de Cosmetisch Arts is altijd gratis en vrijblijvend. Zij leggen je uit wat de behandeling inhoudt en wat jij als resultaat kunt verwachten. Als je wilt, kan de arts na het advies direct met de behandeling beginnen.

Hoe lang blijft Profhilo zichtbaar?

De eerste keer dat je begint met een Profhilo behandeling zijn er 2 tot 3 behandelingen nodig (afhankelijk van de conditie van de huid) met een tussenpoos van 4 weken. Omdat de huid door deze behandeling zelf aan het werk gezet wordt, zie je niet meteen resultaat. De aanmaak van collageen en elastine heeft namelijk even tijd nodig. Vaak zie en voel je wel al snel dat de huid beter gehydrateerd is.

 

Ongeveer 4 tot 6 weken na de eerste behandeling zul je zien dat de kwaliteit van je huid verbetert. Deze huidverbetering blijft tot ongeveer 6 maanden zichtbaar. Daarna adviseren we je weer langs te komen voor een (of meerdere) behandeling(en), om het resultaat te behouden.


Zijn er bijwerkingen waar ik rekening mee moet houden?

Profhilo bestaat uit hyaluronzuur. Dit is een stof die van nature al in de huid voorkomt. Het is opgeslagen in onze huid, ons bindweefsel en ons zenuwweefsel en zorgt ervoor dat de huid gehydrateerd blijft en gewrichten soepel blijven.

 

Wanneer je dit geïnjecteerd krijgt, wordt het over het algemeen goed door de huid verdragen. De mogelijke bijwerkingen van een behandeling zijn een milde zwelling, roodheid en soms een paar blauwe plekjes. Maar deze worden eerder door de injecties veroorzaakt dan door het product zelf en zullen snel verdwijnen. Profhilo wordt sinds 2015 wereldwijd veel gebruikt.